Olaszországi körutazás Nápoly, Capri és Sorrento érintésével, busszal, 6 éjszaka szállással, reggelivel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

16.600 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Az ajánlat leírása

Látogass el a Sorrento-félszigetre, Nápolyba és Caprira!

Időpontok

  • 2024-06-30: Előleg: 16.600 Ft
  • 2024-10-26: Előleg: 16.600 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 165.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 16.600 Ft, a fennmaradó 149.390 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Az utazást busszal
  • 6 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • A szervezést
  • A magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (Irodánkban fizetendő)
  • Vox készülék: 4.200 Ft/fő/7nap (irodában fizetendő)
  • BBP biztosítás (70 éves korig): 4.200 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 8.400 Ft/fő
  • A helyi idegenforgalmi adó + behajtási illeték a városokra: a felnőtteknek 65 €/fő, a gyerekeknek csak 55 €/fő összesen, (helyszínen fizetendő egy alkalommal!)
  • Belépők
  • 35 fő alatti létszám esetén 14.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben

Felár

  • Vacsora felár: 35.000 Ft/fő (4 vacsora, 2-5. estéig Tranzitszállásokon 1-1 éj nincs vacsora lehetőség befizetésére)
  • Egyágyas felár: 60.000 Ft
  • Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap
Indulás reggel 05:00-kor, (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). Vidéki felszállás kérjük, jelezzék! Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel Olaszországba. Este a szállások elfoglalása Roma Süd környékén.

2. nap
Utazás Sorrentóba. Késő délutáni érkezést követően sa zállás elfoglalása, utána szabadidő keretében tengerparti fürdőzés vagy helyi járattal városnézési lehetőség.

3. nap
Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulási lehetőség! Vulkántúra a Vezúvon, amely az európai kontinens legnagyobb működő vulkánja, s ahonnan páratlan kilátás nyílik a Nápolyi-öbölre és a Sorrento-félszigetre. Kirándulásunkat az elfeledett városban, Pompeiben zárjuk, amely egykor a Római Birodalom leggazdagabb városa volt az időszámítás előtti időkben. A Vezúv 79-es kitörése során elpusztult város romjai ma a Világörökség részét képezik. Este visszatérés a szállásra.
Fakultatív program ára: 50 €/fő + belépők

4. nap
Egész napos szabadprogram. Fakultatív kirándulási lehetőség: egész napos kirándulás Nápolyba, az urlatórék hazájába, Olaszország harmadik legnagyobb városába. Fantasztikus látványt nyújt megérkezéskor a Possilipo-hegyről a Nápolyi-öböl. Láthatjuk többek között Capri, Ischia szigetét is. Nápolyt gyalogosan fedezzük fel: Dóm, San Gennaro ereklyéivel, királyi palota épülete, San Carlo Színház, Galleria Umberto, a város páratlan főtere, majd megcsodáljuk a Piazza Gesu Nuovót és a Santa Chiara nápolyi bazilikát, amely egy egyházi komplexum. Magába foglalja a tulajdonképpeni templomot, a kolostort, a kriptákat és egy múzeumot, valamint a narancs- és citromfákkal tűzdelt kiskertet, egy nyitott oszlopcsarnokot, amelyet színes freskók, és ülőkék díszítenek. A városnézés után jöhet a hűsölés, az időjárás függvényében a város egyik homokos strandján csobbanunk, majd este visszatérés a szállásra.
A fakultatív program ára: 50 €/fő + belépők

5. nap
Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulási lehetőség Anacapriba és Capriba. A Sorrento-félszigetről Capri szigetére hajózunk át. Minibusszal Anacapriba kirándulunk, ahol kóstolót kapunk a környék jellegzetes citromlikőrjéből, a helyi Limoncellóból. A város hangulatos sétálóutcáján végighaladva megnézzük a "szirének fészkét" az ókori kapunál. Ezt követően Capri települését fedezzük fel, amelyet a "Világ szalonjának" neveznek; a Szerelmesek útján sétálunk Augustus kertjébe, mediterrán növények illatárjában. Hajóra szállás elött strandolási lehetőség kb. 1-1,5 órás szabadidőben. Este visszatérés a szállásra.
A fakultatív program ára: 50 €/fő (+ komp, + helyi kisbusz költség)

6. nap
Reggeli után észak felé indulunk. Útközben megálló Tivoliban, a nagy múltú településen és püspöki székhelyen. Este a tranzitszállás elfoglalása Ferrara környékén.

7. nap
Reggeli után rövid városnézés Ferrarában, majd utazás hazafelé. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Olaszországi körutazás Nápoly, Capri és Sorrento érintésével, busszal, 6 éjszaka szállással, reggelivel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.10.26.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
42 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére