Mézes masszázs oktatása a belvárosi Természet Patikájában

Természet Patikája
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

3.190 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
50.000 Ft 80% 40.010 Ft
Természet Patikája
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815
www.timeatermeszetpatika.hu/

Akció Leírása

Sajátítsd el négy alakformáló masszázs fogásait!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 9.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.190 Ft, a fennmaradó 6.800 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Mézes masszázs oktatása a belvárosi Természet Patikájában

Fontos

  • Munkát is vállalhatnak, vállalkozást indíthatnak. Tevékenységi kör Teor-száma: 960401, 960404

A méz gyógyító erejét hasznosító mézes masszázsterápiák és mézes masszázs technikák sorozatát ismerheti meg nálunk a gyakorlatban. Minden résztvevőnek lehetősége van kipróbálni és saját bőrén is megtapasztalni a méregtelenítés, fogyás, karcsúság áldásos hatásait, a mézes masszázsterápiák segítségével. A mézesmasszázs méregtelenít, fogyaszt, karcsúsít, ötvözve mindezt a wellness áldásos hatásaival. Alakformáló, karcsúsító testkezelések, wellness masszázsok széles palettáját ismerhetik meg gyakorlati oktatásainkon.

Amennyiben Ön egy különleges, exkluzív pihentető kikapcsolódásra vágyik, gyakorlati oktatásainkon átélheti, majd továbbadhatja a mézesmasszázs terápiák pozitív erejét. A hagyományos kínai orvoslás szerint a testi egészséghez az alap az életenergia (csi) zavartalan áramlása a testben. Ha ez az áramlás megáll, akkor az betegségek kialakulásához vezet. Ilyen esetekben a mézesmasszázs segít szabályozni a testének energiaáramlását, és segít visszaállítani az egészséges egyensúlyt.

A mézben rejlő hatóanyagok segítenek feszesebbé, simábbá és rugalmasabbá tenni a bőrét. A testének kontúrjai karakteresebbé válnak. Még fiatalabbá válik. A mézes masszázs valódi segítség a méreganyagokkal teli sejtjeinek, hogy megszabaduljanak az értéktelen salakanyagoktól. A méz vitamin és ásványi anyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat pedig kiszívja és magába gyűjti. A méz önmagában is nagyon értékes gyógyító erővel rendelkezik, a cukor, enzim, vitamin, és ásványi anyag tartalma miatt. Kiváló kezelési technika a gerinc melletti paravertebrális izomzat megdolgozására, gerinc és hátfájdalom enyhítésére. Alkalmazható gerincbántalmak, nyak, váll és hátfájdalmak, reumatikus panaszok, neuralgiák, ízületi problémák, fájdalmak estén.

Kiknek ajánljuk?

Otthoni, családi, rokoni, baráti körben is biztosan nagy sikert arat. Ki ne örülne egy méregtelenítő bőrradírozásnak vagy egy tápláló csokoládé masszázsnak!?

Szépségszalonban, hotelben, wellness központokban, egészségközpontokban dolgozó illetve ott elhelyezkedni kívánóknak.

Minden résztvevőnek lehetősége van kipróbálni és saját bőrén is megtapasztalni a wellness áldásos hatásait.

A mézes masszázsterápiát ajánljuk bárkinek, mindenkinek.

Érdemes hozni

  • matracot
  • papucsot
  • 1 db lepedőt
  • 2 db törölközőt
  • nedves törlőkendőt
  • kedvenc masszázsolajod, illatod
  • váltó fehérneműt vagy fürdőruhát, 2 részest
  • kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot

Személyre szabott foglalkozási lehetőségek

Péntek - szombat - vasárnap. Délelőtt vagy délután 1 x 4 óra. Személyre szabott egyedi időpontokért vegye fel a kapcsolatot: egeszseginfok@gmail.com

Természet Patikája

A Természet Patikájában tudják, hogy mennyire fontos a megelőzés, ennek szellemében elszántan azon dolgoznak, hogy minél több emberhez eljusson az információ, hogy minél többen megismerjék egyedülálló rendszerből fakadó lehetőségeket: oktatás – és szolgáltatási rendszerük legfontosabb célja a prevenció. Alapelvük, hogy ötvözzék az ősi keleti medicinát a modern kor biofizikai eszközeivel oly módon, hogy azzal pontosabban és korábban felfedezhetőek legyenek a kóros állapotok és kivitelezhetővé váljanak a személyre szabott egészségmegőrző megoldások.

Legyen szép napod!

1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Mézes masszázs oktatása a belvárosi Természet Patikájában

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 416 5815 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére