Nyaralás a bulgáriai Naposparton, repülőjeggyel, 3-4*-os szállásokkal, félpanzióval, 2 ebéddel, fakultatív programokkal

Ajánlat kód: 38513
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

289.200 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38513

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Süttesd a hasad a méltán népszerű Naposparton, a Fekete-tenger partján!

Opciók

  • 2021. 06. 22.: , 289.200 Ft
  • 2021. 07. 27.: , 299.200 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás Budapest – Burgasz és Szófia - Budapest útvonalon menetrendszerinti repülőjárattal. A programok során légkondicionált autóbusszal.
  • Elhelyezés: 5 éjszaka Napospart központjában, a finomhomokos tengerparttól pár perc sétára található 4*, medencés szálloda légkondicionált, 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s, kábeltévével felszerelt szobáiban. 1 éjszaka Szófia központjában 3* superior szálloda légkondicionált, 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s, kábeltévével felszerelt szobáiban.
  • Ellátás: félpanzió (büféreggeli- és vacsora), valamint 2 x ebéd is a program szerint
  • BBP utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték és csomagdíj: kb. 54.000 Ft (Az indulásig változhat!)
  • Belépők kb. 35 EUR
  • Szervizdíj/borravaló (a helyiek részére): 7 EUR
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 2%

Felár

  • Egyágyas felár: 49.900 Ft (júniusban), 58.000 Ft (júliusban)

Fakultatív programok min. 20 fő esetén

  • Bolgár folklórest vacsorával és italfogyasztással: kb. 35 EUR
  • Fél napos kirándulás Szozopolba: kb. 25 EUR

Program

1. nap: Budapest – Burgasz – Neszebár - Napospart

Repülés Burgaszba az kora reggeli órákban a menetrend függvényében. Érkezés után irány a Fekete-tenger gyöngyszeme, NESZEBÁR, mely Európa egyik legrégibb városa és egyben a bolgár tengerpart legszebb üdülőhelye. Az Óvárost - melyet Kr. e. az ötödik században a görögök alapítottak - egy keskeny földsáv köti össze a szárazfölddel. Jellegzetes bolgár faházaival, kis vendéglőivel, szűk utcáival felejthetetlen élményt nyújt. A városka, mely az egyik leglátogatottabb kirándulóhelye a bolgár tengerpartnak, a UNESCO Világörökség része 1983-óta. A kis szigeten 41 templom található, mely bizánci stílusban épült. A városnézést és szabadidőt követően utazás a várostól néhány kilométerre északra található NAPOSPART-ra. A közel 8 km-es, aranysárga, finomhomokos Napospart Bulgária legszebb partszakasza, a tökéletes kikapcsolódás színhelye minden korosztály számára. A tenger lassan mélyülő és biztonságos, a főutcán egymást érik a jobbnál-jobb éttermek és bárok, számtalan szórakozási lehetőséget biztosítva az idelátogatóknak. Vacsora és szállás 5 éjszakán át Napospart központjában.

2. nap: Üdülés, pihenés / fakultatív program: Bolgár folklórest

Fakultatív esti program egy közeli bolgár faluban, tradicionális skanzen jellegű étteremben, ahol megismerkedhetünk a helyi táncokkal és szokásokkal, kézművességgel. A bőséges vacsorát gazdag szórakoztató- és folklórprogram teszi még élvezetesebbé, a helyi bor fogyasztása korlátlanul áll rendelkezésre. Az estet az egyedülálló parázstánc bemutatása koronázza meg.

3. nap: Üdülés, pihenés / fakultatív program: Szozopol

Burgasztól 34 kilométerre délre, egy sziklás félszigeten fekszik az egykori Apollónia, SZOZOPOL. Félnapos fakultatív kirándulás keretében ismerkedünk a várossal. Szozopolt eredetileg Anthenia néven a görögök alapították egy szigeten, melyet később összekötöttek a parttal az időszámításunk előtti 7. században. A virágzó tengerparti várost a rómaiak, a bizánciak és a törökök is elfoglalták. Az időszámításunk szerinti 330 óta hívják Szozopolnak, amikor a keresztény vallás elismert államvallássá emelkedett. Második virágkora csak a 18. századi bolgár felvilágosodás korszakával indult el, amikortól gyönyörű fekvése és különleges stílusban épült házai miatt írók és festők töltötték a nyarat Szozopolban. Faszerkezetes lakóházai, kis ortodox templomai, keskeny utcácskái nagyon hangulatosak. Az utóbbi időszakban a bolgár elit egyik kedvenc üdülőhelyévé vált, ezért szokták a bolgár St. Tropeznak is nevezni. A gyalogos városnézést követően visszautazás Napospartra.

4-5. nap: Üdülés, pihenés a tengerparton

6. nap: Napospart – Plovdiv – Szófia

Reggeli után búcsút veszünk a tengertől és elindulunk az ország belseje felé. A Marica folyó két partján elhelyezkedő PLOVDIV már jó ideje a világ leglátogatottabb városainak listáján van, és stabilan tartja magát a top 5-ben, mint a világ 6. legöregebb városa. Az ősi várost eredetileg a trákok alapították a Kr. e. 7. században, nemrég pedig elnyerte az Európa Kulturális Fővárosa 2019 címet. A hét dombra épült város díszes épületekkel, kanyargós kis utcákkal és utánozhatatlan bolgár hangulattal csábítja az ideérkezőket; így mi is azonnal magunkba szívhatjuk ősi atmoszféráját. Bulgária második legnagyobb városa rendkívül gazdag és figyelemre méltó történelmi múlttal és látnivalókkal rendelkezik. Óvárosát többnyire a jellegzetes balkáni építészeti stílusjegyeket hordozó 18-19. századi épületek alkotják, több közöttük ma már múzeumként, galériaként működik. Kiemelkedő látnivalója az óváros domboldalán épült 2. századi római odeon – fedett tér – melyet részben sikerült újjáépíteni. A gyönyörű Dzhumaya mecsetet 1364-ben építették, de a 15. században teljesen lerombolták, majd újra felépítették. Ma újra működik és Európa második legöregebb mecsetjeként tartják számon. A városnézés után megebédelünk, majd továbbutazunk a fővárosba. SZÓFIA a Vitosa-hegy lábánál fekszik 500-600 m tengerszint feletti magasságban. Buszos városnézés során ismerkedünk a főbb látnivalókkal, a város történelmével. Vacsora és szállás Szófia központjában.

7. nap: Szófia - Rilai kolostor - Budapest

Délelőtt kirándulás a bolgár ortodox egyház legnépszerűbb és legszentebb kegyhelyére, mely a rilai hegyek között sok meglepetéssel várja a látogatókat. A RILAI KOLOSTOREGYÜTTES 1983 óta van az UNESCO világörökségi listán. A kolostort a bolgárok védőszentje, Szent János alapította a X. században. Több uralkodó is gazdag adományokkal támogatta a kolostort, ami többször elpusztult és újjáépült az évszázadok folyamán, de mindvégig a bolgár nemzeti kultúra egyik fontos központja maradt. A kolostor mai képét a XIX. században nyerte el, gazdagon díszített épületei Bulgária jelképévé tették. Ebédet követően visszautazunk a fővárosba, és folytatjuk a városnézést SZÓFIÁ-ban. Megtekintjük a 20. század elején épült Alekszandr Nyevszkij-székesegyházat, melynek impozáns épülete már ismerős lehet a szófiai képeslapokról. Ezt követően felkeressük a város legjelentősebb épületeit, hogy ízelítőt kapjunk a bolgár főváros történelméből és kultúrájából. Este transzfer a reptérre. Hazautazás Budapestre, érkezés a késő esti órákban, a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Nyaralás a bulgáriai Naposparton, repülőjeggyel, 3-4*-os szállásokkal, félpanzióval, 2 ebéddel, fakultatív programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére