Last minute 8 napos nyaralás 1 főre Egyiptomban, Hurghadán, repülővel, all inclusive ellátással, a Hilton Hurghada Resortban*****

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

247.500 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34349

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Nyaraljatok ötcsillagos luxusban közvetlenül a mesés Vörös-tenger partján!

Hurghada, a Kairótól kb. 450 kilométerre, délre fekvő város a Vörös-tenger és Egyiptom egyik legnépszerűbb üdülőhelye. A csodálatos korallzátonyoknak köszönhetően a helységet a világ egyik legismertebb búvárparadicsomaként tartják nyilván. Az aktív pihenést szolgáló ajánlatok széles skálája, úgymint szörf, vízisí vagy búvárkodás mellett számos étterem, bár, üzlet is megtalálható.

A nyüzsgő bazárokban valóban minden megtalálható, a bazaltszobrocskától kezdve, a kézzel festett papiruszokon keresztül egészen az ékszerész-remekművekig és a keleti fűszerekig. A kikapcsolódni vágyókat a szikrázó strandokon kívül wellness központok és szépségszalonok sokasága, az éjszakai élet szerelmeseit pedig diszkók és bárok nyüzsgése várja.

Hilton Hurghada Resort*****

A 401 szobával rendelkező szálloda kb. 6 km-re található Hurghada repülőterétől, Hurghada belvárosától kb. 8 km-re közvetlenül a fokozatosan mélyülő, homokos tengerparton, melyhez egy privát kikötő is tartozik. A medencénél és a tengerparton a napernyők, napágyak és strandtörölközők térítésmentesen állnak a vendégek rendelkezésére. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. A szállodát jó elhelyezkedése és színvonalas szolgáltatásai miatt minden kedves utasunk figyelmébe ajánljuk, akik egy kellemes hangulatú szállodát keresnek. A szállodában központi étterem, a’la carte éttermek (olasz,hal  – előfoglalás szükséges), szabadtéri medencék (egy a téli szezonban fűthető), gyermekmedencék (egy a téli szezonban fűthető) és belső medence található.

Ellátás

Az all inclusive ellátás 06:30-24:00 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délután snackek, tea, kávé, sütemény, fagylalt (meghatározott időpontban). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatóak. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek, a’la carte éttermek szolgáltatásai térítés ellenében vehetőek igénybe.

Indulási időpont

  • 2019. június 30.

Az ár tartalmazza 1 személyre (Minimum 2 Alkupont kell vásárolnod!)

  • 7 éjszaka szállás villában, a Hilton Hurghada Resortban*****
  • All inclusive ellátás
  • Repülőjegy illetékkel
  • Transzfer

Az ár nem tartalmazza

  • BBP biztosítás
  • IFA

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére