3 napos buszos kirándulás a velencei karneválra, 3*-os szállással és félpanzióval – vár a karneváli forgatag, a Canal Grande és a Szent Márk tér

Ajánlat kód: 35163
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

78.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35163

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Merülj el a velencei karnevál forgatagában és fedezd fel a lagúnák varázslatos városát!

Időpontok

  • 2024. február 3.: , 78.000 Ft
  • 2024. február 9.: , 78.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 1 éjszaka szállás 3*-os hotelben
  • Félpanzió
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás
    • Utasbiztosítás (Classic): 2.100 Ft
    • Utasbiztosítás (Prémium): 2.730 Ft 
    • Utasbiztosítás (Privileg): 3.450 Ft
  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 15 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 8 EUR

Felár

  • Egyágyas felár: 8.500 Ft
  • 25-34 fő esetén: 12.500 Ft/fő

Fakultatív programok (15 főtől, jelentkezésedet előre jelezd!)

  • Murano és Burano hajóval: 8.500 Ft / 23 EUR 
  • Velencei hajójegy: 30 EUR

Csatlakozási lehetőség

  • Szeged - Kecskemét - Budapest - Székesfehérvár - Veszprém - Tornyiszentmiklós útvonalon

Ismertető

Velence, a több, mint ezeréves, vízre épült város, mely felett átvonultak a történelem viharai, télen sem veszít varázsából. Minden évben néhány napra színházzá válik az egész város, hangulatában magával ragadva az odaérkező turistákat is. Aki már látta a nyári Velencét, annak is új arcát mutatja be ilyenkor a karneváli város. Velence aranykorában a zene, a tánc, a színházak, a mutatványosok, a szerencsejátékosok forgatagában álarcos velenceiek élvezték a karnevál szabados vigadalmát, ám Napóleon 1797-ben véget vetett e "vétkes őrültségnek". A régi hagyományt csak 1979-ben ébresztették fel csipkerózsika álmából a mai, szerényebb változatában.

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Tornyiszentmiklós – Velence (690 km)
Elutazás Szegedről kora reggel. Utazás Szlovénián át (Tornyiszentmiklós határátkelő), Udinén keresztül Olaszországba. Útközben pihenőt tartunk a festői elhelyezkedésű Miramare-i kastélynál, ahol Sissy királynő több alkalommal tartózkodott. Megtekintjük a kastélyt (kívülről) és pompás kertjét. Szállás és vacsora Velence környékén lesz.

2. nap: Velence a karnevállal és a szigetek (30 km)
Reggeli után utazás Punta Sabbioniból. A tengeren át hajóval közelítjük meg a cölöpökre épült várost (hajójegy!). Városnézésünket a Szent Márk tér lebilincselő látványával kezdjük, a Campanille és Szent Mark Bazilika valamint a Dózse Palota együttes látványában gyönyörködünk. Idegenvezetőnkkel az ilyenkor egyirányúsított velencei sikátorokban a Canale Grande városban leírt kanyarulatán átívelő Rialto hídhoz érkezünk. Délután ismerkedés a várossal egyénileg, részvétel a karneváli hangulatban. (Az útra érdemes hozni karneváli ruhát, álarcot!) Fakultatív ajánlatunk: Hajóval meglátogatjuk a Velencei szigeteket: Muranót és Buranót. Az esti órákban hazafelé indulunk az Udine-Rábafüzes (vagy Tornyiszentmiklós)-Budapest útvonalon, éjszaka az autóbuszon.

3. nap: Velence – Udine – Budapest – Szeged (690 km)
Folyamatos utazás, útközben pihenőkkel, étkezési lehetőséggel. Érkezés Budapestre a reggeli órákban, majd tovább utazás Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos buszos kirándulás a velencei karneválra, 3*-os szállással és félpanzióval – vár a karneváli forgatag, a Canal Grande és a Szent Márk tér

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére