Körutazás Dél-Spanyolországban 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel – vár Malaga, Gibraltár, Granada, Cordoba és Sevilla

Ajánlat kód: 35521
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

315.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35521

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt egy vérpezsdítő dél-spanyolországi körutazáson!

Időpont

  • 2021. május 25 - június 3.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • BBP biztosítás
  • Helyi közlekedés külön busszal a program szerint
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegy és reptéri illetékek üzemanyagfelárral: 120.000 Ft (változhat)
  • Sztornó biztosítás: 6.090 Ft (a részvételi díjra, a repülőjegyre és a reptéri illetékekre)
  • A belépők és program szerinti étkezések: 195 EUR (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatónak)
  • A 4. napi fakultatív program: 19.500 Ft (Granada)
  • Egyágyas felár: 109.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Malaga – Costa del Sol

Elrepülés Malagába. Érkezés után transzfer a szállodába, a környék egyéni felfedezése. Szállás Costa del Sol körzetében.

2. nap: Costa del Sol (Benalmadena) – Gibraltár – Costa del Sol

Reggeli, majd egész napos kirándulás Gibraltárba. A terület 1713 óta brit kolónia, ma a Fölközi-tenger nyugati medencéjének egyik bevásárló-paradicsoma. A sziklás vidéken számos érdekesség található: Szt. Mihály barlang, 3000 méterrel a tengerszint felett, a majmok barlangja: Gibraltár leghíresebb „lakói” a makákók, szabadon élnek a sziklákon. Délután szabad program, lehetőség vásárlásra, felvonós sziklatúrára (Helyszínen fizetendő). Visszaérkezés a szálláshelyre a késő délutáni órákban. Vacsora. Szállás Costa del Sol körzetében.

3. nap: Costa del Sol – Nerja barlangok – Granada

Reggelit követően indulás a Nerja barlangokhoz. Nerja óvárosa tipikus andalúziai falvak hangulatát nyújtja szűk utcáival, és fehér házaival. A Nerjai cseppkőbarlangban 1959-ben felfedezett őskori festmények ma Spanyolország harmadik leglátogatottabb nevezetességének számítanak. A világhírű cseppkőbarlang-rendszer kb. 5 km hosszan húzódik a föld alatt. Kitűnő akusztikájának köszönhetően zenei hangversenyeket tartanak termeiben. Továbbutazás Granadába. Vacsora. Szállás Granadában.

4. nap: Granada – Alhambra

Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: Granadáról azt tartják a híres spanyol mondás szellemiségében: „Aki nem látta Granadát, az nem látott semmit!” Városnézés Granadában, mely során láthatjuk a város központját, a főbb és híresebb tereket és templomokat. Megtekintjük az egykori mór uralkodók rezidenciáját, az Alhambra palotát, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Granadára. (A program ára: 16.500 Ft). Vacsora. Szállás Granadában.

5. nap: Granada – Cordoba – Sevilla

Reggeli után utazás Córdobába, amit régi történelme, gazdag kultúrája tesz kihagyhatatlanná, ha Dél-Spanyolországban járunk. A Karthausiak alapították a római korban, majd a 711-es mór invázió után az arabok fellegvára lett. Városnézés: óváros, a Római híd, a világhírű óriásmecset, a Mezquita (850 márványoszloppal), stb. Délután továbbutazás Sevillába. Vacsora. Szállás Sevillában.

6. nap: Sevilla

Reggeli, majd félnapos városnézés Andalúzia fővárosában, Sevilla-ban. Ismerkedés a város nevezetességeivel: (katedrális és a harangtorony, a „La Giralda”, a Santa Cruz negyed, stb.). A csodálatos építmények közül megtekintjük az egykori királyi palotát, a világhírű Alcazart. Délután a város egyéni felfedezése vagy séta a gyönyörű Maria Luisa Parkban. Fakultatív programlehetőség: andalúz est tipikus flamenco tánccal (Helyszínen fizetendő). Vacsora, szállás Sevillában.

7. nap: Sevilla – Rhonda – Costa del Sol (Benalmadena)

Reggeli, majd utazás Andalúzia legromantikusabb városába, Rhondába. Megnézzük a középkori erődítményt: a bástyákat, a tornyokat, és az Almocábar kaput. A városkát kettészelő Guadalevin folyó vájta ki a közel 100 méter mély El Tajo szurdokot, ami mára a város egyik leghíresebb látványossága. Ellátogatunk a város történelmi arénájához (ez a legrégebbi aréna Spanyolországban), mely 1785-ben kőből épült és ma egy múzeumnak ad otthont, amely a bikaviadal művészetét és történetét mutatja be. Az óvárosban látni fogjuk a régi palotákat és templomokat. Visszautazás Costa del Solra. Vacsora. Szállás Costa del Sol körzetében.

8. nap: Costa del Sol

Reggeli után egész nap szabad program, fürdés, pihenés vagy egésznapos kirándulási lehetőség az Európához legközelebb eső afrikai kikötő városba, Ceutába. (Autóbusszal és komppal. Az ár kialakítás alatt.) Vacsora. Szállás Costa del Sol körzetében, az előző napi szálláshelyen.

9. nap: Costa del Sol

Reggeli, majd egész nap szabad program, fürdés, pihenés. Kirándulási lehetőség a környék elbűvölő kisvárosaiba helyi közlekedéssel. (A közlekedés és az esetleges belépők helyszínen fizetendők.) Vacsora. Szállás Costa del Sol körzetében.

10. nap: Costa del Sol – Malaga – Budapest

Reggeli, szabadidő, vásárlási lehetőség, majd transzfer a malagai repülőtérre, hazarepülés. Megérkezés Budapestre menetrendtől függően.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Dél-Spanyolországban 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel – vár Malaga, Gibraltár, Granada, Cordoba és Sevilla

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére