Last minute nyaralás a török riviérán! 8 napos vakáció repülőjeggyel, július 14-i debreceni indulással, választható szállodákban az Antalya-régió legszebb részein

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

123.990 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34419

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Kérj ajánlatot a népszerű török riviéra legszebb partszakaszainál található szállodákba! Most fantasztikus áron élhetsz a last minute indulás előnyeivel!

A török riviéra városai

Alanya Antalyától kb. 130-140 km-re keletre fekszik. A Taurus-hegység öleli körbe Alanya városát, amely méltán népszerű nyaralóhely. A középkorban épült erődből nagyon szép kilátás nyílik a városra. A Vörös Torony, a kikötő, a Damlatas-barlang, valamint az óváros a maga hangulatos üzleteivel, éttermeivel, vendéglőivel feledhetetlen élményt nyújt az idelátogatóknak.

Side Antalyától mintegy 70 km-re keletre található. A csodákkal teli városkát narancsültetvények és gyapotmezők veszik körül. A város neve az anatóliai gránátalma szóból ered. Side híres gazdag történelméről, hiszen a várost már az antik korban ismerték, ekkor forgalmas kikötő volt, amelyet kalózok látogattak. Sidétől csupán néhány kilométerre található a festői Manavgat vízesés!

A festői szépségű Belek ideális a gyermekes családok, a pihenésre vágyók, valamint az amatőr sportolók számára. Az egzotikus hangulat, az aranyszínű homokos tengerpart és a türkizkék tenger közelsége, a zöldellő fenyvesek és a golfpályák minden bizonnyal segítenek kipihenni a mindennapok fáradalmait!

Kemer a repülőtértől kb. 50 km-re helyezkedik el. A város szívében található egy kis kikötő, amelynél a kirándulásról visszatérő hajók állnak meg. A kikötő környékén számos bár, étterem és üzlet található. Kemer egy csodálatosan tiszta vizű, kavicsos tengerparton fekszik. A szállodák a városban, illetve a környező településeken (mint Kiziltepe, Göynük, Beldibi, Camyuva vagy Tekirova), nagyrészt közvetlenül a parton helyezkednek el. A fenyvesekkel körülvett nyaralóhelyek természeti szépsége páratlan, a szállodákat úgy alakították ki, hogy harmóniában legyenek a természettel.

Részvételi díj
Szálloda Szobatípus Ellátás Ár/fő
Cimen Hotel *** Alanya standard szoba félpanzió 123.990 Ft
Kleopatra Golden Beach *** Alanya economy szoba all inclusive 152.990 Ft
Sun Maritim Hotel **** Alanya standard szoba all inclusive 161.990 Ft
Armas Prestige Hotel ***** Alanya economy szoba all inclusive 172.990 Ft
Master Family Club Hotel ***** Side economy szoba ultra all inclusive 187.990 Ft
Diamond Beach Hotel & Spa ***** Side standard szoba all inclusive 197.990 Ft
Throne Seagate Resort ***** Belek economy szoba all inclusive 215.990 Ft
Side Royal Palace ***** Side standard kertre néző szoba ultra all inclusive 219.990 Ft
Dosinia Luxury Resort ***** Kemer economy szoba ultra all inclusive 223.990 Ft
Aydinbey Queens Palace & Spa ***** Belek economy szoba ultra all inclusive 230.990 Ft
Mukarnas Spa Resort ***** Alanya economy szoba ultra all inclusive 233.990 Ft

 

Indulás

  • 2019. július 14., Debrecen

Az ár tartalmazza 1 személyre (Minimum 2 Alkupont kell vásárolnod!)

  • 7 éjszaka szállás a választott szállodában
  • Szobatípus és ellátás az ajánlat szerint
  • Repülőjegy – július 14-i indulás Debrecenből
  • Transzfer
  • Telepített magyar nyelvű idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték 27.000 Ft/fő
  • Kötelezően megkötendő útlemondási biztosítás (az alapár 1,3 %-a)
  • BBP biztosítás

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére