Városnézés New Yorkban, repülőjeggyel, illetékkel, önellátással, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42880
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

799.000 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42880

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a világ egyik legikonikusabb városát!

Időpont

  • 2024. október 10.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy Budapest-New York-Budapest útvonalon
  • Repülőtéri illeték
  • Egy feladott poggyász (max. 23 kg) és egy kézipoggyász
  • Transzferek és gyalogos városnézések magyar idegenvezetéssel
  • Öt éjszaka szállás a Holiday Inn New York City Times Square szállodában, kétágyas szobában

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás 3%
  • Utasbiztosítás 950 Ft-tól / fő / nap
  • Ellátás
  • ESTA díja ügyintézéssel - ESTA engedélyt külhonban született magyar állampolgárok nem tudnak igényelni! 14 000 Ft /fő
  • Metrókártya New Yorkban, kb 35 USD/fő, helyben fizetendő
  • Javasolt szervizdíj: 10 USD/fő.

Fakultatív program

  • Top of the Rock - Rockefeller Center kilátó 22 000 Ft /fő
  • Szabadságszobor és Ellis Island hajójegy 15 000 Ft /fő
  • Central Park és Upper East Side fakultatív program Helyszínen fizetendő 30 USD /fő

Program

október 10. csütörtök
Elutazás Budapestről az Air France járataival, párizsi átszállással New Yorkba (06:20-08:50; 12:45-14:50). Érkezés után külön busszal jutunk el a belvárosi szállodánkba.

október 11. péntek
Délelőtt gyalogos városnézésre indulunk, és felfedezzük Manhattan középső és nyugati részeit: Times Square különösen az esti kivilágításban látványos, de délelőtt sem fog csalódást okozni a sokak által kedvelt, a nap minden szakában mozgalmas tér. A Briant Park és a központi könyvtár mellett elsétálva érjük el a gyönyörű belsőépítészeti műremeket, a Grand Centralt, azaz a központi pályaudvart. Az Empire State Building 42 évig az USA legmagasabb épülete volt. A csodás Art Deco stílusú lobbit 10 éve állították helyre, az eredeti, 1930-as tervek alapján. Tovább folytatva utunkat dél felé jutunk el a Flatiron Building-hez, az ikonikus Vasalóházhoz. Délután már a hangulatos West Village-ben és Chelsea városrészben bolyonghatunk, ahonnan nem messze találjuk New York egyik legújabb közparkját, a korábbi vasúvonal mentén kialakított High Line-t. A nap hátralévő részében szabadidő, vagy fakultatív látogatás az Intrepid anyahajón kialakított légi- és tengeri múzeumban.

október 12. szombat
Ma Manhatten déli és keleti részét barangoljuk be. Először átmetrózunk Brooklyn-ba, ahol a hangulatos utcákon bóklászunk, majd a Brooklyn hídon visszasétálunk Manhattan-be, hogy elvegyüljünk a kínai és az olasz negyedben. Az 5. sugárúton sétálva jutunk el a Szent Patrick katedrálishoz és a Rockefeller Centerhez. A nap további részében szabadidő, fakultatív belépő a Top of the Rock kilátóba: 22 000 Ft/fő, foglalás előre szükséges.

október 13. vasárnap
Délelőtti városnézésünk során felkeressük a Wall Street környékét, a híres New York-i tőzsde épületét, a World Trade Center emlékhelyet és elidőzünk a Freedom Towernél is. Délután szabadidő vagy fakultatív program keretében áthajózunk a Szabadság szoborhoz és Ellis Island-re. A hajójegy ára 15 000 Ft/fő, a minimum létszám 15 fő.

október 14. hétfő
Egész nap szabadidő vagy fél napos fakultatív program - Central Park és Upper East Side: 30 USD/fő, helyben fizetendő, minimum létszám 15 fő. 
A város kétségtelenül egyik legismertebb helyszíne a Central Park, „New York tüdeje”. A közel 150 éves, sok filmből ismert parkban piknikező, kocogó, görkorcsolyázó helyiekkel és turistákkal találkozhatunk. A park keleti oldalán találjuk New York egyik legdrágább kerületét, az Upper East Side-ot, ahol luxusszállodák, butikok sorakoznak. A nemzeti védelem alatt álló negyed egyes épületei az amerikai polgárháborút követően épültek.
Ha időnk még engedi, érdemes felkeresni a környék két méltán híres múzeumát, a Metropolitan vagy a Természettudományi Múzeumot.

október 15. kedd
Szabadidőnkben pótolhatjuk a kimaradt látnivalókat, elintézhetjük az utolsó vásárlásokat. Délután transzfer a repülőtérre, hazautazás az Air France járataival párizsi átszállással (18:30 - másnap 08:05; 09:50-12:00).

október 16. szerda
Érkezés Budapestre 12:00 órakor.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Városnézés New Yorkban, repülőjeggyel, illetékkel, önellátással, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
40 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére