Már 68.000 Ft-ért! 5 napos húsvéti kaland az olasz tavaknál, reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel – vár a Garda-tó, a Comói-tó, Sirmione és Verona

Ajánlat kód: 37732
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

68.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 37732

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kerekedjetek fel Húsvétkor a varázslatos olasz tavakhoz!

Időpont

  • 2021. április 1-5.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 4 éjszaka szállást Veronától nem messze, a Garda-tó környékén középkategóriájú hotel, 2-3 ágyas zuh/WC-s szobáiban
  • Reggelit
  • Utazást
  • Végig magyar kísérőt, idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • A helyi behajtási illeték a városokra, mely a felnőtteknek 50,- € / fő, a gyerekeknek csak 35,- € / fő

Felár

  • Egyágyas felár 32.000 Ft
  • Vacsora igényelhető 4 estére 5.800,- Ft / fő / este, 4 estére összesen: 23.200,- Ft

Program

1. nap:

Elutazás Budapestről a reggeli órákban, útközben 3 óránként pihenő, délben ebédidő Szlovéniában.

Késő délután érkezés a Garda-tó déli részén lévő SIRMIONE kis városba. A tóra mélyen benyúló földnyelv csücskén található város, észak-Olaszország gyöngyszeme, mely híres a XIII. századi Scaligeri család váráról és Catullus római író villájáról. Séta és szabadprogram az elegáns üzletekkel és sikátorokkal övezett kisvárosban. Érdemes egy sétát tenni motorcsónakkal a félsziget körül (15,- € / fő).

A városnézés után tovább utazás a szállásra. Vacsorázási lehetőség csoportosan a Hotel éttermében.

2. nap:

PROGRAM VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉG:

Délelőtt VERONA városában kezdjük sétánkat, ahol Júlia házát, és a nyáron is működő Amfiteátrumot, az Arénát látogatjuk meg, mely ma is a zenei élet központja. Dante szobra, Piazza delle Erbe, majd egy kis szabadidő a középkori kisvárosban.

Délután MANTOVA Séta a műemlékek között - Rigoletto háza, Gonzaga hercegek kastélya, Sz.Lörinc templom, Sz. András bazilika.

Program ára: 45,- €

GARDALAND Olasz Disnayland, amit ajánlunk kicsiknek-nagyoknak! Annak a kedves utasnak, aki nem szeretne részt venni a városnézésen.

A csoport reggel a bejáratig viszi azokat a vendégeket, akik itt szeretnék eltölteni a napot és este értük megy a busz!

Belépő egyszeri kb. 38,- € / nap

Vacsorázási lehetőség csoportosan a Hotel éttermében.

3. nap:

Utazás Észak-Olaszország egyik legszebb tavához az Alpok lábánál fekvő COMÓI-TÓhoz. A tó legnagyobb városában híres kőfaragók munkáit láthatjuk az óvárosban is, ahol hangulatos kis utcák, teli üzletekkel, kávézókkal, majd a Dóm különleges épülete fogadja a látogatókat. Városnézésünk után hajókirándulás a romantikus szépségű hegyekkel körülölelt tavon, ahonnan gyönyörű rálátást kapunk a régi arisztokrata villák , palotákra . Tremezzóban felkeressük a hires arisztokrata Villa Carlotta épületét és a gyönyörű botanikus kertjét, ahol 500 egzotikus különböző növény, valamint 150 különböző azaleák, rododendronok között sétálhatunk. Innen buszunkkal vissza a szálláshelyre.

Program ára: 60,- € / fő

4. nap:

Reggeli után VICENZA városának megtekintése délelőtt mi és a helyi idegenvezetővel. Óváros, Palladio Színház márvány épülete, Dóm, keresztelő kápolna kívülről. Szabadidő.

Majd délután utazás tovább MAROSTICA városába. Már messziről feltűnik a teljes egészében megmaradt városfal, amely körbeöleli a dombokon elhelyezkedő ékszerdoboz, kis Marosticát. Hangulatos észak-olaszországi középkori kisváros, ahol kétévente megrendezik az élősakk fesztivált. A város főtere maga a sakktábla, amin középkori ruhákban öltöztetett emberek alakítják, formálják magát a játszmát. Majdnem minden hétvége fesztiváli hangulatban várja az idelátogatót legyen az zenei, gasztronómiai vagy folklór program.

Ezt követően a közeli, BASSANO DEL GRAPPAba utazunk. Az első világháború emlékeit őrző város, a közeli Grappa-csúcs (Cima di Grappa) környékén és tetején vívott, sok áldozatot követelő harcok elesetteinek emlékére nevezték át a régi nevéről, Bassano Venetoról. A Brenta-folyó két partján helyeszkedik el, és legismertebb látványossága az Andrea Palladio tervei alapján, fából épült, fedett Régi Híd (Ponte Vecchio, vagy gyakrabban Ponte degli Alpini). A környék mezőgazdaságában kiemelt helyet kap a spárga, gyümölcstermesztésben pedig a cseresznye, de a legismertebb és a legkeresettebb a híres “Grappa” törköly pálinka, amelyet a város szívében található nagy múltú Poli üzemben meg is kóstolhatunk.

Program ára : 60,- € / fő

5. nap:

Reggeli után búcsú Olaszországtól és indulás Magyarországra. Útközben rövid pihenőt tartunk. A pihenő után utunkat folytatjuk Szlovénia felé. Az idegenvezető beszámolókkal, úti filmekkel, olasz helyi zenével teszi változatosabbá az utazást. Ebédidő La Marché / Szlovénia Éttermében egyénileg. Érkezés Budapestre a kora esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos húsvéti kaland az olasz tavaknál, reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel – vár a Garda-tó, a Comói-tó, Sirmione és Verona

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére