Látogatás a titokzatos Burmában, 10 éjszaka szállás 3-4*-os szállodákban félpanzióval, helyi közlekedéssel, belépőkkel, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34818
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

845.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34818

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kerülj közelebb egy misztikus, titokzatos világhoz Ázsia lelkében, Burmában!

Időpontok

  • 2021.12.03. - 2021.12.15.: , 845.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A nemzetközi és belföldi repülőjegyeket illetékkel (melynek értéke: kb. 350.000 Ft)
  • 10 éjszakai szállást, helyi 4*-os szállodákban és egy alkalommal 3*-os szállodában, kétágyas szobákban
  • A félpanziós ellátást (reggeli és ebéd vagy vacsora, italok nélkül), 1 alkalommal teljes panziót
  • A helyi közlekedést
  • A megadott programokat és a szükséges belépőket
  • A magyar nyelvű idegenvezetést
  • A csónaktúrát az Inle-tavon

Az ár nem tartalmazza

  • A vízum kb. 20.000 Ft
  • A borravalót kb. 60 USD/fő
  • Az útlemondási biztosítást 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Egyágyas felár 172.000 Ft

Program

1. nap: Budapest - Yangon

Indulás Budapestről Yangonba, menetrend szerinti járattal, átszállással.

2. nap: Yangon (vacsora)

„Mingalabar!” Isten hozta Önöket Burmában! Érkezés Yangonba a késő délutáni órákban. Ezt követően ismerkedés a várossal, hangulatának felderítése következik. A burmai templomépítészet egyik remekét keressük fel, a Kyaukhtatgyi pagodát, amely a 72 méter hosszú fekvő Buddha szobornak ad otthont, majd továbbmegyünk a Kandawgyi-tóhoz. A város közepén található tó elsősorban kora reggel és naplementekor tökéletes helyszín a sétálásra és a piknikezésre. A tó naplementekor a legszebb, amikor a csillogó Shwedagon pagoda tükröződik a vizében. Vacsora egy helyi étteremben. Szállás Yangonban (1 éj).

3. nap: Yangon – Bagan (reggeli, ebéd)

Reggeli után transzfer a repülőtérre és helyi repülőjárattal repülés Baganba, Ázsia legnagyobb építészeti emlékeivel rendelkező városába. Érkezés után transzfer a szálláshelyre. Ezután felkeressük a Min Nan Thu faluban lévő, XII. században épült Tayokepyay templomot. és Phaya Thone Zu és a Nandamanya templomokat, valamint Bagan egyik leghíresebb kolostorát a Kyat Kan Cave monostort.

Ezután szétnézünk, a faluban találkozunk a helyiekkel, akár a házaikat is megnézhetjük. Ebédelni egy különleges helyen és társaságban fogunk. Megismerkedünk a szerzetesek életével, és ételfelajánlás teszünk nekik. Miután megáldják a csoportot, együtt fogyasztjuk el ebédünket a folyóparti étteremben. Ebéd után változatos program vár minket. Megnézünk egy helyi tészta üzemet, meglátogatunk egy burmai „mozit”, felkeressük a helyi fodrászt és egy teaüzletet is, ismerkedünk a vidéki Burma mindennapi életének a szereplőivel. A nap végeztével a Nan Myint kilátóból gyönyörködhetünk a festői naplementében. Éjszaka Baganban (2 éj).

4. nap: Bagan (reggeli, vacsora)

Hajnalban lovaskocsikázás, mely során megcsodálhatjuk a napfelkeltekor megcsillanó sztúpákat és templomokat. Ezután reggeli a szállodában, majd folytatjuk a varázslatos Bagan templomainak felfedezését: Ananda Pahto, az egyik legnagyobb és legjobb állapotban megőrzött templom, óriási álló Buddha szobrairól híres. Mya Zaydi pagoda és a négynyelvű kőtábla, Gubyaukgyi és a Manuha templomok következnek. A nap folyamán látogatás egy lakküzembe. Vacsora egy helyi étteremben.

5. nap: Bagan – Heho – Pindaya barlangok – Inle – tó (reggeli, ebéd)

Reggeli után repülés Heho-ba, onnan Pindaya érintésével az Inle-tóhoz. A nap folyamán meglátogatjuk a Pindaya-i barlangokat, ahol több mint 8.000 darab, különféle anyagból készült Buddha szobor található. A nap folyamán felkeresünk egy kézműves műhelyt is, ahol gyönyörűen díszített shan papír- és fa esernyőket készítenek. Késő délután motorcsónakba szállunk, hogy eljussunk a szállodánkig, amely az Inle-tónál található. Szállás az Inle-tónál (2 éj).

6. nap: Inle –tó (reggeli, ebéd)

Reggeli után hajóra szállunk és felkeressük a helyi piacot. Ezt követően megnézzük az 5 darab arannyal borított Buddha szobrot őrző Phaung Daw Oo pagodát, majd megismerkedünk a falusi emberek mindennapi életével, láthatunk egy szivarkészítő üzemet, egy lótuszselyem készítő műhelyt, felkeresünk egy hajókészítő műhelyt és egy ezüstverőt is. Ebéd egy helyi étteremben. A nap folyamán látogatás Pa-Oh faluba, majd Indeinbe hajózunk a tó nyugati partjára, és felkeressük a rejtett Indein pagodakomplexumot, amely több száz kisebb, mohával és növényekkel benőtt sztúpából áll. Helyi ételeket fogyaszthatunk, a nap során is.

7. nap: Inle-tó – Mandalay (reggeli, ebéd)

Reggeli után transzfer a repülőtérre és utazás Mandalayba. Érkezés után városnézés. Mandalay a királyi Burma utolsó fővárosa, az ország egyik legnagyobb városa, valamint kulturális és vallási központja. A szomszédos Sagaingben él az ország szerzeteseinek 60%-a. A Mandalay-i kézművesek is országszerte híresek. A Mandalay-i városnézést a Kuthodaw Paya-val kezdjük, ahol a központi sztúpa körül miniatűr pavilonok találhatók és mindegyikben egy márványtábla kapott helyet. A 729 márványtáblát buddhista írásjelek díszítik. Ez a „világ legnagyobb könyve”. Majd a Mandalayi Palotával folytatjuk a városnézést. Ez volt az első palota a városban, amit Mindon király építtetett, amikor Mandalay-ba helyezte át a székhelyét. Ebédet követően a Mahamuni Paya pagodájához utazunk. Az ebben a pagodában található Mahamuni szobor az egyik legszentebb ábrázolás Myanmarban, amelyet 15 centiméternyi aranylemez borít. A szentségimádók reggelente 4 órakor a szoborhoz sereglenek, hogy megnézzék a különleges arcmosó ceremóniát. Ezen kívül még ellátogatunk egy aranyfüst készítő műhelybe és selyem manufaktúrába valamint Kalaga tapétakészítő műhelybe is. Naplementekor a Mandalay dombra megyünk, hogy fentről tekinthessük meg a gyönyörű naplementét és a panorámát. Szállás Mandalay-ban (2 éj).

8. nap: Mandalay – Mingun – Amarapura (reggeli, ebéd, vacsora)

Reggel felhajózunk az ország legjelentősebb vízi közlekedési útján, az Irrawady folyón és felkeressük Mingun ősi települését, ahol a világ legnagyobb, de egyben befejezetlen sztúpája található. Fantasztikus látvány a folyóról megpillantani ezt a félbehagyott piramisszerű építményt. A szent helytől nem messze található a világ legnagyobb, máig is megszólaltatható harangja, a Mingun harang. Ezután a gyönyörű Hsinbyume pagodát tekintjük meg, majd a „Halhatatlanság városába”, Amarapurába, a régi királyi központba utazunk. Itt meglátogatjuk Mahangadayon buddhista kolostort, ahol megközelítőleg 100 szerzetes él, megnézzük a világ leghosszabb teakfa hídját, az 1,2 km hosszú U Bein hidat. Érkezés után, ha időnk engedi, felkeressük Settawya pagodáját, ami Buddha lábnyomát őrzi. Vacsora a szállodában.

9. nap: Mandalay – Yangon (reggeli, ebéd, vacsora)

Reggel transzfer a repülőtérre, Hehoba és repülés Yangonba. Érkezés után ebéd, majd először Yangon óvárosát nézzük meg, annak brit gyarmati stílusú épületeit, majd kipróbáljuk a város egyik különlegességét a „körvonatot”. Az óvárosban megnézzük a körforgalom közepén található 2000 éves Sule pagodát, amely Yangon egyik jelképe. Ezt követően ajándékvásárlási lehetőség a Scott piacon, más néven a Bogyoke piacon. Ezután jön a nap fénypontja, a domb tetején épült, világhírű, 40 tonna arannyal gazdagon díszített Shwedagon pagoda, a burmai függetlenség szimbóluma, ahol órákat lehet bolyongani a sok aranypagoda árnyékában. Vacsora után éjszaka Yangonban (1 éj).

10. nap: Yangon – Kyeikhtiyo (Arany –szikla) (reggeli, ebéd)

Reggeli után autóbusszal utazunk Bago város irányába, az Arany –sziklát rejtő hegy lábánál lévő Kingun alaptáborba. Útközben megállunk a Htauk Kyan katonai temetőnél, majd a vidéki életbe nyerhetünk bepillantást. Ebéd egy helyi étteremben. Az Arany-sziklát a helyiek jellegzetes járművével, nyitott nagy terepautókkal (teherautóhoz hasonló, padszerű ülésekkel) közelítjük meg, majd gyalogtúra után érjük el a hotelt (külön költség fejében, hordszékkel is megtehető a gyalogtúra, kb. 20 USD/fő/út). Érkezés után a naplemente csodálatos látványában gyönyörködhetünk. Szállás és éjszaka a hegy tetején levő, különleges panorámával bíró hotelben. Szállás Kyaikhtiyóban (1 éj).

11. nap: Kyeikhtiyo – Bago – Yangon (reggeli, ebéd)

Reggel utazunk tovább az egykori Mon fővárosba, Bagóba. Érkezés után Burma legmagasabb pagodáját a Shwemawdaw pagodát, és a világ legszebb fekvő Buddha szobrát Shwethalyaungot nézzük meg. Ebéd egy helyi étteremben, majd utazás Burma fővárosába. Szállás Yangonban (1 éj).

12. nap: Yangon – Budapest

Hajnalban transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással Budapestre. Érkezés Budapestre a délelőtti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Látogatás a titokzatos Burmában, 10 éjszaka szállás 3-4*-os szállodákban félpanzióval, helyi közlekedéssel, belépőkkel, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére