Nyaralás a Maldív-szigeteken, a Dhigali Resort Maldives***** vendégeként, 7 éjszaka kétágyas beach bungalow-ban, félpanzióval, hidroplános transzferrel, angol asszisztenciával

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

507.000 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34768

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Érkezz stílusosan a Maldív-szigeteki nyaralásod helyszínre hidroplánnal!

A Maldív-szigeteket a napsütéssel, a finom fehér homokkal, a mindenhol jelen lévő kókuszpálmákkal és a tarka, illatozó virágokkal jellemezhetnénk leginkább. Mivel az Egyenlítő mentén fekszik, időjárása állandó, így a szigetcsoport kitűnően alkalmas egy csodás vakáció eltöltésére szinte egész évben.

A tengeri élővilág igen gazdag, az atollok környékén paradicsomi környezetben snorkellezhetünk vagy könnyűbúvárkodhatunk. A naplementék színvilága pedig egyedülálló az egész világon!

A Maldív szigetcsoport 1966 szigetből áll, ezekből mintegy 200 lakott. A szigetcsoport érdekessége, hogy a világ legalacsonyabban fekvő országa, egyetlen pontja sem fekszik 2,5 m-nél magasabban.

Dhigali Resort Maldives*****

A Dhigali-sziget a Raa Atollon található, kb. 45 perces hidroplán útra Maletól. 2017 nyarán megnyílt, minimalista stílusú resort. A kulináris élményeket 5 étterem biztosítja, ezen kívül még van 2 bár is. A főétteremben, a Capersben a nemzetközi konyha ételeit helyi stílusban szolgálják fel. A Jade étteremben nemzetközi ételeket és snacket kóstolhatunk. A parti étteremben, a Faruban ízletes húsokat és ínycsiklandó specialitásokat fogyaszthatunk a grillről. A Battuta étterem a dél-kelet ázsiai konyhaművészet remekeiből fogyaszthatunk. Ha pedig nem vagyunk annyira éhesek, csak bekapnánk néhány falatot, akkor a Deliben hideg szendvicseket, kis snackeket is ehetünk. A medence mellett található East Bárban pedig várnak a frissítő koktélok. A naplementében pedig a sziget csücskében található Haali Bárnál gyönyörködhetünk.

Az élmények sora a transzferrel kezdődik, hiszen a hidroplánnal való utazás garantáltan felejthetetlen élmény lesz mindenki számára. A sziget nagyságából adódóan könnyedén találhatunk olyan strand és partszakaszokat, ahol kicsit elbújhatunk a kíváncsi tekintetek elől.

Beach Bungalow: (kb. 70 m2): félig nyitott fürdőszoba esőzuhanyzóval, TV, minibár, kávé/teafőző, széf, terasz két napággyal. Közvetlen lejárat a partra.

Ellátás: Félpanzió

Fit & Aktív: Fitneszterem, sznorkelezés (felszerelés biztosított). Térítés ellenében: katamarán, szörf, vízisí, wakeboard, banán, kajak, SUP, búvárkodás, sporthorgászat, SPA kezelések.

Időpont

  • Ajánlatkérés alapján – 528.000 Ft helyett 378.000 Ft-tól /fő + repülőjegy, 9 nap/7 éjszaka

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállást a Maldív-szigeteken, kétágyas beach bungalow-ban, a Dhigali Resort Maldives***** vendégeként
  • Félpanziós ellátást
  • Hidroplán transzfert
  • Angol nyelvű asszisztenciát

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegy illetékkel kb. 240.000 Ft-tól
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív kirándulások

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére