Körutazás Pápua Új-Guineán a Goroka fesztivál idején, félpanzióval/teljes ellátással, belépőkkel, dzsungeltúrával, transzferekkel és idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34871
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.250.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34871

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj a helyi törzsekkel a Goroka fesztiválon és kalandozz Pápua Új-Guinea vadregényes tájain!

Időpont

  • 2020.09.07. - 2020.09.22.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A választott elhelyezést a körút során: Szingapúrban helyi 4*-os szállodában, Pápua Új-Guineán helyi, egyszerű szálláshelyeken, vendégházakban, vagy helyi 3-4*-os szállodákban, a dzsungeltúrán egyszerű szálláshelyeken, kétágyas szobákban
  • Szingapúrban félpanzió, Pápua Új Guineán teljes ellátás (italok nélkül)
  • A megadott programokat, szükséges belépőkkel
  • Dzsungeltúrát a Sepik-folyón
  • A helyszíni transzfereket
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Nemzetközi és belföldi repülőjegyeket és illetékeket kb. 880 000 Ft
  • Borravalók kb. 85 USD/fő
  • Az útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív programok
    • Fényjáték a Marina Bay-en: 19.000 Ft
    • Szigettúra Wewakból: 55.000 Ft

Felár

  • "Hotel" csomag felára 300.000 Ft
  • "Hotel" csomag esetén az egyágyas szoba felára 240.000 Ft

Program

1-2. nap: Budapest – Szingapúr

Elutazás menetrend szerinti járattal, átszállással Szingapúrba. Másnap érkezés után transzfer a szállodába. Ebéd után fél napos autóbuszos városnézés: Parlament, Városháza, Merlion, az oroszlán fejű és haltestű szobor, kínai negyed. Este fakultatív fényjáték a Marina Bay-en. Szállás Szingapúrban (1 éj).

3-4. nap. Szingapúr – Port Moresby

Reggeli után meglátogatjuk a híres Gardens By The Bay-t, melyet 101 hektáros területen építettek a fenntartható fejlődés jegyében. Ebéd után a Sentosa szigetre utazunk felvonóval, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Szingapúrra és a Sentosa-szigetre. Délután transzfer a repülőtérre és átrepülés Pápua Új Guine fővárosába, Port Moresby-be. Éjszaka a repülőn. Másnap hajnali érkezés után transzfer a szállodába és szabadidő. Délután városnézés Port Moresby-ben: Parlament, Nemzeti Múzeum, Természetvédelmi Park. Szállás Port Moresby-ben (1 éj).

5. nap: Port Moresby – Goroka

Reggeli után transzfer a repülőtérre, utazás Gorokára. Érkezés után látogatás a Kama faluba. Az ott élők bemutatják azt a ceremóniát, amely a nők felnőtté válását szimbolizálja. Megismerkedünk a Simbu kultúrával, arcfestési szokásaival, a Bilum szövéssel (hagyományos Pápua Új Guineai hálószatyor)és a zenéjükkel. Lehetőség szerint nem csak a falu vezetőjével találkozhatunk (aki poligám életet él), hanem számos feleségével és gyerekeivel is. Délután visszatérünk Goroka városába, és sétálunk egyet a helyi piacon. Szállás Gorokán (3 éj).

6-7. nap: Goroka fesztivál

Ez a leglátványosabb fesztivál a Pápuáknál, hagyományosan, évről évre több mint 100 törzs jön le a hegyekből erre a kétnapos eseményre. Ellátogathatunk az egyes törzsek sátraikhoz, ahol testközelből nézhetjük, hogyan készülődnek: hagyományos, díszes öltözéket vesznek fel és kifestik az arcukat, testüket. Megismerhetjük a különböző öltözékek jelentőségét a kultúrájukban.

A készülődés után kezdetét veszi a felvonulás, ahol a különböző törzsek harcosai bemutatják a saját táncukat, miközben zenélnek s énekelnek. Ha kedvünk tartja, csatlakozhatunk hozzájuk! Másnap ismét a fesztivál helyszínére megyünk, ahol folytatódik a felvonulás.

8. nap: Goroka - Madang

Reggeli után egy hosszú autóbuszos utazás következik Madangba. A közel 5-6 óra utazás alatt megismerhetjük Pápua új Guinea igazi arcát. Hegyeken, völgyeken haladunk keresztül, s közben megállunk egy helyi fazekasnál, s egy kilátónál, ahol gyönyörű panoráma nyílik a Ramu völgyre. Megállunk az egykor Pápua Új Guinea legjobb cukor gyáránál, amely ma már egy hatalmas pálmaolaj-gyárrá alakult át. A dzsungelen keresztül haladva megállunk egy helyi piacon, ahol helyi ételeket, ízeket kóstolhatunk és láthatjuk, hogyan élnek a helyi emberek. A városba érkezés előtt rövid megállót tartunk egy kénes pataknál, melyet gyógyításra és főzésre is használják. Aki szeretné, meg is kóstolhatja! Késő délután érkezés a tengerparti városba. Szállás Madangban (1 éj).

9. nap: Madang - Wewak

Reggeli után városnézés, majd ellátogatunk a Balek vadrezervátumba és egy pillangó farmra is. Délután transzfer a repülőtérre és átrepülés Wewakba. Szállás Wewakban (1 éj).

10-11. nap: Wewak – Sepik-folyó

Reggeli után izgalmas utazásra indulunk, dzsungel túrára a Sepik-folyón. A kiindulási pontra délután érkezünk, ahol már csónakkal várnak minket, hogy megkezdhessük az utazást a folyón. Meglátgatunk egy szellemházat. Szállásunk a folyó mentén, egy egyszerű szálláshelyen lesz (1 éj).

Másnap egész napos kirándulás a kanyargós Sepik-folyón a folyó menti Kangananman faluba. Csónakkal közlekedünk, mint ahogy az őslakosok. A nap folyamán élvezzük a környezetet, a zöldellő esőerdőt, a madárvilágot. Szállásunk a faluban, egy vendégházban (1 éj).

12-13. nap: Sepik-folyó - Wewak

Reggeli után motorcsónakkal visszautazunk a kiindulópontunkra, s visszatérünk Wewakba. Délután érkezünk meg a tengerparti városba, majd szabadidő. Szállás Wewakban (2 éj.) Másnap szabadidő vagy fakultatív szigettúra. A fél órás hajóútra található Muschu-szigeten helyi törzsek élnek. Érkezésünket hagyományos öltözékükben várják, s az ebédünket is velük fogjuk elfogyasztani. A kirándulás következő állomása a Kairuru-sziget felfedezése. Délután érkezés vissza a városba.

14. nap - Wewak - Port Moresby

Reggeli után menetrendhez igazodva transzfer a repülőtérre, s átrepülés Port Moresby-be. Délután szabadidő, s felkészülés a hazaútra. Szállás Port Moresby-ben (1 éj).

15-16. nap Port Moresby - Budapest

Reggeli után menetrendhez igazodva transzfer a repülőtérre és hazautazás két átszállással Budapestre. Érkezés Budapestre a 16. napon.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Pápua Új-Guineán a Goroka fesztivál idején, félpanzióval/teljes ellátással, belépőkkel, dzsungeltúrával, transzferekkel és idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére