Körutazás Dél-Vietnamban és Kambodzsában, nyaralással Rong Sanloem szigetén, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 12 éjszaka 4*-os szállással

Ajánlat kód: 43390
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.299.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 43390

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Utazz egzotikus tájakon és nyaralj Rong Sanloem szigetén!

Időpont

  • 2024. 01. 18.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy a Budapest - Ho Chi Minh-város és Phnom Penh-Budapest útvonalon, odaúton egy-, visszaúton két átszállással
  • Repülőjegy Ho Chi Minh-város - Siem Reap útvonalon, közvetlen járattal
  • Személyenként egy feladott poggyász (max. 23 kg/db) és egy kézipoggyász (max. 7 kg, max. 50×37×25 cm) minden járaton
  • Különbusz a transzferek és a kirándulások során
  • Szállás tizenkét éjszakára a program szerint négycsillagos szálláshelyeken, kétágyas szobákban
  • Büféreggeli minden szálláshelyen
  • Egy alkalommal ebéd
  • Magyar idegenvezető az út teljes időtartama alatt
  • Belépők és kompjegyek a program szerint

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás: 2,8%
  • Utasbiztosítás 700 Ft /fő/nap
  • Szervizdíj (javasolt borravaló): 50 USD/fő (helyszínen fizetendő)
  • Vízumdíj (Vietnam és Kambodzsa) 35 000 Ft /fő

Felár

  • Egyágyas felár
  • Executive medencés szoba felára Koh Rong Samloen szigetén 180 000 Ft /db

Program

január 18. csütörtök

Elutazás Budapestről Ho Chi Minh-városba egy átszállással (Budapest-Dubaj 21:45-06:10, Dubaj-Ho Chi Minh-város 09:40-19:35).

január  19. péntek  

Megérkezés Ho Chi Minh városba (ismertebb nevén Saigonba) este, transzfer a szállodába, szállás a városközpontban: La Casa Hanoi Hotel 4*.

január 20. szombat

Városnézés Saigonban: Notre-Dame-katedrális, a gyarmati időkből megmaradt jellegzetes épületeket nézzük meg kívülről: Operaház, Városháza, Régi postahivatal. Ellátogatunk a kínai negyedbe, ahol Binh Tay piac és a Thien Hau pagoda látható, és megnézzük a FITO múzeumot, ahol megismerkedhetünk a tradicionális kínai orvoslás titkaival. Szabadidő, majd este egy tetőbárban élvezhetjük a balzsamos saigoni éjszakát és a kilátást egy koktél társaságában. Szállás Saigonban: La Casa Hanoi Hotel 4*.

január 21. vasárnap

Kirándulás a Mekong-deltához, melyet a smaragdszínű rizsföldek, a gazdag élővilág és a holtágak jellemeznek. Az út során megismerkedhetünk a helyiek életével, a kézművesek munkájával, és ha van kedvünk, biciklizhetünk egy fél órát a rizsföldek és farmok között (vagy helyi motoros riksával is megtehetjük az utat). Ebédre helyi különlegességet kóstolunk meg, mint például az elefántfülű hal és folyami rákok. Csónakkirándulás a Mekong-folyó szigetei között, majd délután visszautazunk Saigonba.

Szállás Saigonban: La Casa Hanoi Hotel 4*.

január 22. hétfő

Transzfer a repülőtérre, elutazás Kambodzsába, Siem Reapbe. Megérkezés után transzfer a szállodába, szabadidő. Szállás Siem Reapben: Sakmut Boutique Hotel 4*.

január 23. kedd

Angkor - a khmer építészet és szobrászat különleges "templomvárosa" - ma Délkelet-Ázsia egyik legnagyobb turistalátványossága. Délelőtt Angkor Thom ősi városát látogatjuk meg. Elsőként Bayon templomát keressük fel, amely több száz faragott kőarccal díszített gigantikus oszlopaival, és falait borító domborműveivel a XII. századi Angkor mindennapjaiba enged bepillantást. Ismerkedés a Mennyei Palota romjaival, az Elefántos terasz és a leprás király teraszának lenyűgöző szobraival.Délután a varázslatos Angkor Watot fedezzük fel, melyet egykoron a földi mennyországként tiszteltek. A palota Angkor legnagyobb és legjobb állapotban fennmaradt épülete, amely közel 210 hektáros területen fekszik. Ezután a XII-XIII. század fordulóján épült Ta Prohm mahájána buddhista templom-kolostorhoz látogatunk, melynek különlegessége, hogy ma is úgy látható, ahogy a régészek az őserdő mélyén rátaláltak, hatalmas fák fogságában, indákkal benőve. Szállás Siem Reapben: Sakmut Boutique Hotel 4*.

január 24. szerda

Délelőtt a  Tonle Sap-tó partján cölöpökön álló falut, Kompong Khleangot fedezzük fel, és hajóról is ismerkedünk a helyiek mindennapjaival. Délután elindulunk a főváros, Phnom Penh felé. Útközben a Sambor Prei Kukban, a Chenla királyság egykori fővárosának régészeti területén a pre-angkori templomegyüttes maradványait nézzük meg. A következő megálló Skun, ami a sült, grillezett tarantulákat kínáló piacáról ismert település. Szállás Phnom Penh-ben: Anik Palace Hotel 4*.

január 25. csütörtök

Egész nap a Mekong folyó partján fekvő Phnom Penh-el, becenevén "Ázsia gyöngyével" ismerkedünk. Első látnivalónk a Királyi palota területén található, a király kincseit örző Ezüstpagoda (kívülről). Láthatunk itt tömör aranyból készült, majdnem 10 000 gyémánttal kirakott Buddha szobrot és egyéb, a királynak ajándékozott műtárgyat. A Nemzeti Múzeumban a khmer művészet emlékeivel ismerkedünk, majd a város névadóját, a dombra 1372-ben épült Phnom pagodát látogatjuk meg. Következő megállónk az egykori iskola, a Tuol Sleng, melyet a vörös khmerek börtönnek használtak és uralmuk alatt elképzelhetetlen szörnyűségeket követtek el saját népük ellen. Délután hajóra szállunk és élvezzük a naplementét az óriási Mekong-folyón az egy órás hajókázás során. Elhaladunk a nevezetességek mellett és részesei lehetünk a vibráló város esti újjáéledésének.  Szállás Phnom Penh-ben: Anik Palace Hotel 4*.

január 26. péntek

Elutazunk dél felé a tengerparti Sihanoukville városába, ahonnan hajóval kelünk át Rong Sanloem szigetére. A kis sziget paradicsomi környezetben vár minket: gyönyörű fehér homokú tengerpartok, pálmafák, kristálytiszta tenger és trópusi dzsungel. Szállásunk a legnagyobb tengerparti strand, a 3 km hosszú Saracen-öböl mellett lesz, ahol a nyugodt pihenés garantált. A szigeten őserdei túrára, a világító planktonok megfigyelésére és vizisportok művelésére is lesz lehetőség.

A négycsillagos La Passion by Achariyak Hotel a sziget leghosszabb tengerpartján található. Elhelyezés: standard kétágyas szobában. Felár ellenében executive merülőmedencés kétágyas szoba foglalható.

Szállás: La Passion by Achariyak Hotel 4*.

január 27. szombat-január 30. kedd

Pihenés az egzotikus szigeten.

január 31. szerda

Átkelünk hajóval a szárazföldre, transzfer autóbusszal Phnom Penh repülőterére. Elutazás Budapestre két átszállással (Phnom Penh-Bangkok 19:25-20:40, Bangkok-Dubaj 03:30-07:15, Dubaj-Budapest 10:35-13:35)

február 1. csütörtök

Megérkezés Budapestre a kora délutáni órákban.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Dél-Vietnamban és Kambodzsában, nyaralással Rong Sanloem szigetén, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 12 éjszaka 4*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére