Körutazás Közép-Amerikában Panamán, Guatemalán, Hondurason és Costa Ricán át Mexikóig, 18 nap reggelivel, programokkal, belépőkkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34832
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

795.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34832

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Varázslatos tájak és hamisítatlan latin-amerikai hangulat vár egy felejthetetlen körutazáson, amely Panamában kezdődik, s a tengerparton ér véget!

Időpont

  • 2020.02.10. - 2020.02.27.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 16 éjszakai szállást, helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban
  • Reggelis ellátást
  • A leírásban szereplő programokat
  • A helyszíni transzfereket
  • A szükséges belépőket a meghirdetett látnivalókhoz
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Nemzetközi és belföldi repülőjegyek illetékkel kb. 505.000 Ft
  • Kilépési illetékek kb. 90 USD, helyszínen fizetendő
  • Borravalók kb. 85 USD/fő
  • Útlemondási biztosítást 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Helyszíni étkezések kb. 15-25 USD/fő/nap
  • Fakultatív programok
    • Félnapos Coba kirándulás: 20.000 Ft
    • Xcaret Ökopark látogatás show műsorral, vacsorával: 65.000 Ft

Felár

  • Egyágyas felár 235.000 Ft

Ismertető

Guatemala indián neve „tűzokádó hegy”, amelyre rászolgált, hiszen az ország nagy részét a Kordillerák vulkánokkal tűzdelt hegyláncai uralják, amelyek váltakoznak a parti síksággal és a trópusi őserdőkkel.

Az elképesztően gyönyörű természeti látnivalók mellé színpompás folklór is társul, hiszen egész Közép-Amerikában itt őrződtek meg leginkább az indián hagyományok. Tobzódó színek, pogány hagyományok, nyakon öntve az egykori spanyol anyaország koloniális stílusával: ez mind Guatemala, amelyet kiválóan lehet társítani egy utazáson belül a közép-amerikai földhíd országaival.

Honduras, El Salvador, Costa Rica bővelkednek természeti és kulturális látnivalókban, utazunk földön, vízen és levegőben, majd levezetésként megcsodáljuk Panamaváros felhőkarcolóit és a csatornán átkelő hajókat.

Program

1-2. nap: Budapest – Panamaváros

Elutazás menetrend szerinti járattal, átszállással Panamavárosba, transzfer a szállodába. Szállás Panamavárosban (3 éj). Másnap egész napos városnézés, a „régi” és az "új" város bejárása.

3-4. nap: Panamaváros – San José

Reggel indulás a Panama-csatornához, hogy megcsodáljuk ezt a páratlan mérnöki alkotást és a keskeny csatornában föl-le „liftező” óriási hajókat. Ezután a közeli egzotikus állatkertbe látogatunk. Másnap repülés Costa Rica fővárosába, San Joséba. A városnézés során megnézzük a Katedrálist, a Nemzeti Színházat és az Arany Múzeumot. Szállás San Joséban (2 éj).

5-6. nap: Doka kávéültetvény – La Paz-vízesések – San Salvador

Reggeli után a Poás-vulkán Nemzeti Parkot és az oldalában található kávéültetvényt keressük fel, ahol megismerkedhetünk a zamatos costa ricai kávé termesztésével, majd a La Paz-vízesésekhez látogatunk. Másnap átrepülés San Salvadorba, ahol megnézzük a Kormányzati negyedet, a Katedrálist, a Rosario Templomot, az Archeológiai Múzeumot és az 1000 méter magasan található Planes de Renderos kilátót is. Szállás San Salvadorban (2 éj).

7-8. nap: San Salvador – Suschitoto – Suchitlan-tó – Joya De Cerén – Copan

Kirándulás a bájos Suchitotoba, majd hajókázunk a Suchitlan-tavon. Másnap Joya De Cerén-be látogatunk, melyet Pompeii-hez hasonlóan egy vulkánkitörés következtében teljesen betemetett a vulkáni hamu. 1993 óta az UNESCO Világörökségének része. Ezután hosszú buszozásra indulunk, a kora esti órákban érkezünk Copánba. Szállás Copánban (1 éj).

9-10. nap: Copan – Antigua – Flores

Reggeli után felfedezzük az UNESCO Világörökség részét képező Copán romvárosát. Az egymásba épült piramisok, templomok, teraszok és a lépcsősorral összefűzött két udvar, a csodálatos zöld tufakőből készült sztélék és a több mint 2200 hieroglifát tartalmazó lépcső a város 300 éves történetét tárja elénk. Ezután folytatjuk utunkat Guatemala felé, az esti órákban érkezés Antiguába. Szállás Antiguában (1 éj).

Másnap városnézés a két vulkán ölelésében fekvő bájos kisvárosban, Antiguában. Sétálunk a város főterén, megnézzük a San José Katedrálist, a Kapucinus templomot, a Jáde Múzeumot és a régi udvarházakat. Látogatás egy közeli makadámdió farmra, majd transzfer Guatemalaváros repterére, ahonnan Floresbe repülünk. Szállás Floresben (2 éj).

11-12. nap: Tikal – Altun-Ha

Mai napunk a szintén az UNESCO Világörökséghez tartozó Tikal romterületén telik, melyet vadregényes őserdő vesz körül, hatalmas gyapotfák és mahagónik között tukánok, jaguárok, koatik, agutik, bőgőmajmok és pókmajmok élnek. Másnap folytatjuk a maja városok felfedezését, és a Belizeben található Altun Ha felé vesszük az irányt. A romterületre érkezve megtekintjük a központi teret, mely a rituális tevékenységek lebonyolítására szolgált, és négy piramisszerű építmény vette körül. Itt találták a legnagyobb, jadekőből faragott fejszobrot. A jade kő szürkés világoszöld színe az esőt és a kukoricatermést jelképezte, ami igen meghatározó volt a maják életében. Szállás Altun Ha környékén (1 éj).

13-14. nap: Altun Ha – Lamanai – Chetumal – Tulum

Az Új folyóhoz érve motoros csónakokba szállunk, útközben rengeteg vízimadarat, teknőst és krokodilt is láthatunk, miközben időnként bőgőmajmok üvöltését halljuk. Úti célunkhoz érkezve megismerkedünk Lamanai történelmével, mely közel 3000 évig folyamatosan lakott település volt. A különleges romváros feltérképezése után a mexikói határ, Chetumal felé indulunk. Szállás Chetumalban (1 éj). Másnap továbbindulunk Tulum, a Karib-tenger partján épült hajdani kereskedőváros felé. Érkezés után megnézzük a fehérhomokos part fölé magasodó sziklára épült, festői látványt nyújtó templom-együttest. Szállás Tulumban (3 éj).

15-16. nap Tulum

Pihenés a tengerparton vagy félnapos fakultatív program során a Yucatan-félsziget északi részének egyik különleges látnivalóját, a dzsungel közepén található Coba piramist nézzük meg. A romterületet kerékpárral vagy sétálva tudjuk felfedezni. Késő délután fakultatív látogatás az Xcaret ökoparkba showműsorral és vacsorával.

17-18. nap Tulum – Cancun – Budapest

Transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással Budapestre, érkezés a 18. napon.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Közép-Amerikában Panamán, Guatemalán, Hondurason és Costa Ricán át Mexikóig, 18 nap reggelivel, programokkal, belépőkkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére