Láss világot! Irány Ausztrália és Új-Zéland! 15 nap/12 éjszaka reggelivel, repülőjeggyel, sok kirándulással és idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 30984
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

999.700 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30984

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Rengeteg kaland, egzotikus növény- és állatvilág, lenyűgöző tájak és nyüzsgő nagyvárosok várnak Ausztráliában és Új-Zélandon!

Időpont

  • 2020. január 11.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyeket Bp. - Dubai - Sydney és Auckland - Dubai - Bp. útvonalon átszállással
  • Repülőjegyet Sydney - Christchurch útvonalon menetrend szerinti járatokkal
  • A transzfereket és a körutazáson a közlekedést légkondicionált autóbusszal
  • 7 éjszakát Ausztráliában
  • 5 éjszakát Új-Zélandon középkategóriás szállodák és motelek 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • 12 reggelit + 4 alkalommal főétkezést
  • További főétkezéseket a repülőgépen (a repülőgépen felszolgált étkezések mennyisége nem egyenértékű egy hagyományos szárazföldi ellátással)
  • Városnézéseket és kirándulásokat az úti program szerint
  • Belépőjegyek árát a programokhoz (kivéve fakultatív programok)
  • Magyar idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Belföldi repülőjegyek: 880 USD (irodánkban készpénzben vagy bankszámlánkra befizetve szintén készpénzben!), az alább jelzett időpontig
  • Repülőtéri illetéket: kb. 260.000 Ft / fő (Az indulásig változhat!)
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját: 1,5 %
  • Kötelező szervízdíjat / borravalót: 65 USD / fő (helyiek számára, pl. buszsofőrök részére)
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő egyéb személyes jellegű kiadásokat
  • 15 - 19 fő indulása esetén a 76.900 Ft-os / fő felárat

Felárak és fakultatív programok

  • Egyágyas felár: 295.000 Ft
  • Nagy-korallzátony
    • Sznorkelezés vezetővel: 62 AUD
    • Intro búvárkodás vezetővel: 164 AUD
    • 10 / 15 perc helikopterrepülés: 179 AUD / 268 AUD
  • Kuranda Wildlife Experience: 20 AUD / tematikus park
  • 20 perc repülés Ferenc József- / Fox-gleccser: 240 NZD
  • Motorcsónakos száguldás: 160 NZD
  • Auckland Skytower: 29 NZD

Vízumok:
Ausztrália: szükséges (díjmentes), ha irodánk végzi az elektronikus ügyintézést, annak díja: 3.500,- Ft
Új-Zéland: vízummentes területek a magyar állampolgárok részére.

Program

1. nap: Budapest – Dubaj

Délután repülés Dubaj-on keresztül Sydney-be. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Sydney

Érkezés SYDNEY-be a késő esti órákban. Transzfer a szállodába. Szállás.

3. nap: Sydney

Az egyre csak terjeszkedő város az ausztrál nemzeti kultúra központja. Viszonylag alacsony népességszáma ellenére majdnem akkora helyen terül el, mint Los Angeles és hétszer akkorán, mint Párizs. A mai napon a legismertebb látnivalókat vesszük sorra SYDNEY-ben: Operaház avagy „szimfónia betonból” (kívülről), Kikötőhíd avagy „vastüdő”, The Rocks – azaz a „Sziklák” városnegyed (a történészek szerint itt született meg Ausztrália), Bondi Beach, The Gap, Hyde Park, Parlament (kívülről), Darling Harbour, séta a kínai negyedben. Vacsorával egybekötött hajókázás Sydneyben. Szállás.

4. nap: Sydney – Kata Tjuta – Ayers Rock / Uluru

Reggeli után irány a repülőtér és utazás AYERS ROCK-ba. Az ULURU – KATA TJUTA NEMZETI PARK felkerült az Unesco Világörökség listájára. Az egész térség az őslakók szent helye, amelyet 1985-ben vissza is adtak eredeti őslakos tulajdonosainak, a látnivalók pedig visszakapták hagyományos, régi nevüket. A bennszülöttek földterületként kölcsönadták az ausztrál kormánynak és az anangu törzzsel közösen működtetik a környék látnivalóihoz kapcsolódó turisztikai központokat, parkokat. A KATA TJUTA (Olga hegycsoport vagy „sok fej”) a titokzatos, 36 kupolájú szikladómjával és a közöttük húzódó völgyekkel, szurdokokkal együtt igazi természeti különlegességnek számít. Séta a Walpa-szoros szokatlan sziklaalakzataihoz. Az AYERS ROCK, vagy ősi nevén ULURU, bolygónk egyik legcsodálatosabb képződménye. Az ausztrál jelképek közül a leghamarabb felismerhető a sík, sivatagos tájból magasan kiemelkedő hatalmas, vörös monolit. A színpompás naplemente megtekintése után szállás Ayers Rockban.

5. nap: Uluru – Ayers Rock – Cairns

Korai kelés után ismét az ULURU-hoz megyünk megcsodálni a napfelkeltét. A hatalmas monolit színskálája, amely a mélyvöröstől, az eső utáni csillogó feketéig terjed, a napkeltekor és naplementekor látható leginkább. A látogatóközpont kiállítását is megtekinthetjük, vásárolhatunk az őslakók által készített dísztárgyakból vagy kényelmesebb sétát tehetünk a tanösvényein. Visszatérés a szállodába, reggeli. Transzfer a repülőtérre és utazás Cairnsbe. Szállás.

6. nap: Cairns – Korallzátony

Egész napos kirándulás katamaránnal a Nagy Korallzátonyhoz. A korallzátonyok az élet legősibb formái, kb. 500 millió éves múltra tekintenek vissza. A világ legnagyobb zátonyrendszere kb. 2.000 km hosszúságban nyúlik el és a területe kb. 350.000 km². A gát külső széle és a szárazföld között több mint 2.000 sziget, és majdnem 3.000, különféle típusú zátony található. A természetvédelem alatt álló területen húsznál is kevesebb szigeten fogadnak turistákat. A mai hajókirándulásunk során, egy pontonszigeten kötünk ki, ahol az ebédünket is elfogyasztjuk. Itt még lehetőségünk lesz úszkálni, búvárkodni vagy félig-merülő tengeralattjáróból megcsodálni a tenger élővilágát. Szállás Cairns-ben.

7. nap: Kuranda – kirándulás az Őserdőbe – Sydney

Kora reggel utazás kabinos felvonóval a trópusi erdő lombkoronája felett (Skyrail Rainforest Cableway). Út közben pompás kilátás nyílik a Sziklás Canyonra és a Stoney Creek vízesésre. KURANDA kis falu az 1960-as években még hippi-tanya volt, mára művészeti és kézműves központtá nőtte ki magát. Vásárlási lehetőség a kézműves piacokon és fakultatív programlehetőség a koala-, vagy a pillangó-, vagy a madárpark megtekintésére. Délután autóbusszal transzfer a cairnsi repülőtérre és utazás Sydneybe. Szállás.

8. nap: Sydney – Blue Mountain

A reggeli órákban látogatás a Sydney elővárosában található FEATHERDALE WILDLIFE PARK-ban, ahol őshonos állatokat (pl. kenguru, wombat, tasmán ördög, hangyász sün stb.) láthatunk. A nap hátralevő részében kirándulás a BLUE MOUNTAINS Nemzeti Parkba. A különleges szín a sűrű erdőből finoman párolgó eukaliptuszolajnak köszönhető. Az olajcseppeken megtörő napfény a kék csodálatos árnyalatait kölcsönzi a festménybe illő tájnak. A terület annak ellenére, hogy alig 1.000 m magasságig emelkedik, az első telepesek számára átjárhatatlannak bizonyult. Az óriásnak tűnő sziklaformációk, a mély és szakadékos völgyek, a magasról lezúduló vízesések birodalmát Ausztrália „Grand Canyon”-jának is nevezik. A legimpozánsabb látnivalók: „Három nővér” sziklaalakzat, Jamieson-völgy, Mount Solitary, Ruined Castle. Szállás Sydneyben.

9. nap: Christchurch - Artúr-hágó – Ferenc József-gleccser

Reggel irány a repülőtér és utazás CHRISTCHURCH-be. Innen nyugatra vesszük az irányt! Látványos panorámaúton, az Arthur-hágón keresztül érkezünk a Tasmán-tenger partjára, Greymouthba. A nyugati part legnagyobb települését, és egyben „nem hivatalos” fővárosát, 1865-ben, az aranyláz idején kezdték kiépíteni. A nap fénypontjaként a Ferenc József-gleccserhez látogatunk. „Kevés olyan hely van a sártekénken, ahol a természet ily bőkezűen mérte a szépséget” (Balázs Dénes). A kb. 12 km hosszú gleccsert 1865-ben egy német geológus fedezte fel és nevezte el az Osztrák-Magyar Monarchia uralkodójáról. Szállás a gleccser közelében.

10. nap: Westland Nemzeti Park – Queenstown

Utazás a West Coast őserdein át a Haast hágóra, majd a jégkori Wanaka és Hawea tavak mentén QUEENSTOWN-ba. Délután, fakultatív program keretében, lélegzetelállító élményekben lehet részünk. Az új-zélandi kalandturizmus máig büszkén nevezi magát a világ adrenalin-központjának. A bungee jumping ősét a Vanuatu-szigeten űzték, ahol a bokájukra indákból készült köteleket kötve fatornyokból ugrottak le a bátor vállalkozók. A motorcsónakozás szintén új-zélandi találmány. Napjainkban itt elsősorban az izgalmas vízi száguldáshoz használják. Queenstown a legnépszerűbb motorcsónakos helyek egyike, ahol a Shotover és a Kawarau folyókon kipróbálhatjuk ezt a nem mindennapi vizes kalandot. Szállás.

11. nap: Milford Sound

Kirándulás a fenséges látványt nyújtó MILFORD SOUND-hoz. Völgyének arculatát a hegyekből lefelé haladó hatalmas gleccserek alakították ki. Útközben rövid pihenő a TE ANAU TÓ-nál. Továbbutazás a mérsékelt égövi esőerdőkön, a Homer hágó alagútján át, bolygónk egyik legfestőibb fjordjához, melyet a világ legnagyobb, toronyként magasodó tengeri sziklái szegélyeznek. A Mitre Peak – a legmagasabb – úgy emelkedik a szoros sötét vize fölé, akár egy óriás őrszem. Ebéddel egybekötött hajózás a fjordban. Délután, visszatérve QUEENSTOWN-ba rövid városnézés, majd szállás.

12. nap: Queenstown – Auckland – Waitomo barlangok – Rotorua

Reggel átrepülünk Auckland-be, onnan busszal irány ROTORUA! Útközben rövid pihenő a WAITOMO barlangoknál, melyek különlegessége a barlang plafonjáról csüngő világító lárvák sokasága. ROTORUA-t két fontos tényező tette az ország egyik legfontosabb turisztikai központjává: a természeti környezete, gejzírjei és a maori kultúra aktív újjászületése. Este táncos, énekes folklór műsorral egybekötött vacsorán ismerkedhetünk meg a helyi népművészettel. Szállás Rotoruában.

13. nap: Rotorua – Auckland

Délelőtti irány a WAI-O-TAPU geotermikus park, amely igazi holdbéli tájra emlékeztet. Ezen a területen beomlott kráterek, iszapmedencék, kovateraszok, színes tavak, forró víz és gőz látványa fogadja a látogatókat (Pokol kráter, Szivárvány kráter stb.). A Lady Nox nevű gejzír kitörése minden délelőtt menetrend szerint, ugyanabban az időpontban figyelhető meg. A TE PUIA Maori Iparművészeti Központban sajátítják el a fiatal maorik a hagyományos fafaragás és a szövés mesterségének fortélyait. Látogatás AGRODOME-ban, a mezőgazdasági központban, ahol egy juhászkutya bemutatót is láthatunk. Továbbutazás Aucklandbe, szállás.

14. nap: Auckland – Dubaj

AUCKLAND különleges és szerencsés földrajzi fekvésének is köszönheti zsúfoltságát. A világvárost vulkáni kúpok sora szegélyezi, szirtes partján öblök és strandok tucatjai biztosítják a tengeri kapcsolatot és a jachtoktól hemzsegő kikötő is meghatározó látkép. Félnapos városnézés az Északi-sziget metropoliszában, a vitorlások városában: Victoria park, Westhaven kikötő, a Skytower-ből a déli félteke legmagasabb épületéből elénk táruló panoráma. Rövid szabadidő, majd búcsú az ötödik kontinenstől. Hazautazás. Éjszaka a repülőn.

15. nap: Dubaj – Budapest

Dubaji átszállást követően érkezés Budapestre a déli órákban, a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Irány Ausztrália és Új-Zéland! 15 nap/12 éjszaka 1 személyre reggelivel, repülőjeggyel, sok kirándulással és idegenvezetéssel, januárban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére