Körutazás Skandináviában, busszal, 3*-os szállásokkal, reggelivel – vár Koppenhága, Stockholm, Oslo, Kronborg vára, Bergen és a Naeroy-fjord

Ajánlat kód: 35757
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

494.600 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35757

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Skandinávia barátságos városait és gyönyörködj az olykor vad, de lenyűgöző tájakban!

Időpont

  • 2024. július 14.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 3*-os szállás
  • Reggeli
  • BBP biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépőjegyek, fülhallgató és a norvég hajókirándulás ára: kb. 400,- DKK; kb. 1.00,- SEK; kb. 1.100,- NOK. (Helyszínen fizetendő!)
  • Kalkulált csoportos útlemondási biztosítás díja: 3%

Felár

  • Félpanziós felár (7 vacsora): 113.500,- Ft
  • Egyágyas felár: 173.300,- Ft                   
  • Felár 30--34 fő esetén: 100 €       (Helyszínen fizetendő!)

Program

1. nap: Budapest – Bad Hersfeld
Utazás Budapestről a Bécs – Linz – Nürnberg – Würzburg útvonalon, végig autópályán Bad Hersfeld környékére. Szállás.

2. nap: Bad Hersfeld – Lübeck – Koppenhága
Észak felé vesszük az irányt, kompátkelést követően érünk a németországi Puttgardenből a dániai Rodbybe. Étkezési lehetőség a hajón. Irány a koppenhágai repülőtér, ahol a repülős vendégek csatlakoznak a csoporthoz. Szállás Koppenhága külvárosában.

3. nap: Koppenhága
Ellátogatunk ROSKILDE-be, az egykori fővárosba, mely ezer éve a dán egyház központja, püspöki székhely, az uralkodóház temetkezési helyszíne és a Világörökség része. Városnézés KOPPENHÁGÁ-ban: megtekintjük a városházát, belépünk Christiansborgba, a királyi palotába, majd felkeressük a IV. Keresztély által épített Rosenborg kastélyt, a világ legnagyobb klasszicista szobrászának Berthel Thorwaldsen Múzeumát valamint a Márvány templomot. Az Amalienborg (kívülről) megtekintése után szabadtéri látnivalókkal zárjuk programunkat (Gefion-szökőkút, Kis Szirén stb.). Szállás Koppenhága külvárosában.

4. nap: Koppenhága – Stockholm
Átkelés komppal Svédországba az Öresund-szoroson, Helsingör – Helsingborg útvonalon, közben egy pillantást vetünk Shakespeare Hamletjéből ismert Kronborg várára. A Jönköping és a Vättern-tó mentén érkezünk a svéd főváros központjába. Rövid szabadidő. Szállás Stockholm külvárosában.

5. nap: Stockholm
Egész napos városnézés STOCKHOLM-ban, a svéd fővárosban: a városházával (Nobel-díj vacsora és ünnepség helyszíne) kezdünk, a Lovagok szigete, majd a kincstár és a királyi palota megtekintése után az őrségváltás következik. Délután látogatás a Millesgardenben, ahol a legnagyobb svéd szobrász Carl Milles alkotásait tekinthetjük meg. Természetesen programunkból nem maradhat ki a világhíres Vasa Múzeum sem. Szállás Stockholm külvárosában.

6. nap: Stockholm – Uppsala – Oslo
Reggeli után előbb északra tartunk, UPPSALA-t, az egykori svéd fővárost keressük fel, mely ma az ország egyházi és oktatási központja. Továbbutazás Örebro – Karlstad – Vänern-tó útvonalon a norvég fővárosba. Szállás Oslo külvárosában.

7. nap: Oslo
Egész napos városnézés OSLO-ban, a harmadik skandináv fővárosban: a Fram Múzeum az északi- és déli-sarki utazásoknak, a Kon-Tiki Múzeum Heyerdahl felfedező emlékének, a Viking Hajók pedig a viking ősöknek állítanak emléket! A Néprajzi Múzeumot és a norvég királyok várát, az Akershust is felkeressük. A legfiatalabb városháza sem marad ki, s végül gyönyörködünk a panorámában, és a Vigeland szoborparkban is. Szállás Oslo külvárosában.

8. nap: Oslo – Sogne-fjord – Bergen környéke
Utazás a Tyri-fjord mentén GOL-ba, kilátással a Hallingskarv hegyláncra. A Hemsedal-völgyön keresztül irány Laerdal, ahonnan fantasztikus mérnöki teljesítménynek köszönhetően átkelünk a hegyek alatt a világ leghosszabb alagútján! Érkezés a világ legnagyobb és legmélyebb fjordja címmel büszkélkedő Sogne-fjordhoz. Hajózás az Aurlands- és a Naroy-fjord között. Esti séta BERGEN-ben. Szállás Bergen környékén.

9. nap: Bergen – Oslo
Ismerkedés BERGEN nevezetességeivel: halpiac, Öreg kikötő, Hanza kereskedőházak stb. Délután az előző napi természeti csodáinak folytatásaként fjordok, fjellek, gleccserek, tavak és vízesések kísérik utunkat. A Hardanger-fjordon hídon kelünk át, amelyet 2013-ban adtak át a forgalomnak, s néhány méterrel még a híres San Franciscói Golden Gate hidat is túlszárnyalja. Az átkelés után hamarosan a Voringfoss vízesés látványa fogad bennünket, ahol rövid fotószünet. Továbbutazás tavak, patakok mentén a Hardanger-fennsíkon. Szállás Oslo külvárosában. Az elmúlt napok természeti szépségei, remélhetőleg több utasunkban megérleli a gondolatot, hogy Norvégiába érdemes visszatérni! Nekik is ajánljuk a „Nordkapp” nagyszabású programot, valamint „Norvégia legszebb tájai” körutazásunkat.

10. nap: Oslo – Koppenhága reptér – Rostock 
Reggeli után elindulunk Norvégiából, átutazunk Svédországon, majd pedig az emberi alkotások egy nagyszerű látványával találkozunk, amikor átkelünk az Öresund-hídon. Malmőt és Koppenhágát átívelő híd 2000 nyara óta segíti a gyors és biztonságos közlekedést. Amikor átérünk Dániába, máris a repülőtéren találjuk magunkat, hogy elbúcsúzzunk a repülős utasainktól, akik este közvetlen járattal hazarepülnek Budapestre. Buszos utasaink kompon átkelnek a németországi Rostockba. Vacsora lehetőség a hajón. Szállás Rostock környékén.

11. nap: Rostock környéke – Budapest
Hazautazás rövid pihenőkkel, Prága és Pozsony érintésével. Érkezés Budapestre a későesti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Körutazás Skandináviában, busszal, 3*-os szállásokkal, reggelivel – vár Koppenhága, Stockholm, Oslo, Kronborg vára, Bergen és a Naeroy-fjord

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
33 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére