Nyaralás Ischia-szigeten Dél-Olaszországban, 5 éjszaka Ischián + 1-1 éjszaka tranzit 1 főre reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 32614
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

128.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32614

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Élvezd az olaszok vendégszeretetét egy felejthetetlen nyaralás során Ischia-szigeten! Kristálytiszta tenger, hamisítatlan dél-olasz ízek, mesés tájak várnak Téged is!

Időpont

  • 2019. június 23-30.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállást (5 éjszaka Ischia-szigeten, 1-1 éjszaka tranzitszállás)
  • Reggelit
  • Buszos utazást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás 580 Ft/fő/nap
  • Caremar kompjegy Ischia szigetre és vissza 2x40 Euró
  • A helyi idegenforgalmi adót
  • Vacsorákat
  • Városokba behajtási illetékeket, egyes esetekben kikötői adót

Felár

  • Egyágyas felár 34.000 Ft/fő

Fakultatív programok

  • Capri-sziget egész napos hajókirándulás Ischia szigetéről: 80 €/fő
  • Ischia szigettúra (busszal helyi idegenvezetéssel): 50 €/fő
  • Posseidon Park (termálvizű medencék a tengerparton, belépő+kisbusz): 40 €/fő
  • Procida (félnapos hajókirándulás idegenvezetővel): 40 €/fő
  • Caserta – Királyi Palota (kastély- és parklátogatás belépővel idegenvezetéssel): 30 €/fő

Program

1. nap: Folyamatos utazás Szlovénián keresztül. Három óránként pihenők. Kulturált autógrilleknél megálló. Montecatiniben a szállás elfoglalása, majd belvárosi séta a termálfürdőiről híres kisvárosban. Vacsorázási lehetőség.

2. nap: Nápoly és Ischia

Délután városnézés Nápolyban: Umberto Galéria, San Carlo színház, Királyi palota épülete,

San Francesco di Paola templom mely Nápoly egyik jelentős bazilikája. Kompolás Nápolyból vagy Pozzuoliból, majd érkezés Ischia szigetére a kora esti órákban. Szállás elfoglalása, vacsorázási lehetőség.

3. nap: Ischia szigettúra (busszal és idegenvezetéssel)

Reggeli után autóbusszal a sziget településeit látogatjuk meg: Barano D’Ischia, Casamicciola Terme, Forio, Ischia, Lacco Ameno, Serrara Fontana. A sziget fővárosa Ischia két részból áll: Ischia Porto egy modern kikötő ahova a hajók és kompok érkeznek, a másik a régebbi rész Ischia Ponte. Itt található a Castello Aragonese a sziget leghíresebb nevezetessége a 133 méter magas erődítmény. Lacco Ameno látványossága a Fungus- szikla mely egy tengerből kiálló zöld tufa szikla. Forio az egyik leghíresebb település. Két csodás villája (Villa La Colombaia és Villa La Mortella) van. Továbbá a Giardini Ravino botanikus kert a Lady Walton múzeummal. Szállás és vacsorázási lehetőség.

4. nap: Ischia és Capri

Egész napos hajókirándulás Capri szigetére idegenvezetővel. A kikötőből a híres „funiculare-val” jutunk fel Capri főterére. Majd megtekintjük a sziget nevezetességeit: séta a luxus soron, Augustus császár kertje ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Faraglioni sziklákra, Via Krupp mesés látványa tárul elénk.. Mesés kirakatok, mediterrán növények és virágok tárulnak a szemünk elé. Délután szabadprogram – vagy egyéni szervezésű program- a hajó indulásáig, fürdési lehetőség, majd hajóval visszautazás Ischia szigetére. Szállás és vacsorázási lehetőség. Forio esti fényei.

5. nap: Ischia (pihenés) – Posseidon Thermál Park

A sziget vulkáni eredetű termálforrásai és iszapfürdői jelentősek. A gyógyvizeinek köszönhetően több termálfürdő is található a szigeten. A Posseidon park a térség legnagyobb termálparkja. A komplexum 22 medencéjéből meleg forrás bugyog fel. A helyszínen külön kabin is bérelhető. Nyitva tartás: 09:00-19:00. Szállás és vacsorázási lehetőség.

6. nap: Ischia (délelőtt pihenés) – Procida szigete (délután)

Procida egy aprócska vulkanikus sziget. A csendes kis sziget halászfalvaival, pasztellszínű házaival, régi épületeivel citrom és narancsligeteivel vonzza a turistákat. A sziget különleges szépségű tájakkal bír és kontrasztos színekkel teli: a citrusültetvények és a szőlősök élénk zöldek, míg a halászok házai sárga, rózsaszín és élénkvörös színűek. Szállás és vacsorázási lehetőség.

7. nap: Ischia-Nápoly, Caserta, Királyi Palota

Indulás Ischia szigetéről a délelőtti órákban komppal, érkezés Nápolyba vagy Pozzuoliba, majd fakultatív program keretében a Királyi Palota megtekintése Casertában. A 1752-1780 között épült királyi palota szépségét a Versailles-hoz hasonlítják mely a Világörökség része. Aki nem kívánja megtekinteni a Palotát, azoknak szabadidő a csodálatos parkban. Érkezés az esti órákban a Róma környéki szálláshelyre.

8. nap: Korán reggel indulás hazafelé, Szlovénián keresztül, érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Nyaralás a mesés Ischia-szigeten Dél-Olaszországban, 5 éjszaka Ischián + 1-1 éjszaka tranzit 1 főre reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel – Nápoly, Capri, Procida

Fontos

Időpont • 2019. június 23-30

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére