Nyaralás Mexikóban, a Maja Riviérán, 7 éjszaka szállás a Hotel Barcelo Maya Beach Resortban**** all inclusive ellátással és magyar nyelvű asszisztenciával

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

199.000 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34792

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Strandolj a varázslatos Maja Riviérán, Mexikó tengerpartjának egyik legszebb részén!

Latin-Amerika legjelentősebb állama több, min hatezer éves gazdag történelemmel rendelkezik, ahol a Tolték, Azték és Maya indián törzsek mítoszai és rituáléi fantasztikus módon egybeolvadtak a kereszténységgel. A kiváló időjárás lehetővé teszi egész évben, hogy a Csendes-óceán homokos partjain lazítsunk! A közismert üdülőhelyen, Acapulcóban, vagy a Karib-tenger fehér homokos partjain, a Yukatán-félszigeten, Cancúnban vagy a Riviera Maya üdülőközpontban.

Biztosan beleszeretsz majd a kiváló koktélok valamelyikébe, a Coronita sörbe vagy a helyi konyha specialitásaiba. Ez a varázslatos ország ideális üdülőhely nem csupán azok számára, akik a napozást és a lustálkodást választják a gyönyörű tengerparti részeken, hanem azok számára is, akik aktív pihenésre vágynak, s szeretnék megcsodálni az egyedülálló inka műemlékeket, amelyek régi civilizációk hagyatékai, és csak Mexikóban fellelhetők!

Hotel Barcelo Maya Beach Resort****

A Maja Riviéra egyik kristálytiszta vizű, privát strandján található, családbarát, all inclusive üdülőközpont számos szabadidős programlehetőséggel, remek éttermekkel, valamint minden korosztály számára megfelelő felszereltséggel várja vendégeit.

Az üdülőközpontban 5 különböző étterem működik, melyek svédasztalos, illetve á la carte étkezési lehetőséget is kínálnak. A kellemes időtöltést 2 tágas úszómedence, játszótér, valamint egy ajándékbolt és butikok is szolgálják.

Az üdülőközpontban egy közelmúltban felújított főlobbi, lobbibár, valamint egy prémium klubtársalgó is várja a vendégeket. Az új Mexico Lindo étteremben ízletes helyi ételeket szolgálnak fel.

A szálláshelyen számos szabadidős létesítmény áll rendelkezésre. A kosárlabdapályának, az ingyenes búváróráknak, a vízi aerobiknak és a biliárdasztaloknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a kedvére való szórakozást.

Időpont

  • Ajánlatkérés alapján – 310.000 Ft helyett 199.000 Ft-tól /fő + repülőjegy, 9 nap/7 éjszaka

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállást Mexikóban, a Hotel Barcelo Maya Beach Resortban****
  • All inclusive ellátást
  • Magyar nyelvű asszisztenciát

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegy illetékkel kb. 210.000 Ft-tól
  • Transzfer
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív kirándulások

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére