Körutazás Jordániában és üdülés Aqabában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 43414
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

489.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 43414

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Petra romvárosa, Wadi Rum, Um er-Rasas és vakáció Aqabában!

Időpont

  • 2024. március 9.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy Budapest-Amman-Budapest útvonalra, a Wizz Air légitársaság járataira
  • Utasonként egy darab kisméretű kézipoggyász (max. 40x30x20 cm), a légitársaság poggyász-szabályzata bővebben
  • Ülőhelyfoglalás (normál ülőhelyek)
  • 2 éj szállás a Holt-tengernél a Dead Sea Spa Resort kétágyas szobáiban
  • 1 éj szállás Petrában, az RN Hotel kétágyas szobáiban
  • 2 éj szállás Akabában, a Marina Plaza Resort kétágyas szobáiban
  • 2 éj szállás Ammanban, az Amman West Hotel kétágyas szobáiban
  • Büféreggeli
  • Repülőtéri transzferek, programok belépőkkel
  • Jordán vízum
  • Magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza

  • Javasolt szervizdíj: 60 USD/fő (helyszínen fizetendő)
  • Útlemondási biztosítás: 2,8%
  • Utasbiztosítás 700 Ft-tól/fő/nap

Felár

  • Egyágyas felár
  • Félpanzió felára 49 000 Ft /fő
  • Elsőbbségi beszállás oda-vissza - Felvihet a fedélzetre még egy max. 55 x 40 x 20 cm méretű kézipoggyászt 25 000 Ft /db
  • Feladott poggyász felára (max. 10 kg) 26 000 Ft /db
  • Feladott poggyász felára (max. 20 kg) 38 000 Ft /db

Program

március 9. szombat

Elutazás Budapestről a Wizz Air közvetlen járatával Ammanba (Budapest-Amman 06:20-11:45). Transzfer a Holt-tengerhez, délután szabadidő. Kipróbálhatjuk a lebegést a világ egyik legmélyebb és legsósabb természetes "tengerén”, majd megcsodálhatjuk a naplementét a partról. Szállás: Dead Sea Spa Resort 4*.

március 10. vasárnap

Délelőtt ellátogatunk Madabába, ahol az 500-560 között mozaikból készült Szentföld térképet nézzük meg, ami a térség legkorábbi kartográfiai ábrázolása. Következő megállónk a Holt-tenger közelében található Nébó-hegy, ahonnan Mózes megpillantotta az Ígéret földjét. Tiszta időben a kilátóból egészen Jerikóig, a Holt-tengerig, sőt Jeruzsálemig is elláthatunk. Délután szabadidő a Holt-tenger partján.  Szállás: Dead Sea Spa Resort 4*.

március 11. hétfő

Elindulunk dél felé, első megállónk Shobak (Montreal) keresztesvára, melyet 1115-ben Jeruzsálem királya, I. Balduin épített a Damaszkuszból Egyiptomba vezető út mentén. Petrába érkezünk és a kevéssé ismert Kis Petrát fedezzük fel, ami a nagyváros külső kerülete, vagy egy önálló kisváros lehetett. A régészeti lelőhely legnagyobb szenzációja a freskókkal gazdagon díszített, festett ház. Az éjszakát Petrában töltjük: RN Hotel 4*.

március 12. kedd

Az egész napot Petrában, a Rózsavörös városban, a világ 7 csodájának egyikében töltjük. A szurdokban kb. másfél kilométer könnyű séta (szamáron és lovon is megtehetjük az utat némi baksis leszurkolását követően) után pillantjuk meg a csodálatos rózsaszínben és vörösben játszó homokkőbe vájt épületeket, melyek az egykor 250 000 lakosú város központját alkották. A legismertebb épület a Kincsesház, innen tovább haladva a Homlokzatok utcáján elérjük az egykori színházat és a királysírokat, a városközpontot, és a dombon épült Kolostort. Elutazunk a Vörös-tenger partjára, Akabába, ahol a következő két éjszakát töltjük: Marina Plaza Resort 4*.

március 13. szerda

Pihenés a tengerparton. Élvezze a kellemes klímát, a homokos tengerpartot vagy szálljon fel egy üvegfenekű hajóra, ahol a Vörös-tenger csodálatos koralljaiban és élővilágában gyönyörködhet. Szállás: Marina Plaza Resort 4*.

március 14. csütörtök

A délelőttöt a csodálatos Wadi Rum sivatagban töltjük. A vörös színekben pompázó különleges sziklaalakulatokkal tarkított mesebeli táj Arábiai Lawrence-et is elvarázsolta, őt a mai napig nagy tisztelet övezi Jordániában. Két órás dzsiptúrán fedezzük fel a különleges sziklaformációkat, színeket rejtő varázslatos sivatagot, majd tradicionális beduin ebédünket egy sátortáborban fogyasztjuk el. Továbbutazunk Amman felé. Útközben megnézzük az Um er-Rassas régészeti területet, mely a Világörökség része. Római kori katonai táborból alakult ki a város, mely fénykorát az 5. századra teszik, római, bizánci és korai iszlám korból találunk itt emlékeket. Templomaiban a jó állapotban megmaradt mozaikpadlók jelentős művészeti és történelmi értéket képviselnek. Szállás Ammanban: Amman West Hotel 4*.

március 15. péntek

A délelőttöt Jerashban töltjük, az ókori Geraszában. A város az Akaba-Damaszkusz kereskedelmi út mentén  állt, és viszonylag jó állapotban maradtak meg az épületek, a két színház, a templom, a diadalív, a hippodrom és a látványos főút. Visszatérünk Ammanba, délután meglátogatjuk a főváros legérdekesebb látnivalóit: Citadella, amfiteátrum. Szállás: Strand Hotel Amman 4*.

március 16. szombat

Transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre (Amman-Budapest 12:20-14:15).

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Jordániában és üdülés Aqabában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére