Nyaralás az Adrián, Dalmáciában, buszis utazással, 7 éjszaka 3*-os szállással, félpenzióval, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42688
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

299.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42688

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaraljatok a varázslatos Adrián!

Opciók

  • 2024. Június 28- Július 06.: , 299.900 Ft
  • 2024. Július 26- Augusztus 03.: , 359.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 7 éjszaka szállást - Omis Hotel Brzet 3*
  • Félpanziót
  • Programokat
  • Magyar idegenvezetőt
  • Cetinai hajókázást

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást
  • Útlemondási díjat (3%)
  • Üdülőhelyi és regisztrációs díjat 12 év felett: 25 EUR/fő
  • Belépőket

Felár

  • Egyágyas felár 118 900 Ft-149 900 Ft

Fakultatív programok

  • Split by night: 15 EUR/fő
  • Dubrovnik strandolással: 25 EUR/fő
  • Makarska: 10 EUR/fő
  • Kalózhajóval Brac szigetre: 45 EUR/felnőtt, 35 EUR /12 évig.
  • Rafting: 45 EUR/felnőtt, 35 EUR / 12 évig

Program

1. nap: Indulás 22.30 órakor Budapestről, éjszakai utazás.

2. nap: Omis és Cetinai hajókázás
Reggeli órákban érkezés Omis bűbájos, Cetina folyó torkolatában található városába. Magyar idegenvezetéssel megismerkedhetnek Omis város történelmével, látnivalóival, a Dalmát kultúrával, a helyiek szokásaival és mindennapjaival. Ezek után beülünk a 20 fős csónakokba és behajózunk a csodaszép Cetina folyó kanyonjában. Szállás elfoglalása 14.00 órától. A nap hátralévő részében fürdőzés és pihenés a szálloda előtti kavicsos strandokon.

3. nap: Adria
Egész nap strandolunk a szállás közeli strandokon.

4. nap: Kalózhajóval Brac-szigetre: Postira, ebéddel
Félnapos fakultatív hajókirándulás kalózhajóval: Postira halászvároskában rövid városnézés, olívasajtoló múzeum meglátogatása, majd fürdés a kristálytiszta tengerben, ebéd a hajón. Egy öbölben horgászattal, ügyességi játékokkal és a hajóról vízbe ugrálással töltjük az időt. Vendégszerető személyzet, gyermek centrikus programok, jó hangulat, tánc, mulatság jellemzi a napot, ezért gyermekes családoknak is kitűnő program. Ezt kár lenne kihagyni!
Részvételi díj: 45 EUR/felnőtt; 35 EUR/12 évig.

5. nap: Dubrovnik strandolással 
A világörökség egyik büszkeségét keressük fel az egész napos fakultatív autóbuszos kirándulásunkon, melyre korán indulunk, hogy strandolni is tudjuk. Városnézés helyi idegenvezetőnkkel a költők által „földi mennyországnak” nevezett Dubrovnikban. A Földközi-tenger térségének műemlékekben és kulturális örökségekben egyik leggazdagabb városában sétálva pár órára visszatérünk a múltba: Pile kapu, Mincena torony, Szt. Balázs templom. Utána mindenki kedvére barangolhat a hangulatos ódon utcákon, és a fantasztikus panorámával rendelkező várfalon (belépős). Visszaúton Peljesaci félsziget déli részén megállunk strandolni az apró kavicsos strandjain és felfrissülünk a városi séta után. Részvételi díj: 25 EUR/fő

6. nap: Split by night
Egész napos strandolás az Adria partján, ám ahogy lemegy a nap, fakultatív kirándulás keretében Splitbe látogatunk. A városnézés alkalmával felkeressük Diocletianus római császár gigantikus palotáját, – melynek eredeti falai az óvárost ölelik át, – a Szt. Domnius Katedrálist a szfinxekkel, az Aranykaput stb. Utána még marad szabad idő, hogy mindenki maga ismerkedhessen a várossal, megkóstolhassa a helyi ételeket és a nagyon ízletes Spliti fagylaltot!! Részvételi díj: 15 EUR/fő

7. nap: Makarska by night
Egész napos strandolás az Adria partján, ám ahogy lemegy a nap, fakultatív kirándulás keretében Makarskaba látogatunk. Ez a nyüzsgő üdülő város rövid közös ismerkedő séta után, majd szabad idő keretében mindenki egyénileg felfedezheti belvárosát, hosszú tengerparti sétányát, ahol sok kávézó, étterem között is válogathat. Részvételi díj: 10 EUR/fő.  

8. nap: Rafting 
Ezen a napon különleges programot ajánlunk! Félnapos rafting túra: a folyó turistáknak való, a kevésbé gyakorlottaknak sem veszélyes, de a tapasztalt túravezetők segítségével biztosan sikerül az adrenalin szintet megemelni. Minden korosztály számára egy életre szóló élményt jelent. Kalandra fel! Részvételi díj: 45 EUR/fő; 35 EUR/12 évig.   

9. nap: utazás
Reggel elhagyunk a szállásunkat, búcsút intünk Adriának és indulunk haza. Érkezés Budapestre esti órákban. 

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Nyaralás az Adrián, Dalmáciában, buszis utazással, 7 éjszaka 3*-os szállással, félpenzióval, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
46 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére