Körutazás Vietnámban és Szingapúrban tengerparti pihenéssel, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 2-2 ebéddel és vacsorával, 4*-os szállásokkal

Ajánlat kód: 43413
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.199.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 43413

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hajókázz a csodálatos Halong-öbölben!

Időpont

  • 2024. február 24.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy Budapest-Hanoi és Szingapúr-Budapest útvonalon, egy átszállással a Qatar Airways járataival, turista osztályon
  • Repülőjegy Hanoi-Danang, Hue-Ho Chi Minh-város, Ho Chi Minh-város-Szingapúr útvonalra, turista osztályon
  • Szállás tizennégy éjszakára a program szerint négycsillagos szálláshelyeken és hajón, kétágyas szobákban
  • Reggeli
  • Két alkalommal ebéd
  • Két alkalommal vacsora
  • Kirándulások, városnézések légkondicionált autóbusszal, helyi idegenvezetővel belépőkkel
  • Magyar idegenvezető a teljes út során

Az ár nem tartalmazza

  • Vízumdíj (Vietnám) ügyintézéssel: 15 000 Ft /fő
  • Javasolt szervizdíj: 60 USD/fő (helyszínen fizetendő)
  • Útlemondási biztosítás: 2,8%
  • Utasbiztosítás 700 Ft-tól/fő/nap

Fakultatív programok

  • "Kókuszfalu" fél napos fakultatív kirándulás  ebéddel Helyszínen fizetendő 60 USD /fő
  • Ba Na Hills fakultatív kirándulás Helyszínen fizetendő 80 USD /fő
  • Sentosa-sziget fél napos látogatás Szingapúrban 67 000 Ft /fő

Program

február 24. szombat

Elutazás Budapestről a Qatar Airways járataival, átszállással Hanoiba (Budapest-Doha 15:50-22:50, Doha-Hanoi 01:35-12:10).

február 25. vasárnap

Érkezés Hanoiba, transzfer a szállodába. Este vacsora egy helyi étteremben. Szállás Hanoiban: La Casa Hanoi Hotel 4*.

február 26. hétfő

Egész napos városnézés Hanoiban, Vietnam fővárosában. Meglátogatjuk a  Ho Chi Minh mauzóleumot (kívülről), a modern Vietnam megalapítójának cölöpökre, fából épített szerény lakóházát, a koloniális stílusú Kormányzói Palotát, a miniatűr "Egylábú" Pagodát, ellátogatunk a Hoa Lo börtönbe, ahova az amerikai katonákat zárták. Délután az 1070-ben épült Irodalom Templomát nézzük meg, ami Vietnam első egyeteme volt.  A nyüzsgő "36 utca" néven emlegetett óvárost riksákkal fedezzük fel,  majd a smaragdzöld városi oázist, a Hoan Kiem-tavat látogatjuk meg, melyet északról a francia negyed, délről az óváros határol. Este a híres vízi bábelőadást tekintjük meg: a történetek a Vörös-folyó deltájának mindennapi életéről szólnak. Szállás Hanoiban: La Casa Hanoi Hotel 4*.

február 27. kedd

Elutazunk a Világörökség részévé nyilvánított Halong-öbölbe, Vietnám egyik legszebb természeti látványosságához. Délután kihajózunk a "Leszálló sárkány" öblébe, melyet kis szigetek, különleges formájú mészkősziklák, barlangok tarkítanak. Délután egy barlangot fedezünk fel, majd vegyünk részt a hajó programjain vagy egyszerűen csodáljuk az öböl szépségeit. Ebéd, vacsora és szállás a hajón: Starlight Cruise.

február 28. szerda

Reggeli a hajón, majd egy halászfaluban a helyiek mindennapjaival ismerkedünk meg. Kikötés, majd transzfer Hanoi repülőterére. Utunk a Vörös-folyó deltájánál található, szemet gyönyörködtető rizsföldek mellett halad el.  Elutazás repülővel Danangba, majd transzfer Hoi An városába. Szállás Hoi Anban: Hoi An Central Boutique Hotel 4*.

február 29. csütörtök

Délelőtt szabadidő vagy fakultatív program:

"Kókuszfalu" fél napos fakultatív kirándulás  ebéddel: 60 USD/fő (helyben fizetendő).

Biciklizünk az elárasztott rizsföldek közötti úton a "kókuszfaluba", Cam Thanhba (kb. egy óra), majd átszállunk egy hajóra ami Cua Dai tengeri kikötőbe visz. Itt kipróbálhatjuk a halászatot, majd egy bambuszkosár csónakban lebegünk át a mangrove erdőn.  Egy  helyi családnál ebédelünk, helyben termelt és frissen halászott finomságokat.

Délután a különleges hangulatú Hoi Anban barangolunk: a várost több mint 2000 éve alapították, virágzó délkelet-ázsiai tengeri kikötő volt. Séta az UNESCO Világörökség részét képező óvárosban: a Chua Ong Pagoda, a 200 éves Tam Ky ház, a 400 éves Fedett Japán Híd megtekintése. A naplementét a Thu Bon folyón hajózva csodáljuk meg. Szállás Hoi Anban: Hoi An Central Boutique Hotel 4*.

március 1. péntek

Délelőtt szabadidő Hoi Anban.

Fakultatív látogatás a Ba Na hegységbe: 80 USD/fő (helyben fizetendő).

Transzfer Danangba, majd drótkötélpályás felvonóval közelítjük meg a közel 1500 méteres magasságban épült óriási vidámparkot, igazi ázsiai Disneylandet. melynek legismertebb látnivalója az Aranyhíd - a fotókról biztosan ismerős a gyalogos híd, melyet óriási kezek tartanak. Az élményparkban virágoskertek, francia falu, játéktermek mellett pagodák és harminc étterem is helyett kapott. A kilátás a környező hegyekre és a tengerre fenséges!

Elutazás Hue városába. A Parfüm-folyó partján épült város közel 150 évig volt Vietnam fővárosa, igen fontos szerepet játszott a vietnami történelemben. A pekingi Tiltott Város mintájára kezdték építeni a császári várost kb. 1300-ban.  Szállás Hue városában: Eldora Hotel 4*.

március 2. szombat

Elsőként a császárvárost, más néven a Citadellát látogatjuk meg, majd a Tu Duc császár mauzóleumát nézzük meg, mely az egyik legszebb látnivaló a városban. Ellátogatunk a ma is működő Tu Hieu pagodához, ahol a császári mandarinok sírjait láthatjuk. Transzfer Hue repülőterére, ahonnan elutazunk repülővel Ho Chi Minh városba, az egykori Saigonba. Transzfer a szállodába, szállás Saigonban: Muong Thanh Saigon Hotel 4*.

március 3. vasárnap

Délelőtt a híres Củ Chi alagutakhoz látogatunk. Az eredeti alagútrendszer hossza 200 km volt, de ebből mára már csak 120 km maradt meg. A vietnami háború alatt a vietkongok kórházakat, lakásokat fegyvertárolókat, iskolákat rendeztek itt be, gyakorlatilag a föld alatt éltek és innen indították támadásaikat is. Délután városnézés Saigonban: Notre-Dame-katedrális (kívülről, felújítás alatt van az épület), a gyarmati időkből megmaradt jellegzetes épületek: Operaház, Városháza, Régi postahivatal. Meglátogatjuk az Újraegyesítési Palotát, ahol a vietnami háború emlékeivel ismerkedhetünk meg. Felfedezzük a Dong Khoi utcát, ahol a gyönyörű történelmi épületek exkluzív üzleteknek adnak otthont.

Este szabadidő: élvezzük ki a város gazdag éjszakai életét: próbálja ki a tetőteraszos bárokat, a jobbnál jobb éttermeket és szórakozóhelyeket, vagy az éjszakai piacok egyikét. Szállás Saigonban: Muong Thanh Saigon Hotel 4*.

március 4. hétfő

Kirándulás a Mekong-deltához, melyet Vietnam éléskamrájaként is emlegetnek. A szigeteken és a mellékfolyókon élénk mezőgazdasági munka folyik az idilli környezetben. Hajóra szállunk Ben Tre városában, megállunk egy téglagyárnál, egy kókusz feldolgozó üzemben - élelmiszereket és használati tárgyakat is készítenek a kókuszból. Biciklivel vagy motoros riksával közelítjük meg az idilli környezetben található éttermet, ahol helyi alapanyagokból készült ízletes ebédet szolgálnak fel. Szampanon folytatjuk az utat a szűk csatornákban, majd kikötünk a városban és visszautazunk Saigonba. Szállás Saigonban: Muong Thanh Saigon Hotel 4*.

március 5. kedd

Elutazunk a tengerpartra, kelet felé, Phan Thietbe. Megérkezés után szabadidő a tengerparton. A következő három éjszakát a tengerparton töltjük:

A négycsillagos Pandanus Resort közvetlenül a homokos tengerparton található, gyönyörű kertben és hatalmas úszómedencével. A szobák mindegyike tv-vel, tea- és kávéfőzővel, minibárral, telefonnal, légkondicionálóval, hajszárítóval, széffel felszerelt. A superior standard szobák 30 m² alapterületűek, erkélyesek és a kertre néznek. Felár ellenében bungaló foglalható.

március 6-7. szerda-csütörtök

Szabadidő a tengerparton, a helyszínen lehetőség a környék felfedezésére. Járja végig a közeli vörös homokkő kanyont a bokáig érő vízben, vagy próbálja ki a kiteszörfözést. A hotel közelében két sivatagos terület (Fehér- és Vörös-dűnék) is található, ezek napkeltekor a legszebbek, akár hőlégballonnal vagy quaddal is felfedezhetők, ha nem szeretnének gyalogolni a süppedős homokban. Mui Ne jelentős halászfalu is, reggel a tengerről visszatérő halászhajók és csónakok hozzák a friss zsákmányt, ha szeretik a tengeri herkentyűket, látogassák meg a számtalan jobbnál jobb haléttermek egyikét. Szállás: Pandanus Resort 4*.

március 8. péntek

Transzfer Ho Chi Minh-város repülőterére, elutazás Szingapúrba. Megérkezés után transzfer a szállodába. Szállás Szingapúrban: Rendezvous Hotel 4*.

március 9. szombat

Egész napos városnézés a lélegzetelállító metropoliszban. Szinte elképzelhetetlen, hogy alig 100 évvel ezelőtt még cölöpházakkal teletűzdelt kis kikötő volt, ma pedig a leghatalmasabb bankok és társaságok felhőkarcolói állnak a központban, a modern sugárutak és üzletek mellett. A világon az egyik legmagasabb egy főre jutó GDP-vel büszkélkedő kis államban szigorú törvények védik a környezetet és a rendet. Felkeressük Little Indiát, a nyüzsgő indiai negyedet; Merliont, a Szingapúr folyó torkolatát és a város magját; Chinatownt, a kereskedőházairól ismert kínai negyedet, majd a felhőkarcolókat felsorakoztató üzleti negyedet. Túránk következő állomása az Orchidea Kert, ahol varázslatos környezetben sétálva gyönyörködhetünk a több mint ezer különböző orchideafajban. A délutánt a Gardens by the Bay-ben töltjük: a Virágkupolában olyan ritka növényeket nevelnek, mint a baobab, a madagaszkári szellemfa és ezer éves olajfa; a Felhőkupolában a világ legmagasabb belső vízesését buja trópusi növényvilág veszi körbe.  A kert olyan környezetvédelmi technológiákkal van felszerelve, melyek a fák ökológiai funkcióját utánozzák. Itt maradunk az esti hang- és fényjátékra, amikor a szuperfák életre kelnek. Szállás Szingapúrban: Rendezvous Hotel 4*.

március 10. vasárnap

Délelőtt szabadidő vagy fél napos fakultatív program Szingapúr déli csücskén elhelyezkedő Sentosa szigetére: 

Rengeteg kikapcsolódási lehetőséggel várják a látogatókat az üdülőszigeten, izgalmas élményparkok végeláthatatlan száma és hangulatos tengerpartok, melyek a szórakozás és a pihenés élményét ötvözik. A szigetet a Faber-hegyről induló felvonóval közelítjük meg, a program során a több mint százezer tengeri állatot bemutató S.E.A. Aquarium varázslatos tengeri világában gyönyörködhetünk, interaktív előadáson és kiállításon veszünk részt az Images of Singapore program keretén belül, továbbá egyedülálló időutazásban lehet részünk, mely Szingapúr gazdag és színes múltját idézi fel.

Transzfer a repülőtérre. Elutazás Budapestre egy átszállással (Szingapúr-Doha 20:25-23:30, Doha-Budapest 02:40-06:20).

március 11. hétfő

Megérkezés Budapestre a reggeli órákban.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Vietnámban és Szingapúrban tengerparti pihenéssel, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 2-2 ebéddel és vacsorával, 4*-os szállásokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére