Melki apátság és karácsonyi vásár Salzburgban, 3 nap/2 éjszaka 1 személy részére félpanzióval, buszos utazással, 2 választható adventi időpontban

Ajánlat kód: 30759
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

60.700 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30759

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Mozart szülővárosát, a bájos Salzburgot advent idején, amikor a karácsonyi készülődésben a legszebb arcát mutatja!

Időpontok

  • 2018. november 30-december 2. és december 14-16.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást (nincs éjszakai buszozás!)
  • 2 éjszaka szállást egy 3 csillagos szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban
  • Félpanziós ellátást
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat és az idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 420 Ft/nap

Feláras lehetőségek

  • Egyágyas felár: 8.300 Ft

Mozart szülővárosa karácsonyi köntösében az év e csendes szakaszában teljesen új, káprázatos arcát mutatja. A csodaszép, fényárban úszó város egyedülálló hangulatával mindenkit elvarázsol. Az adventi vásár meghitt bája, boldog forgataga melegséggel tölti el a szívet és feleleveníti a régen elfeledett gyermekkori emlékeket. Miközben az árusok között bolyongunk karácsonyi ajándékok után kutatva, beszippanthatjuk a pirított mandula, forró sült gesztenye, friss sült alma illatát.

Program

1. NAP: MELK, LINZ

Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 5.15-kor. Budapestről az autóbusz 6.30-kor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyeshalom – Bécs – Melk útvonalon. Már messziről feltűnik a Melki apátság tekintélyt parancsoló, fenséges épülete, az osztrák barokk mesterműve. A Duna fölötti dombra épült épületegyüttes évszázadok óta jelentős kulturális központ. Több mint 900 éve élnek itt bencés szerzetesek. Az apátsági templom és a gyönyörű dísztermek megtekintése után továbbutazás Linzbe.

Ausztria harmadik legnagyobb városa a Duna két partján terül el. A történelmi óváros hangulatos utcái, a pompás épületek sétára csábítanak minden látogatót. A Főtér egyike Ausztria legszebb tereinek, lenyűgöző összhatást alkot szép épületeivel. Sétánk során látjuk a városi plébániatemplomot, a tartományi székházat és Ausztria legnagyobb templomát, a monumentális új katedrálist is.

Az esti órákban érkezés a salzkammerguti szállodába (2 éj).

2. NAP: SALZBURG

Egész napos program Salzburgban. A város neve fogalom a turisták számára, egy igazi gyöngyszem az Alpok északi oldalán. Sokan Európa egyik legszebb városának tartják, nem érdemtelenül. Nagy hegyek között fekszik a sebes sodrású Salzach folyó partján, műemlékei pedig páratlanok (pompás barokk belváros, Dóm, Hercegérseki Palota, Ferences templom, Mozart szülőháza, Mirabell kastély és parkja, a város felett emelkedő fellegvár stb.). A városnézés után elég szabadidő lesz múzeumlátogatásra, illetve az adventi vásár felfedezésére. Sétálgatás a szépen feldíszített bódék között, a különböző finomságok illata mindenkiben felébreszti a karácsonyi hangulatot.

3. NAP: GMUNDEN, STEYR, CHRISTKINDL (JÉZUSKA)

Az első megállónk Gmunden, a Traun-tó északi csücskében fekvő kisváros. Séta a bájos főtéren, gyönyörködés Ausztria egyik legszebb alpesi tavában, majd továbbutazás.

Adventi programunk méltó befejezése Steyr. A történelmi látnivalókban gazdag város az Enns és a Steyr folyók találkozásánál fekszik. Séta az épségben megmaradt középkori eredetű óvárosban. A karácsonynak nagy hagyománya van Steyrben. Itt található a híres Karácsonyfadísz Múzeum.

A város szélén lévő Christkindl zarándoktemplom története régi múltra tekint vissza. Megalapítása és hírének elterjedése egy csodálatos gyógyuláshoz kapcsolódik. Az egész világon ismert Christkindl (Jézuska) karácsonyi postahivatal 1950 óta működik. A templom egyik melléképületében gyönyörű betlehemeket is megcsodálhatunk. A mechanikus betlehem arról nevezetes, hogy a figurák mozognak benne, a Pöttmesser betlehem pedig óriási méretével vált híressé.

Hazautazás a Bécs – Hegyeshalom – Győr – Tatabánya útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Melki apátság és karácsonyi vásár Salzburgban, 3 nap/2 éjszaka 1 személy részére félpanzióval, buszos utazással, 2 választható adventi időpontban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére