Már 84.000 Ft-tól! Kirándulás a Sorrentói-félszigeten, 5 éjszaka Sorrentón és 1-1 éjszaka tranzitszállás reggelivel, buszos utazással, magyar nyelvű idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 37730
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

84.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 37730

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Érezd a bőrödön a napsugarak melegét és a tengervíz simogatását Dél-Olaszországban, a híres sorrentói partokon!

Időpontok

  • 2021. május 16-23.: , 84.000 Ft
  • 2021. június 27.-július 4.: , 86.000 Ft
  • 2021. július 11-18.: , 88.000 Ft
  • 2021. július 25.-augusztus 1.: , 88.000 Ft
  • 2021. augusztus 15-22.: , 88.000 Ft
  • 2021. augusztus 29.-szeptember 5.: , 88.000 Ft
  • 2021. szeptember 12-19.: , 86.000 Ft
  • 2021. október 3-10.: , 84.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Szállást
  • Reggelit
  • Utazást busszal
  • Tranzitszállások (ha az elhelyezés Hotelben történik, akkor reggelivel)
  • Csoportkísérést végig magyar nyelvű idegenvezetéssel

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-betegség-poggyász, útlemondási biztosítás külön köthető: COLONNADE Atlasz Biztosító: 790,- Ft / fő / nap
  • Vacsorát – Akciós! 16,- € / fő / nap Sorrentoban vagy irodánkban 29.000,- Ft / fő / 5 este vagy 5.800,- Ft / fő / este!
  • Fakultatív programokat és belépőket
  • Hotel légkondícionálás! (Házirend szerint csak délutántól késő estig üzemel!)
  • Idegenforgalmi szállásadók, városokba behajtási illetékek, egyes esetekben kikötői adót, mely mindig a helyszínen fizetendő!

Szállás: (5 éj)

Hotel Panorama 4 csillagos szálloda Meta-Sorrentoban. Hotelben 2-3 ágyas szobák! Nem pótágy! Egyágyas felár: 34.500,- Ft / fő vagy társítást is kérhet.

Szálloda nagyon szép, Sorrentoi-félsziget igen drága üdülő övezet!

Csoportoknál csak ritkán lehet foglalni ilyen szobákat, de van nagy tengerrenéző panoráma terasz minden kedves utas részére.

Tranzitszállás

Oda (1 éj)      

  • Velencénél üdülőfalu 2 fős egyszerű, wc/zuh. nélküli, kis mobil home-bungalók nyáron, mellette közvetlenül a kulturált közös mosdók, zuhanyozók! (igény esetén bungaló wc/zuh.-val: 5.500,- Ft / fő) Családias, tiszta, kis üdülőpark, évek óta szállásunk!
  • Jesolói szálloda májusi és októberi csoportnál, 3*-os, 2 ágyas, WC / Zh szoba

Vissza (1 éj)

  • Rómához közel, 3 *** Hotel IL LEONI

Ellátás

  • Velencénél önellátás
  • Sorrento – reggeli 5 alkalommal
  • Róma – reggeli
  • Vacsora igényelhető
    • A helyszínen csak 16,- € / fő / nap
    • 5 nap befizetése esetén 80,- € / fő.

Program

(Dél-Olaszország nevezetességei, Róma városa megtekinthető egyénileg is helyi járattal (kék SITA buszra 1 jegy = kb. 1,5 €), de NEM KÖTELEZŐ! Helyi idegenvezetők és a mi kísérőnk kísérik utasainkat. A kirándulások ára a helyszínen fizetendőek euróban. Programok min. 18 fővel indulnak, de az idegenvezető 1-2 jelentkező esetén is elkíséri a vendégeket, igény szerint helyi járathoz! (4 program befizetésénél kedvezmény az árból!)

4 program befizetésénél kedvezményes ár: 290,- € / fő

(Amalfi-Ravello, Capri-sziget, Nápoly-Pompei, Róma + audioguide)

Amennyiben vacsorát is rendel Sorrentoban 5 napra, így 370,- € csak összesen a 4 program és az 5-szöri vacsora!

1. nap: (Vasárnap)

Utazás rövid pihenőkkel, útközben 1 hosszabb megálló Szlovéniában vagy Ausztriában. Ebédidő. Érkezés a kora esti órákban a Velence mellett lévő tranzitszállásra. Esti városnézés (igény szerint):

Májusban és októberben magánhajóval Velencébe és vissza 35,- € Cavallino - Szt. Márk tér oda-vissza. (Itt a min. létszám 24 fő!)

Nyáron helyi járattal kemping elől 5,- € a Piazzale Romaig, a Padova-Dolo irányában közlekedő 56-os autóbusszal, majd magánhajóval Tronchetto - Szt. Márk tér oda-vissza (9-8,- €) csak 17,- € (min. 20 fő esetén). Késő estig közlekedik a busz.

2. nap: (Hétfő)

Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Európa leghíresebb és egyben legfestőibb üdülőhelyére, a Sorrentoi-félszigetre. Érkezés a késő délutáni órákban. Sorrento esti fényei helyi járattal vagy fürdőzés a tengerben, medencében Tasso tér, St. Antonio tér, San (Francesco kerengő). Szállás elfoglalása Meta di Sorrento itt 5 éjszaka a H. Panorama Palace-ban és vacsorázási lehetőség a szállodában.

3. nap: (Kedd) – AMALFI-RAVELLO (fakultatív)

Egésznapos kirándulás olasz iroda buszával, idegenvezetéssel a meseszép Amalfiba és Ravelloba (Amalfiban a Szt. András Dóm és XIII. századi kolostora, kerengő,Amalfi város kis utcái,sikátorok és lehetőség van a tengerparton fürdőzésre ebédidőben, majd tovább indulunk Ravelloba, ahol elénk tárul a Villa Ruffolo parkja, vagy Villa Cimbrone).

Az egyik legszebb kirándulás. Ebédidő, vásárlás a sikátorok kis üzleteiben! Este érkezés a szállásra!

Program ára: 85,- €

Olasz kis busz kirándulásokhoz – Villa Ruffolo

4. nap: (Szerda) – CAPRI-SZIGETE (fakultatív)

Egésznapos hajókirándulás Capri-szigetére, olasz helyi idegenvezetővel és a mi magyar idegenvezetőnkkel: Anacapri és Capri kis város nevezetességeinek megtekintése, Villa Axel Munthe, Chiesa San Michele + maiolikapadlózata, Augustuscsászár         kertjéből mesés panoráma nyílik a “Faraglionira”, Santo Stefano Dóm, Via Krupp megtekintése, Limoncello kostoló. Luxus szállodák utcája, mesés kirakatok, mediterán éghajlat növényei, virágai tárulnak szemünk elé a szigeten. Délután fürdőzés a tengerben vagy egyénileg a sziget felfedezése.

(A híres Kék Barlang vagy Tiberius császár villa, vagy idegenvezetővel, kis hajóval kirándulás a sziget körúl, ami kihagyhatatlan csodás program a nap végén: 18,- €/fő).

Program ára tartalmazza: transzferek a szállodából a kikötőbe oda-vissza, kikötőből oda-vissza Anacapri kisvárosba, majd Capri kisvárosba, belépőket, helyi idegenvezetés, helyi kézműves műhelyek, Limoncello kostoló.

Program ára: 85,- €

(Egyéni kirándulás esetén csak hajójegy + transzfer a kikötőbe a szállodából oda-vissza 70,- €)

5. nap: (Csütörtök) – POMPEI-VEZÚV-NÁPOLY (fakultatív)

Délelőtt szakszerű olasz-magyar idegen-vezetéssel a Pompei ásatások megtekintése. Aki nem szertene továbbutazni, az a kedves utas a “circum vesuviano”-val (Hév) vissza tud jutni a szállodába.

Csak Pompei program ára: 50,- €

Délután kirándulás a Vezúvra autóbusszal, majd a kráterig gyalogosan (10,- € a kráterig). Kora délután kirándulás Campania tartomány “fővárosába” Nápolyba. Gyalogos séta a műemlékek között. Castel dell'Ovo, Umberto Galéria, Királyi Palota, Teatro San Carlo, S.Francesco Paola templom, Via Toledo, Pálma sétány, Nápolyi Öböl, Piazza Plebescito.

(Augusztus hónapban a Vezúv nem látogatható, ezért több időt töltünk Nápolyban!)

Egész napos program ára: 85,- €

6. nap: (Péntek) – SZABADNAP – SORRENTO – POSITANO

Fürdőzés a tengerparton, vásárlás, séta Sorrentoban, sőt helyi járattal vagy hajóval el lehet jutni, akár Positanoba, vagy Circum Vesuvianoval ismét Nápolyba. Pihenés a festői környezetben.

Programlehetőségek

A. Délelőtt vásárlási lehetőség busszal + csoportkisérővel egy Castella Mare-hoz közeli bevásárlóközpontban, ahol az olcsó árak miatt érdemes itt vásárolni italt, csokit, tészát, kisebb ajándékokat az utazás végén. Minimum 15 fővel indul! Csak a közlekedés árát kell fizetni oda-vissza!

Buszjegy ára oda-vissza: 15,- €

B. Egésznapos kirándulás Positanoba. A hoteltől helyi járattal, majd Sorrento kikötőbe hajóval, oda-vissza. A hajó reggel 9 órakor indul és délután jön vissza Sorrentoba. Minimum létszám 12 fő. Program ára: 55,- €

7. nap: (Szombat) – RÓMA VÁROSNÉZÉS (fakultatív)

Reggel útunk Rómába vezet. Gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel a műemlékek között. Piazza di Spagna, Trevi kút, Navona, Pantheon, Szt. Péter Bazilika, Viale Corso, Piazza del Popolo. Érkezés este a tranzitszállásra a város északi részén lévő üdülőfaluba.

A helyszínen fizetendő Róma közlekedés (metró- és buszjegy), magyar nyelvű helyi idegenvezetés (+ a mi kísérőnkkel), busz-parkolás, idegenforgalmi helyi díj a “chek inn” pontnál. Vezetővel érdemes Róma műemlékeit megtekinteni ezen a napon, aki még nem látta!

Program ára: 50,- €

Aki külön szeretne menni csak 12,- € / fő (közlekedés, chek inn) és estére találkozót kell az idegenvezetővel megbeszélni! Tranzitszállás Rómában 1 éjszaka.

8. nap: (Vasárnap)

A kora reggeli órákban hazaindulás (ébresztőóra ajánlott!). Folyamatos utazás Budapestre. Filmek, játék, totó, idegenvezető beszámolói teszik kellemesebbé az utazást. Érkezés a késő esti órákban (kb. 22 óra).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás Sorrentói-félszigeten, 5 éjszaka Sorrentón és 1-1 éjszaka tranzitszállás reggelivel, buszos utazással, magyar nyelvű idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére