5 napos kirándulás Toszkánában, az olívaszüret idején, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 39691
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

144.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39691

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el Toszkánába az olívaszüret idején!

Időpont

  • 2023. november 15.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás autóbusszal
  • 4 éjszaka szállás Firenze környékén 3*-os szállodában, 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,5 %-a)
  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
  • Programok költségei
    • VOX készülék (városnézéshez) 2.000 Ft/fő
    • Firenze, Sta. Croce templom: kb. 7 Euro/ fő
    • Firenze, városbelépő kb. 10 Euro/fő
    • Pisa Ferde Torony: kb. 19 Euro/ fő (a feljutás lehetősége a helyszínen derül ki, a torony szabad kapacitásának függvénye)
    • Pisa, Dóm és Keresztelőkápolna: kb. 7 Euro/fő
    • Siena Dóm és helyi idegenvezető: kb. 10 Euro/ fő
    • Fattoria látogatás: kb. 15 Euro/fő
  • Idegenforgalmi adó: 2 Euro/fő/éj

Felár

  • Vacsora felár (3 vacsora és 1 ebéd az olívafarmon): 21.000 Ft/fő (itthon fizetendő)

Program

1. nap:

Elutazás Budapestről reggel 05.00 órakor. Folyamatos utazás Olaszországba. Szálláshely elfoglalása Firenze környékén az esti órákban.

2. nap:

Reggeli a szállodában, majd Toszkána semmihez sem hasonlítható, ciprusokkal szegélyezett dombjainak és lankáinak felfedezésére indulunk. Először Sienaba Európa legnagyszerűbb gótikus városába látogatunk el. A város a középkori kereskedők és bankok "mekkája" volt egykor. Ismerkedés a város legfontosabb látnivalóival gyalogos séta keretében: a híres kagyló alakú főtér, az Il Campo, Palazzo Pubblico, Torre del Mangia, és a híres szökőkút, a Fonte Gaia, valamint a kihagyhatatlan Dóm és Keresztelőkápolna. Délután látogatás San Gimignanoba, a "tornyok városába", ahol a szűk utcácskák egy hangulatos sétára csábítanak. Az esti órákban egy tipikus helyi "fattoria"-ba látogatunk, ahol bor- és egyéb helyi termékek bemutatója és kóstolója vár minket. Visszautazás a szálláshelyre.

3. nap:

Reggeli után elsőként utazás Pisaba, mely egykor tengeri nagyhatalom volt. Városnézés a Csodák terén: Dóm, Keresztelő Kápolna, Temető Ferde Torony. Innen utazás Toszkána fővárosába, és egyben kulturális központjába, Firenzébe, mely az Appeninek dombjai között terül el az Arno folyó völgyében. Gyalogos városnézés keretében ismerkedés a legfontosabb látnivalókkal: Santa Croce templom, Firenze pantheonja - Dante szülőháza - a Dóm, Brunelleschi híres kupolájával - Keresztelőkápolna a lenyűgöző bronz kapukkal - Giotto torony - Piazza della Signoria - Uffizi képtár (kívülről)- Ponte Vecchio a kis ékszerboltokkal. Rövid szabadprogram után visszautazás a szálláshelyre.

4. nap:

Reggeli után indulás egy közeli olívafarmra. Olaszország ma már a világ egyik legnagyobb olívaolaj-termelője. Sok száz olajbogyó-fajta létezik, és már régiónként is nagyon eltér az olívaolaj íze, sőt a színe is. A toszkánai olaj zöld, fűszeres, borsos, enyhén csípős ízű. A szüret minden részét megismerhetjük a bogyók leszedésétől a préselésen át a friss olívaolaj megkóstolásáig. Ebédünket is az olívafarmon költjük el. Késő délután még rövid sétát teszünk San Miniato városában. A város a ritkaságszámba menő fehér szarvasgomba - tartufo bianco egyik legfontosabb lelőhelye. Ebben az időszakban a városban tartják a szarvasgomba piacot, ahol kóstolásra és vásárlásra nyílik lehetőség. Rövid szabadprogram után visszautazás a szálláshelyre.

(Amennyiben lehetőség nyílik rá, részt veszünk az olívaszüreten is az ebéd előtt, amennyiben a nagy nyári meleg miatt korai szüret vált szükségessé, abban az esetben a szüret folyamatával és eszközeivel ismerkedünk, majd ebédelünk a farmon)

5. nap:

Elutazás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos kirándulás Toszkánában, az olívaszüret idején, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére