4 napos szilveszteri városnézés Prágában, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 37261
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

114.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 37261

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Sétálj szilveszterkor Prága hangulatos városában!

Időpont

  • 2022. december 30.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Útlemondási biztosítás
  • Utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
  • 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
  • 3x reggeli a szállodában
  • Alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint
  • Magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

Az ár nem tartalmazza

  • 2x vacsora felár (kötelező): 13.000 Ft
  • Szilveszteri vacsora (kötelező): 31.500 Ft
  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 900 CZK
  • Újévi koncert Prágában (helysz. fizetendő): 1300 CZK
  • BBP biztosítás
    • Utasbiztosítás (Classic): 2.600 Ft
    • Utasbiztosítás (Prémium): 3.400 Ft 
    • Utasbiztosítás (Privileg): 4.360 Ft  

Felár

  • Egyágyas felár: 48.500 Ft
  • 25-34 fő esetén: 9.000 Ft/fő

Fakultatív programok (15 főtől, kérjük, jelezd előre!)

  • Karlovy Vary kirándulás: 8.500 Ft
  • Újévi koncert Prágában (helysz. fizetendő): 1300 CZK

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Pozsony – Telc – Prága (520 km)

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről. Utazás Budapesten keresztül, majd Rajkánál lépjük át amagyar-szlovák határt. A szomszéd fővárosba, Pozsonyba érkezve rövid ismerkedés a város gyönyörűen felújított történelmi városközpontjával, ahol számtalan magyar vonatkozású műemlékkel találkozunk. Idegenvezetőnkkel sétálunk a koronázó város nevezetességei között: Szent Marton Székesegyház, Prímás Palota (belülről is), jezsuita templom, ó-városháza. Sétánkat követően folytatjuk utunkat Csehország felé. Telc festői kisvárosban tartunk pihenőt, melynek belvárosa a világörökség (UNESCO) része. Főterén sétálva lenyűgözőek a festői, színes homlokzatú árkádos barokk és reneszánsz stílusú házak és a jezsuiták által épített Jézus neve templom. A téren sétálgatva megcsodálhatjuk a középkori épületek szépen kialakított, egyedi homlokzatát. Az esti órákban Prága környéki szálláshelyünkre érkezünk.

2. nap: A hangulatos Prága az óév utolsó napján (20 km)

Reggeli után ismerkedünk a cseh fővarossal. Autóbuszunkkal Prága fölé emelkedve először a Hradzsinnal ismerkedünk: Szent Vitus Katedrális és Szent György Bazilika. A prágai várból az egykori aranyművesek utcáján át sétálunk az Óváros tér felé Prága büszkeségén, az ikonikus, barokk szobrokkal díszített Károly hídon át (Európa egyik legszebb hídja). Elsétálunk a híres, 600 éves mechanikus Orloj óraszerkezet alatt majd a pezsgő Óváros térre érkezve tekintünk fel a Boldogasszony templomra. Időzünk a mindig nyüzsgő Óváros téren, majd gyalogos sétánkat a Zsidónegyed megtekintésével folytatjuk. Városnézésünk a Vencel téren ér véget, ahol kellő fáradtsággal ülünk le valamelyik kávézóba vagy elégítjük ki vásárlási igényünket. Pihenőnket követően visszatérünk szálláshelyünkre, ahol elfogyasztjuk szilveszteri vacsoránkat (fakultatív). A vacsorát követően a szilveszter estét a helyiekkel együtt töltjük el! Belevetjük magunkat a belváros szilveszteri hangulatába, ahol a főtéren és környékén élőzenés koncertek és ünnepi hangulat vár bennünket! Jókedvvel, vidám hangulatban perdülünk táncra, majd éjfélkor a tűzijáték alatt búcsúztatjuk az Óévet, köszöntjük az Újévet!

3. nap: Prága – Karlovy Vary – Prága (240 km)

Az újév első napján kényelmesen elfogyasztjuk reggelinket a szállodánkban, majd szabad program keretében ismerkedhet Prága múltjával és jelenével egyénileg. Fakultatív ajánlatunk: egész napos kirándulásra indulunk Karlovy Varyba, az európai rangú fürdőhelyre. Sétánk során a gyönyörűen felújított belvárosi paloták között sétálunk Karlovy Varyban, a világhírű császári fürdőhelyen. Színes, impozáns épületek alkotják az egész várost, ezért lassan haladunk, hogy mindent szemügyre tudjunk venni. A hosszú promenádon sétálva arisztokratikus, nemesi érzésekkel sétálunk egészen a Grand Hotel Pupp szállodáig. Látogatási lehetőség a Becherovka Múzeumban, a tradicionális italból 3 fajta kóstolására lesz lehetőségünk. Fakultatív ajánlatunk az estére: újévi koncert Prága óvárosában, ünnepi környezetben (részvételi szándékot már az utazás foglalásánál jeleznie kell!)

4. nap: Cesky Sternberk – Brno –Rajka – Budapest – Szeged (520 km)

Reggeli után búcsúzunk Prágától. Útközben az épségben maradt Cesky Sternberk várát keressük fel, mely vár meghódítására készülünk. Magyar vonatkozása, hogy a Sternberk grófok Mátyás királlyal rokonságban levőnek tartják magukat, ezért a díszteremben a magyar címer is megtekinthető. A vár idős tulajdonosa ma is a várban lakik. Tovább utazva Morvaország fővárosában teszünk látogatást: Brnoban gyalogos séta keretében ismerkedünk a várossal: óváros, Szt. Jakab templom, városháza, Péter Pál Székesegyház és kapucinus templom. Rövid pihenőt követően hazafelé indulunk. Érkezés Budapestre az esti órákban, majd tovább utazunk Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos szilveszteri városnézés Prágában, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére