Körutazás Dubajban, Srí Lankán és a Maldív-szigeteken, szállás 3-4*-os szállodákban reggelivel, helyi buszos közlekedéssel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35447
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

599.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35447

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt egy felejthetetlen egzotikus körutazáson a csillogás és luxus városában, Dubajban, valamint a paradicsomi Srí Lankán és Maldív-szigeteken!

Időpont

  • 2020. február 14-28.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • BBP biztosítás
  • Helyi közlekedés légkondicionált, külön busszal
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető végig a helyszínen

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegyek illetékekkel és üzemanyagfelárral: 278.000 Ft (változhat)
  • Vízum: 14.500 Ft (Sri Lanka)
  • Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések: 295 USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)
  • Sztornó biztosítás: 12.285 Ft (a részvételi díjra, repülőjegyre és a reptéri illetékre)
  • A 3. napi fakultatív program: 24.500 Ft (Abu Dhabi)
  • Egyágyas felár: 339.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Dubai (Egyesült Arab Emírségek)

Elrepülés Budapestről menetrend szerinti járattal Dubaiba. Érkezés a késő esti órákban. Szállás Dubaiban.

2. nap: Dubai – Dhow túra

Reggeli a szállodában, majd városnézés Dubaiban, mely során gyönyörködhetünk a Dubai-öböl panorámájában. Ezután a Pálmaszigeten láthatjuk Dubai új és modern részét, az Atlantis hotelt, és a síparadicsomot. Majd fotóstop a Burj Al Arab hotelnél, amelynek vitorlához hasonlító alakját az Emírségek szimbólumaként emlegetik. A program végén vethetünk egy pillantást a világ legmagasabb épületére, a Burj Khalifára. A 828 méter magas torony a legek felhőkarcolója: itt található a legmagasabban fekvő étterem és a világ leggyorsabb liftje is. Délután megálló a 180 éves Al Fahidi Erődnél, majd látogatás a világhíres arany- és fűszerpiacon, ahol kb. 1,5 km-en 300 üzlet várja a vásárolni vágyó turistákat. Este egy vacsorával egybekötött Dhow túrán veszünk részt. A Dhow egy tipikus arab vitorláshajó, gyönyörű szőnyegekkel és párnákkal díszítve. A hajókázás során elhaladunk Dubai leglátványosabb épületei mellett. A hajó büfé vacsora kínálata az arab vendégszeretetet tükrözi, többféle ínycsiklandozó étel vár minket az asztalon. Szállás Dubaiban.

3. nap: Abu Dhabi

Reggeli, majd egész nap szabad program, vagy fakultatív programlehetőség: egésznapos Abu Dhabi túrára indulunk. Az Emirátusok fővárosa, Abu Dhabi az ország középső részén terül el, a Perzsa öböl partján. Szigetre épült, a szárazfölddel több híd köti össze. 1761-ben alapították, de igazi robbanásszerű fejlődése az olaj megtalálásának idejére, 1958-ra datálható, azóta vált a térség gazdasági-ipari központjává. Útközben láthatjuk a lenyűgöző Yas szigetet, amely a Formula 1-es pályának is otthont ad. Városnézés a XXII. századot idéző metropoliszban, ahol a régi és a modern épületek jól megférnek egymás mellett. Megtekintjük többek között a Zayed sejk mecsetet és a Corniche parkot, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra. Fotóstop a világ egyik legszebb, 7 csillagos szállodájánál, az Emirátusi Palotánál. Délután visszautazás Dubai-ba. (A program ára: 24.500 Ft.) Vacsora. Szállás Dubaiban.

4. nap: Dubai - Colombo (Sri Lanka)

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre. Elrepülés Colombóba. Megérkezés után transzfer a szállodába. Szállás Negombóban vagy Colombóban.

5. nap: Negombo

Reggeli után buszos városnézés, majd indulás a tengerpartra. Pihenés a tengerparton, barangolás egyénileg a halászfaluban, mely során megismerhetjük a negombói halászok életét, megcsodálhatjuk az óceánból frissen kihalászott halak ezerféle fajtáit. Ha elfogadjuk a halászok invitálását, hajóval körbeutazhatunk az óceánnak ezen a szakaszán, mangroveerdők, esőerdők mellett, s meglátogathatunk egy helyi farmot is. Vacsora és szállás Negombóban vagy Colombóban.

6. nap: Negombo – Pinnawala – Dambulla – Sigiriya

Reggelit követően indulunk a Pinnawalai Elefántárvaházba. A farm látogatása során az állatokat meg lehet etetni, majd kezdődik az elefántfürdetés, mely során az állatokat a 400 méterre fekvő Maha Oja folyóhoz terelik a két órás fürdetésre. Továbbindulunk Dambullába, az UNESCO Világörökségek részét képező barlangtemplomokhoz, mely Sri Lanka legnagyobb és legjobban feltárt barlangtemploma. A festmények és szobrok mind a Lord Buddha életét mutatják be. Mindösszesen 153 Buddha szobor, 3 Sri Lanka-i király szobra és 4 isteneket ábrázoló szobor látható (ezek közül két hindu isten: Vishnu és Ganesha szobra). A barlangfalakon látható ábrázolások Buddha és a démon Mara találkozását, illetve Buddha első beszédét mutatják be. Vacsora. Szállás Sigiriyában.

7. nap: Sigiriya – Kandy

Reggeli, majd megmásszuk a Sigiriyában található Oroszlán-sziklát (Világörökség része), megcsodáljuk a gyönyörű falfestményeket, s nem utolsó sorban az előttünk elterülő fenséges látványt. Ezután folytatjuk utunkat Kandy felé. Érkezést követően egy kulturális show-n veszünk részt, mely során megcsodálhatjuk Sri Lanka tradicionális táncait, zenéit és népviseletét, majd átsétálunk a híres Fog-templomba, ahol este nyitják ki a szent relikviát, a Buddha fogát őrző ajtót. Az UNESCO Világörökségek részét képező Fog-templom impozáns épülete mindenkit lenyűgöz, ez volt az utolsó Sri Lanka-i király székhelye, a Colombo előtti főváros. Vacsora és szállás Kandyban.

8. nap: Kandy – Királyi Botanikus Kert – Negombo

Reggeli után a Peradeniya Királyi Botanikus Kertbe indulunk, ahol megcsodálhatjuk Sri Lanka flóráját. Több mint 4000 féle növénnyel találkozhatunk itt, többek között gyógynövényekkel, orchideákkal, fűszernövényekkel és pálmafákkal. Többek között itt látható a híres Ágyúgolyófa, melyet V. György angol király ültetett 1901-ben. Nevét ágyúgolyó formájú gyümölcseiről kapta. Ezt követően Sri Lanka jellegzetes termékeivel ismerkedünk meg: batik-termékek, fűszerek, gyémántok. Rögtön ezután folytatjuk utunkat, meglátogatunk egy teagyárat, betekintést nyerhetünk a teatermesztés és -feldolgozás menetébe. Továbbutazás Negomboba. Vacsora. Szállás Negombóban vagy Colombóban.

9. nap: Negombo – Colombo – Negombo

Reggelit követően Colombóba utazunk, Sri Lanka legnagyobb városába, mely egyben üzleti, kereskedelmi és kulturális központja az országnak. Itt van a Colombói Egyetem, több főiskola, a Nemzeti Múzeum, számos templom és mecset. A város buddhista és hindu templomai több száz éves múltra tekintenek vissza. Városnézésünk során megtekintjük Colombo főbb nevezetességeit: Fort az üzleti negyed, Sea Street, bazárok, az impozáns Davatagaha mecset, Wolfendhal templom, BMICH (Bandaranaike Memorial International Conference Hall). Vacsora. Szállás Negombóban vagy Colombóban.

10. nap: Negombo – Maldív-szigetek

Reggeli, majd délelőtt szabadprogram, fürdési lehetőség. Délután hajókirándulást teszünk a negomboi Holland-csatornán, amely 100 km után itt torkollik az óceánba. A csatornát holland gyarmatosítók építették a 17. században. Ezután transzfer a repülőtérre. Elrepülés a Maldív-szigetekre, érkezést követően transzfer a szállodába. Vacsora. Szállás.

11. nap: Maldív-szigetek – Óceánpart

Reggeli, majd szabad program, fürdés, pihenés vagy fakultatív programlehetőség: városnézés Maléban a Maldív Köztársaság fővárosában. (Helyszínen fizetendő.) Vacsora. Szállás.

12. nap: Maldív-szigetek – Óceánpart

Reggeli, majd szabad program, fürdés, pihenés. Vacsora. Szállás.

13. nap: Maldív-szigetek – Óceánpart

Reggeli, majd szabad program, fürdés, pihenés. Vacsora. Szállás.

14. nap: Maldív-szigetek – Óceánpart

Reggeli, majd szabad program, fürdés, pihenés. Este transzfer a repülőtérre. Elrepülés átszállással Budapestre. Éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

15. nap: Budapest

Érkezés Budapestre menetrendtől függően.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Dubajban, Srí Lankán és a Maldív-szigeteken, szállás 3-4*-os szállodákban reggelivel, helyi buszos közlekedéssel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére