7 napos körutazás Toszkánában, reggelivel, buszos utazással, 4*-os szállodákban, idegenvezetéssel – Assisi, Firenze és Pisa érintésével

Ajánlat kód: 33330
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

279.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 33330

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Európa egyik legszebb vidékével, a napsütötte Toszkánával, kóstolj finom borokat és sétálj a történelmi óvárosok hangulatos utcáin!

Időpontok

  • 2024. Április 29 - Május 05.: , 279.000 Ft
  • 2024. Június 13 - 19.: , 299.000 Ft
  • 2024. Július 03 - 09.: , 289.000 Ft
  • 2024. Augusztus 01 - 07.: , 289.000 Ft
  • 2024. Augusztus 23 - 29.: , 289.000 Ft
  • 2024. Szeptember 08 - 14.: , 309.000 Ft
  • 2024. Október 07 - 13.: , 289.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • 6 éjszaka szállást 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható
  • Fel- és leszállási lehetőséget 15 magyar nagyvárosban
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb.: 107 €
  • Utasbiztosítás

Felár

  • Egyágyas szoba felára 78 000 Ft
  • Fakultatív vacsora (6 alkalom) 62 000 Ft

 

Program

1. NAP: SZEGED / PÉCS / DEBRECEN – BUDAPEST – SZLOVÉNIA – OLASZORSZÁG – MIRAMARE

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből, és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további felszállási lehetőségeket biztosítunk. A főváros után Szlovénián keresztül érkezünk Olaszországba. Megállunk és megtekintünk egy különleges látványosságot, a Miramare-kastélyt. Közvetlenül a tengerpartnál álló romantikus kastélyt a Habsburg család épít­tette. A kastélyban Miksa császár és felesége, Sarolta szobái a legszebbek. A berendezési tárgyak többsége is a XIX. századból való. Szállás Padova után ****-os szállodában.

2. NAP: RAVENNA – SAN MARINO – ASSISI

Reggel a mozaikjairól híres Ravenna városát keressük fel. Megtekintjük a város legfőbb látnivalóit. Sétánk során gyönyörű, több mint 1.500 éves mozaikokkal találkozhatunk, valamint érint­jük a legnagyobb olasz költő, Dante síremlékét is. A művészeti lát­ványosságok után továbbutazunk San Marinóba. Az Olaszország által teljesen körbeölelt államba délután érkezünk. Ez a mini­állam egy hegy tetejére épült, ahonnan a kilátás is káprázatos. A kőfallal körbeépült központ szűk utcáival, látnivalóival ismer­kedünk, melyek közül a leglátványosabb a Kormányzósági Palota és a bazilika. A várfalakra is fel lehet menni. Szabadidőnk során kihasználhatjuk a vámmentes boltok nyújtotta kedvező árakat, vásárolhatunk helyi borokat, emléktárgyakat. Folytatjuk utunkat és elfoglaljuk Perugia közeli szállásunkat.

3. NAP: ASSISI – ORVIETO

Ma két elbűvölő kisváros szerepel programunkban. Reggel városnézés Assisiben. Szent Ferencre emlékezve sok zarándok keresi fel már évszázadok óta a várost. Egy évtizede hatalmas földrengés pusztított itt, mely a mesés bazilikát is komolyan megrongálta. A szépen újjáépített 3 szintes bazilika megte­kintése után Szent Ferenc életének különböző helyszíneit is érintjük. Elragadó ez a kisváros kőből épült házaival, zegzugos kis utcáival. Folytatjuk utunkat és látogatást teszünk egy vul­káni tufa alkotta hegy csúcsán elhelyezkedő középkori város­kába, Orvietoba, ahol megcsodálhatjuk a szép gótikus Dómot, azon belül pedig a San Brizio kápolnát, Fra Angelico és Luca Signorelli freskóival. Sok látogatót meglep, hogy milyen mesés ez a városka. Este érkezünk szállásunkra (3 éj).

4. NAP: SIENA – VOLTERA – SAN GIMIGNANO

Ezen a napon először Sienaba látogatunk el. A központban talál­ható Piazza del Campo az egyik legszebb főtér Közép-Itáliában. Érdekes kagyló alakja és speciális lejtése mindenkit ámulatba ejt. A tér nyaranta helyet ad a Paliónak, a világ leghíresebb városi lovasversenyének. A dóm „zebracsíkos” homlokzata leg­alább olyan különleges, mint a belső díszítése. A régió egyik leghangulatosabb városát elhagyva utazunk tovább Toszkána dimbes-dombos útjain a tornyok városába, San Gimignanoba. A város két főterének megtekintését követően festői utcácská­kon haladunk keresztül. A szabadprogram alatt fel lehet menni az egyik érdekes lakótoronyba, ahonnan szép rálátás van a városra. A délután második felét Volterraban töltjük, mely az alabástrom kitermelés hazája. A városka középkori hangula­tot áraszt. Itt is lesz lehetőség ajándéktárgy vásárlásra. A városnézések befejezését követően utazunk vissza szállásunkra.

5. NAP: FIRENZE

Az egész napot Firenzében töltjük. Mediciek, Michelangelo, Leonardo…, csak néhány név, mely a város hírnevét dicsőíti. A nap során igyekszünk minél több élményt és látványt befogadni a meseszép város látnivalóiból. Firenze nemcsak a reneszánsz művészetek ékessége, hanem briliáns ékköve az őt körülölelő műemlékgyűrűnek is. Nagyszerű élményt jelent a XIV‑XV. szá­zadi épületek között sétálni. Megcsodáljuk a világ 3. legnagyobb katedrálisát, a Santa Maria Del Fiore-t. Elkápráztatnak bennün­ket a XIV. századi Öreg hídon, a Ponte Vecchion található ékszer­boltok. A főtéren többszáz éves szobrok közt sétálva – melyek közül a Dávid szobor másolata a legismertebb –, gyönyörködünk a reneszánsz művészek alkotásaiban. Lesz egy kis szabadidőnk is, amikor kávézhatunk, vagy vásárolhatunk emléktárgyat, hogy arra tekintve mindig visszaemlékezzünk e csodás városra. Ezen kelle­mes élmények birtokában hagyjuk el a Mediciek fellegvárát. Este megyünk vissza szállásunkra.

6. NAP: PISA – LUCCA – FERRARA

Ma először az egykor jelentős tengeri hatalommal bíró Pisaba látogatunk, ahol a Csodák mezején található Olaszország leg­szebb román kori épületegyüttese. A Ferde torony ismert látvá­nya mellett a székesegyház és a Keresztelő Kápolna is mindenkit lenyűgöz. A Ferde torony belseje belépős látványosság, melyre a jegyeket jellemzően hónapokkal előre meg kell vásárolni. Amennyiben foglalásakor megrendeli irodánktól ezen jegyet, a szabad kapacitások függvényében, megvásároljuk Önnek. Ha nem sikerül jegyet vásárolnunk (pl. minden jegy eladásra került), írásban értesítjük, és az Ön által kifizetett díjat termé­szetesen visszatérítjük. Ferde torony belépőjegy + fog­lalási költség: 9.500,- Ft. A pisai turistatömeg után útba ejtünk egy csendes, nyugodt hangulatot árasztó várost, Luccát, mely Puccini szülővárosa. Útközben egy tipikus toszkán gaz­daságot keresünk fel, ahol megkóstoljuk a helyi olívaolajat és a vidék jellegzetes borát, a Chiantit. Luccaban a város neveze­tességei mellett bepillantást kaphatunk az olaszok mindennap­jaiba. Séta a központban, majd szabadidő a római kori Aréna helyén épült hangulatos főtéren. Lucca után a „Pó asszonyaként” emlegetett városba, Ferraraba buszozunk, mely a reneszánsz idején kapta mai képét. A települést körbeöleli a XV. század­ban épült várfal, melynek nagy része ma is jó állapotban van. Központjában található a Castello Estense, a négy saroktornyú vár, melyet az Este-család építtetett. Katedrálisának alapjai a XII. századból valóak. Ezeket övezi a harmonikus belvárosi utca­kép. Este érkezünk Padova környéki szállásunkra.

7. NAP: UDINE – SZLOVÉNIA – BUDAPEST

Reggeli után hazafelé indulunk. Útközben megállunk, város­nézés Udinében. Lefényképezhetjük a dózsék egykori palotá­ját, és a római, valamint a velencei időkből származó szobrokat és épületeket. Ezután a sikátorok közt sétálva felkeressük a régi piacteret, melyet freskómaradványokkal díszített épületek öve­zik. Programunk végén felsétálunk a várba, ahonnan jól látha­tóak az Alpok vonulatai és a város. Udinét, majd Olaszországot elhagyva, Szlovénia érintésével jövünk vissza Magyarországra. Budapestre érkezés 21 óra körül. Ezt követően mindenkit a fel­szállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

7 napos körutazás Toszkánában, reggelivel, buszos utazással, 4*-os szállodákban, idegenvezetéssel – Assisi, Firenze és Pisa érintésével

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
44 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére