Körutazás Grúziában, repülőjeggyel, illetékkel, 4 éjszaka szállással, reggelivel, borkóstolókkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 41269
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

475.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 41269

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kóstold meg Grúzia finom borait és gyönyörködj a mesés tájakban!

Opciók

  • 2024.08.13 - 2024.08.18.: , 475.000 Ft
  • 2024.09.10 - 2024.09.15.: , 475.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • a repülőjegyet illetékkel, 40x30x20 cm-es, max 10 kg-os kis kézipoggyásszal, fix ülőhellyel (melynek értéke 2023-as időpontokban: kb. 80.000 Ft; 2024-es időpontok esetén: kb. 100.000 Ft)
  • 4 éjszakát Tbilisziben, 1 éjszakát Kutaisziben 3-4*-os központi szállodában
  • reggelivet
  • 4 alkalommal ebédet, 1 alkalommal vacsora
  • (folklór műsorral)
  • a program szerint borkóstolásokat
  • a belépődíjakat
  • az autóbuszos transzfereket a programok során
  • a magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Az ajánlott borravalót (a helyi idegenvezetőnek és buszsofőrnek; helyszínen fizetendő) kb. 30 USD/fő
  • Az útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,5%
  • BBP utasbiztosítás (EUB Biztosító)
    • Nívó: 640 Ft/fő/nap
    • Top: 860 Ft/fő/nap
    • Top Extra: 1.320 Ft/fő/nap

Felár

  • Egyágyas felár 125.000 Ft
  • Max. 10 kg bőrönd feladás kb. 26.000 Ft/db
  • Max. 20 kg bőrönd feladás kb. 40.000 Ft/db
  • WizzPriority (Elsőbbségi beszállás, kijelölt elsőbbségi utasfelvételi pult, 2 db fedélzetre felvihető kézipoggyász: 1 db 40x30x20 cm és 1 db max. 10 kg-os 55x40x23 cm)  kb. 28.000 Ft/fő

Program

1. nap: Kutaiszi - Gori - Tbiliszi
Indulás Budapestról hajnali órákban, érkezés után Grúzia fővárosába, Tbiliszibe utazunk. Útközben elátogatjuk Gori várost. A számos látnivaló ellenére a város a híres szülöttjéről, Sztálinról vált híressé. Megtekintjük Sztálin szülőházát, a múzeumot, és azt a vasúti kocsit, amelyet csak a Generális használt. Ezután a középkori fellegvárhoz sétálunk. Innen Uplistsikhebe utazunk, ahol az i.e. 6–11. században alapított sziklaszirt várost nézzük meg. Délutáni érkezünk Tbiliszibe, ebédelünk egy városi étteremben. Szállás Tbilisziben (4 éj).

Tervezett szálloda: Clocks Hotel 4*

2. nap: Tbiliszi
Reggeli után Tbiliszi felfedezésére indulunk. A városnézést az óvárosban kezdjük. A szűk kis utcákban lépten-nyomon ősi időkből származó látnivalókba botlunk. A Metekhi templom után elsétálunk a zsinagógához, a Szioni Székesegyházhoz, a Béke hídjához és az Ancsiszkáti templomhoz. Ezután – kedvező időjárási viszonyok esetén - libegővel érjük el a Grúzia Anyja szobrát, ahonnan leereszkedve a Narikala erődöt is érintjük, innen nyílik a legszebb kilátás a városra. Ezután a híres kénfürdőkhöz látogatunk el. Délután a modern városrészben sétálunk, este vacsora egy városi étteremben folklór műsorral.

3. nap: Ananuri - Stepantsmidna - Tbiliszi
Reggeli után a Kazbegi régióba utazunk. Pihenő Ananuriban, itt megtekintjük a Dukes erődöt, a grúz építészet szép példáját. Ananuriból egy színpompás völgyön keresztül érjük el a 2400 m magasan fekvő Stepantsmidna települést, majd Gergetit. Gergetiből már terepjárókkal megyünk tovább a csúcsra, ahol egy olyan kép tárul elénk, ami szavakkal leírhatatlan. A Gergeti Szentháromság templomból elénk táruló látvány Grúzia nemzeti jelképe. Miután lefotóztuk a káprázatos Kazbeki csúcsot (5047 m), visszatérünk Stepanstsmindába, ahol egy kellemes közös ebédet töltünk el. Visszautazunk Tbiliszibe. 

4. nap: Tbiliszi vagy fakultatív program
Szabad program Tbilisziben vagy fakultatív kirándulási lehetőség a fantasztikus Kakheti régióba.

Ha szeretné egyénileg felfedezni a várost, akkor a szálloda környékén sok kiváló étterem található, ahol elfogyaszthatnak egy helyi ételkülönlegességekből álló ebédet. Felülmúlhatatlanok a friss grúz zöldségek és fűszerek, a különböző tésztaételek, házisajtok, saslikok és természetesen a grúz vörösborok. Néhány tipikus grúz étel: harcso (grúz marhahúsleves), hinkali (töltött főtt tésztabatyu), hacsapuri (sajtoslángos-féle), kazinaki (mézes, magvas édesség). Javasoljuk, hogy keressék fel a Grúz Nemzeti Múzeumot.

Egész napos fakultatív kirándulás során elutazunk Sighnaghi megerősített középkori városába. Ha kigyönyörködtük magunkat a környékben és a csodálatos épületekben, akkor lehetőségünk nyílik felkeresni Szt. Nino sírját, a IV. századi Bodbe kolostorban. Városnézésünk után látogatást teszünk egy helyi családi borászatban, ahol megkóstoljuk az ősi módon készült fehér-, illetve vörösbort. A grúz borok feltehetően a történelem leghosszabb előzményeire tekintenek vissza, állítólag a bortermelés is a mai Grúzia területén indult meg. Még az egészen különleges betűiket is a szőlőkacsokhoz hasonlítják. Az ősi borkészítési eljárás nagyjából az alábbi: a szőlőmustot méhviasszal lezárt agyagedényekben (grúzul kvevrikben) a földbe ásták, hogy ott állandó, alacsony hőmérsékleten végbemenjen az erjedés. Kvevri borkészítési módszer UNESCO kulturális örökség listáján szerepel. Megkóstoljuk a friss grúz kenyeret, majd saslik ebéddel és hagyományos grúz ételekkel zárjuk a napunkat. Késő délután visszautazás Tbiliszibe. Szállás Tbilisziben.

5. nap: Mtskheta - Kutaiszi
Reggeli után Grúzia egyik legrégebbi településére, Mtskhetaba indulunk, melyet i.e. 5–6. században alapítottak. Megtekintjük a Svetitskhoveli katedrálist és a Jvari kolostort, melyek a grúz keresztény építészet legjelentősebb műemlékei közé tartoznak.

Látogatás egy falusi borászatban, ahol bio borokat állítanak elő. Kétféle bort, illetve chachát kóstolhatunk meg. A chacha egy szőlőből készült párlat, ami kísértetiesen hasonlít a mi törkölypálinkánkhoz. Este érkezünk Kutaiszibe. Szállás Kutaisziben (1 éj).

Tervezett szálloda: Solomon Hotel

6. nap: Kutaiszi -  Budapest
Reggeli követően transzfer a repülőtérre. Indulás Kutaisziből 10:45-kor a Wizz Air járatával, érkezés Budapestre 12:00-kor.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Fontos

Körutazás Grúziában, repülőjeggyel, illetékkel, 4 éjszaka szállással, reggelivel, borkóstolókkal, idegenvezetéssel

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
48 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére