Luxus vakáció a Seychelle-szigeteken, 7 éjszaka szállás kétágyas Junior suite szobában a The H Resort Beau Vallon Beach***** vendégeként, reggelivel, angol asszisztenciával

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

402.000 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34780

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Kortyold a koktélokat az Indiai-óceán partján, a varázslatos Seychelle-szigeteken!

A Seychelle-szigeteket az érintetlen természet, a pálmafás lagúnák, véletlenszerűen a tengerbe dobált sziklák, azúrkék víz, a hófehér finomhomokos tengerpart teszi felejthetetlenné az idelátogatók számára. Bármennyire csábítóak is a képek, egyszerűen nem vehetik fel a versenyt a valósággal, Praslin és La Digue káprázatos strandjaival vagy Vallée de Mai katedrálisszerű pálmaerdőivel.

A Seychelle-szigetek az a hely, ahol a kéknek és a zöldnek számos árnyalata létezik, s mind-mind magával ragadja az odalátogatót. A Seychelles-szigetek hihetetlenül gazdag flórával és faunával rendelkezik: a kókuszpálmák, a takamaka fák, a világ legnagyobb teknőse, a számos madárfajról már nem is beszélve. A szigetek közül a legnagyobb és legismertebb Mahé szigete.

The H Resort Beau Vallon Beach*****

A Mahé szigetén található The H Resort Beau Vallon Beach modern wellnessközponttal várja vendégeit. Az Indiai-óceánra nyíló kilátást kínáló szálloda csodás hátterét a Morne Seychellois Nemzeti Park buja növényzete adja. A H Resort modern lakosztályokat és villákat kínál benti és szabadtéri ülősarokkal, légkondicionálással, síkképernyős TV-vel, valamint tea- és kávéfőzési lehetőséggel. A villák saját medencével, kunyhóval és esőzuhannyal is rendelkeznek. A saját fürdőszobákban külön kád és zuhanyzó biztosított.

A vendégek az üdülőközpontban 7 különböző helyen lazíthatnak egy itallal, illetve fogyaszthatnak különféle ételeket. Kikapcsolódásra a medencét körülvevő napozóágyakon vagy a lagúnára néző edzőteremben nyílik lehetőség. A helyszínen és a környéken számos programlehetőség kínálkozik, például teniszezhetnek, túrázhatnak, sznorkelezhetnek és szörfözhetnek is a vendégek. A kicsiket gyerekklub várja. A wifi a szálláshely egész területén ingyenes. Victoria mindössze 4 km-re, míg a Seychelles nemzetközi repülőtér 30 perces autóútra van.

Időpont

  • Ajánlatkérés alapján – 549.000 Ft helyett 320.000 Ft-tól

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállást a Seychelle-szigeteken, kétágyas Junior suite szobában, a The H Resort Beau Vallon Beach***** vendégeként
  • Reggelis ellátást
  • Angol nyelvű asszisztenciát

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegy illetékkel kb. 260.000 Ft-tól
  • Transzfer
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív kirándulások

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére