Körutazás Japánban és Dél-Koreában 20 nap 3*-os szállodákban és hajón, programokkal, transzferekkel, idegenvezetéssel – vár a híres cseresznyevirágzás!

Ajánlat kód: 34838
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.675.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34838

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Japán és Dél-Korea nevezetességeivel és élvezd egy fantasztikus óceánjáró kényelmét cseresznyevirágzás idején!

Időpont

  • 2020.03.26. - 2020.04.14.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A hajóút előtt 6 éjszaka szállást Dél-Koreában, 2 éjszaka szállást Tokióban, helyi 3*-os szállodákban, kétágyas szobákban, félpanzióval
  • A leírásban szereplő programokat és szükséges transzfereket
  • 9 éjszaka szállást a hajón, választott kabin kategóriában
  • A hajón teljes ellátást alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, tea, limonádé)
  • Medencék, napozóágyak és fitneszterem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Nemzetközi repülőjegyek illetékkel kb. 245.000 Ft
  • Kikötői illetéket kb. 36.000 Ft
  • Kötelező borravalót (hajóra előre itthon fizetendő Ft-ban, a körút során pedig a helyszínen USD-ben) kb. 31.000 Ft és 75 USD/fő
  • Alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását a hajón
  • Útlemondási biztosítást 1,5%
  • BBP biztosítás
  • Fakultatív kirándulásokat

Felár

  • Egyágyas felár 135.000 Ft

Ismertető

A tavasz időszaka mindkét országban teli van várakozással, örömmel, hagyományokkal. Ennek leszünk mi is részesei cseresznyevirágzáskor. Tesszük mindezt egy óceánjáró minden kényelmével az út japán szakaszán.

Felkeressük Dél-Korea legszebb, legérdekesebb látnivalóit a demilitarizált zóna egyedi világától a Japán-tenger partjáig.

Japánban megismerkedünk az ország kettősségével, a máig élő, a múltban eredt tradíciókkal és a modern Japán világával az élet számos területén.

Program

1-2. nap: Budapest – Szöul

Utazás Budapestről repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással Szöulba, Dél-Korea fővárosába. A másnapi érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Szöulban (2 éj).

3-4. nap: Szöul – Gwangmyeong – Yongin – Deajeon

Reggeli után megkezdjük egész napos szöuli programunkat. Először a suwon-i Hwaseong erődöt keressük fel, majd a Jogmyo királyi szentélyt, a Kjongbokkung királyi palotakomplexumot és a Jogyesa templomot. Napunkat az lnsadong piacon zárjuk. Másnap az egész napos programunk során először a Gwangmyeong barlangot keressük fel. A barlang a modern Dél-Korea megtestesítője, de egyben történelmi emlék is. Ezt követően Yonginba, egy koreai hagyományőrző faluba megyünk. A nap végén egy frissítő lábfürdőt veszünk a Daejon Spa Park-ban. Szállás Daejonban.

5-6. nap. Gyeongju – Andong

Délelőtt Gyeongju falut keressük fel, mely a Hahoe maszkokról és a Gut maszk táncról híres. Következő programunk a Byeongsan konfuciánus iskola meglátogatása. Szállás Andongban. Másnap reggeli után a Bulguksa templomot keressük fel. A templom szépsége és „kőtornyai” az egész világon ismertek. Ezt követően a Tohamsan hegységben megnézzük a Seokguram templomot. Következő megállónk a Daereungwon sírkomplexumban lesz, a 23 síron túl itt található a Cheonseongdae obszervatórium is. Szállás Gyeongjuban.

7-8. nap: Gyeongju – Busan - Mungyeong – Szöul – Tokió

Délelőtt megnézzük a Hadongyongygungsa templomot, amely Dél-Korea egyik legnépszerűbb látványossága, majd átkelünk a Gwangandaegyo hídon, és meglátogatjuk a Dongbaekseom-szigeten található Choi Chi-Won emlékművét. Megállunk az ENSZ temetőben, ahol a dél-koreai háború áldozatainak állítottak emléket. A nap végén a busani Gwangbokdong utcán és a Jagalchi piacon zárjuk a napot. Szállás Busan-ban. Másnap meglátogatjuk MungyeongSaejae-t, Dél-Korea legmagasabb és legveszélyesebb hágóját. Megnézzük a KBS Dráma Stúdiót, mely a történelmi drámákra szakosodott stúdiók közül a legnagyobb a világon. Érkezés Szöulba, transzfer a repülőtérre és utazás Tokióba, Japánba. Szállás Tokióban (2 éj).

9-10. nap Tokió – Gamagori

Reggeli után egész napos gyalogos városnézésre indulunk, de természetesen a tömegközlekedés is hasznos segítségünkre lesz. Városnézés: Asakusi és Shinjuku negyedek, Sensoji templom, Meji szentély. Másnap délelőtt szabadidő, majd transzfer a kikötőbe, csoportos bejelentkezés, ebéd a hajón, délután szabadprogram. Szállás a hajón (9 éj).

11-12. nap: Gamagori – Osaka

Kikötünk Gamagoriban, mely kellemes klímával bír, és tradicionálisan készített textiljeiről híres. Másnap Osakába érkezünk. Évszázadokon keresztül Osaka volt Japán kereskedelmi és kulturális kapuja, ma Japán 2. legnagyobb városa.

13-14. nap: Kochi – Hiroshima

Kochi-t, az Urado-öböl partján fekvő várost ismerhetjük meg. Nevét a városban lévő középkori erődről kapta. Szubtrópusi klímájából adódóan gazdag növényzet, pálmák és hibiszkuszok borítják. Másnap Hiroshima-ban kötünk ki. 1945. augusztus 6. napja mindenki számára ismertté tette a város nevét. Pedig Hiroshima mást is tartogat a látogatóinak. Miyajima-szigetén áll a híres Itsukushima szentély, amely Japán egyik legszebb látványossága.

15-16. nap: Tengeren – Busan

Egész nap a tengeren, pihenés, a fedélzeti szolgáltatások igénybe vétele. Másnap Busanba érkezünk, amely számtalan felfedezésre váró látnivalót tartogat.

17-20. nap: Sasebo – Tokió – Budapest

Érkezés Sasebóba, mely a Saikai Nemzeti Park területén fekszik, ebből adódódóan sok természeti szépséggel várja a látogatóit. A 18. napot a tengeren töltjük. A 19. napon reggeli után búcsúzunk a hajótól, kiszállás Yokohama kikötőjében. Transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre, érkezés a 20. napon.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Japánban és Dél-Koreában 20 nap 3*-os szállodákban és hajón, programokkal, transzferekkel, idegenvezetéssel – vár a híres cseresznyevirágzás!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére