Life coaching rajzvizsgálattal és szaktanácsadással, online vagy személyes konzultáció gyerekeknek és felnőtteknek

Livecoach
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.420 Ft

Opciók
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
19.050 Ft 50% 9.540 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Livecoach
info@livecoach.hu
06 70 628 2026

Akció Leírása

Tedd meg az első lépéseket egy kiegyensúlyozottabb élet fel, ismerd meg jobban önmagad rajzvizsgálattal egybekötött life coaching segítségével!

  • Online coaching rajzvizsgálattal felnőtteknek – A kupon teljes ára 9.510 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.420 Ft, a fennmaradó 7.090 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Online rajzvizsgálat gyerekeknek – A kupon teljes ára 9.510 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.420 Ft, a fennmaradó 7.090 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Online közös rajzvizsgálat 2 fő részére – A kupon teljes ára 9.510 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.420 Ft, a fennmaradó 7.090 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Személyes coaching rajzvizsgálattal felnőtteknek – A kupon teljes ára 12.690 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.220 Ft, a fennmaradó 9.470 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Személyes rajzvizsgálat gyerekeknek – A kupon teljes ára 12.690 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.220 Ft, a fennmaradó 9.470 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Személyes közös rajzvizsgálat 2 fő részére – A kupon teljes ára 12.690 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.220 Ft, a fennmaradó 9.470 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

A coaching sokat segíthet Neked, ha úgy érzed, valamilyen témában vagy életterületen elakadtál! A folyamat során személyiséged fejlődik, félelmeidre pedig valódi megoldásokat találhatsz, új, reális célokat tűzöl ki magad elé, s megteheted az első lépéseket, hogy újra kiegyensúlyozott legyél! Mindehhez egy kiváló eszköz a rajz, amely Kisiván Krisztina coach és rajzvizsgálati szaktanácsadó eszköztárában kiemelt helyen szerepel!

A Beszédes Rajzok Program alapján rajzaidon keresztül segít Neked abban, hogy elmozdulj a holtpontról, jobban megismerd önmagad, ezáltal pedig olyan eszközök birtokába kerülj, amelyek segítenek majd a mindennapokban, hogy elérd a céljaidat az élet bármely területén!  Krisztina alapvető szempontjai az együtt töltött minőségi idő, az elfogadás, a valódi figyelem és az őszinteség.

A választható szolgáltatásokról

  • Coaching, rajzvizsgálattal felnőtteknek, 18 éves kor felettieknek: személyiség- és karakterelemzés, izgalmas feladatok, különféle életterületek vizsgálata, szaktanácsadás, mindez rajzvizsgálati eszközök alkalmazásával
  • Rajzvizsgálat gyerekeknek: 5 éves kor felett ajánlott, a gyermek személyiségével és fejlődésével kapcsolatban felmerülő kérdésekhez. Az elemzés során megnyugtató szakértői útmutatást kapnak a szülők a felmerülő kétségeikre, problémáikra.
  • Közös rajzvizsgálat 2 fő részére: feladatok és konzultáció, amely alkalmas pároknak, testvéreknek, barátoknak, szülőknek és gyerekeknek, kapcsulatok jellemzésére.

Fontos

Online konzultáció választása esetén rendelkezz olyan technikai eszközzel, amin jól látható a képernyőre kivetített feladat vagy rajz minden részlete!

Livecoach.hu - Kisiván Krisztina

Kisiván Krisztina a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai intézetének rajzvizsgálati szaktanácsadó szakán végzett szakember, az Igazságügyi Minisztériumban bejegyzett mediátor, okleveles életvezetési tanácsadó (life coach).

„Feladatom, hogy segítsem azokat, akik engem bizalmukkal megtisztelnek, abban, hogy valódi, bennük létező énjüket megtalálják, a helyes kommunikációjukkal, pozitív gondolkodással, értékes kapcsolatokkal, harmóniába kerüljenek valódi önmagukkal, vagyis egy összességében lelkileg egészséges, tisztességesen határozott, céltudatos emberként lépjenek tovább. Alapvető szempontjaim, az együtt töltött minőségi idő, az elfogadás, a valódi figyelem, és az őszinteség.”

Legyen szép napod!

info@livecoach.hu
06 70 628 2026

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Life coaching rajzvizsgálattal és szaktanácsadással, online vagy személyes konzultáció gyerekeknek és felnőtteknek

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.05.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: livecoach01@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
41 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére