Nyaralás a képeslapokra illő Zakynthoson, 8 nap / 7 éjszaka 1 személyre all inclusive ellátással, repülőjeggyel, választható 4*-os szállodákban

Ajánlat kód: 32482
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

243.590 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32482

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaraljatok a varázslatos öblök szigetén, Zakynthoson, az egyik legszebb görög szigeten!

  • 2019.06.12. - 2019.06.19. (bővebben)
    • elfogyott Filoxenia Hotel, all inclusive ellátás, standard szoba, repülőjeggyel: 243.590 Ft
    • elfogyott Majestic Spa Hotel all inclusive ellátás, standard szoba, repülőjeggyel : 243.590 Ft
    • elfogyott Diana Palace all inclusive ellátás, superior szoba, repülőjeggyel: 317.490 Ft
  • 2019.07.17. - 2019.07.24. (bővebben)
    • elfogyott Filoxenia Hotel, all inclusive ellátás, standard szoba, repülőjeggyel: 280.090 Ft
    • elfogyott Majestic Spa Hotel all inclusive ellátás, standard szoba, repülőjeggyel: 272.690 Ft
    • elfogyott Diana Palace all inclusive ellátás, superior szoba, repülőjeggyel: 353.990 Ft
  • 2019.08.21. - 2019.08.28 (bővebben)
    • elfogyott Filoxenia Hotel, all inclusive ellátás, standard szoba, repülőjeggyel: 314.790 Ft
    • elfogyott Majestic Spa Hotel all inclusive ellátás, standard szoba, repülőjeggyel : 276.690 Ft
    • elfogyott Diana Palace all inclusive ellátás, superior szoba, repülőjeggyel: 391.990 Ft
  • Az ár tartalmazza 1 személyre (Minimum 2 Alkupont kell vásárolnod!)

    • 7 éjszaka szállás az opciókban megjelölt szobatípusban
    • Az opciókban megjelölt ellátás
    • Repülőjegy, Illeték
    • Transzfer
    • Sztornó biztosítás

    Az ár nem tartalmazza

    • Sztornó biztosítás
    • BBP biztosítás
    • IFA

    Zakynthos a harmadik legnagyobb és legdélibb sziget a Jón-tengeren. A középkorban Fiore de Levanténak, azaz Kelet Virágának hívták. A görög sziget kezdetektől fogva rengeteg művészt, írót és utazót vonzott, itt született Solomos Dionysios, a görög himnusz szövegírója is. A sziget kristálytiszta vize, páratlan szépségű öblei, aranyhomokos strandjai miatt igazi turistaparadicsommá vált az utóbbi években. Partvonala kb. 123 km hosszú, déli részét hosszú, lassan mélyülő, homokos strandok jellemzik. Errefelé található a veszélyeztetett caretta caretta (ál-cserepes) teknősök tojásrakó helye. Ezek a kis teknősök a sziget szimbólumává váltak. A másik leghíresebb nevezetesség a sziget észak-nyugati oldalán, a több száz méter magas sziklákkal ölelt Navagio öböl, ahová 1981-ben partra sodródott egy Panagiotis nevű csempészhajó, ami azóta is eredeti állapotában áll a homokba mélyedve.

    A sziget több gyönyörű természetei szépségű helyet rejt, mint pl. a Kék-Barlangok (Blue Caves), melyek nevüket a barlangok bejáratánál lévő kristálytiszta, kék vízről kapták. A barlangokhoz csak csónakkal vagy hajóval lehet eljutni. A szigeten élő őshonos fókák itt hozzák világra kicsinyeiket.

    A természet és búvárkodás szerelmeseinek az északi part nyújthat kikapcsolódást. A víz alatti sziklák és barlangok közötti látvány felejthetetlen élményt nyújt a búvárkodóknak. Főszezonban a sziget egyes partszakaszait, különösen Laganas és Kalamaki térségét aktív éjszakai élet jellemzi, míg más sziget-részek végtelen nyugalmukról, természeti szépségükről híresek. Zakynthoson igazán pihentető nyaralásban lehet részünk.

    Filoxenia Hotel****

    A szálloda Tsilivi városában található, kb. 8 km-re a repülőtértől. Zakynthos városa kb. 4 km-re található. A hotel a homokos tengerparttól kb. 1,5 km-re fekszik, a partra shuttle busz közlekedik (meghatározott időszakokban, térítésmentesen). A felújított szállodában központi étterem, bárok (központi bár, medence bár) várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekpancsoló, napozóterasz. A napernyők, napágyak a medencénél térítésmentesen, míg a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. A strandtörölközők letét ellenében vehetők igénybe. A szórakozásról animációs programok, esti show műsorok gondoskodnak. A lobbyban wireless internetezési lehetőség térítésmentesen áll rendelkezésre. Térítés ellenében: mosoda, internetsarok, pénzváltási lehetőség, orvosi ellátás, autóbérlés.

    Majestic Spa Hotel****

    A szálloda Laganas központjában fekszik, kb. 9 km-re a repülőtértől. Zakynthos várostól kb. 9 km-re, a homokos tengerparttól kb. 400 m-re található. A szállodában központi étterem és bárok (medence-snack bár, lobby bár) várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, napozóterasz, gyermekmedence, játszótér. A napernyők, napágyak a medencénél térítésmentesen, míg a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. Strandtörölközőt térítés ellenében biztosít a szálloda. Wireless internetezési lehetőség a lobbyban térítés ellenében lehetséges. Térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások: televízió sarok. Térítés ellenében internetsarok, autóbérlési lehetőség, pénzváltási lehetőség, konferenciaterem bérlés, orvosi ellátás, mosodai szolgáltatás.

    Diana Palace****

    A szálloda Argassi városában található, kb. 8 km-re a repülőtértől, Zakynthos központjától kb. 5 km-re. A szálloda kb. 200 m-re fekszik a homokos-aprókavicsos tengerparttól. A szállodában központi étterem, bárok (lounge bár, medence/snack bár) várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekpancsoló, játszótér. A napernyők, napágyak és strandtörölközők a medencénél térítésmentesen állnak rendelkezésre. A napernyők és napágyak a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. Wireless internetezési lehetőség a lobbyban térítésmentesen, internet sarok. Térítés ellenében: pénzváltási lehetőség, autóbérlés, biciklibérlés, taxi szolgáltatás, orvosi ellátás.

    Jó utat kívánunk!

    Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

    A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
    találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Nyaralás a képeslapokra illő Zakynthoson, 8 nap/7 éjszaka 1 személyre all inclusive ellátással, repülőjeggyel, választható 4*-os szállodákban, 3 turnusban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére