Körutazás Burmában és Taiwanon, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel – Amarapura, Mandalay, az Irrawaddy-folyó, Taipei, Nap-Hold-tó

Ajánlat kód: 35492
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

869.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35492

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Téged is vár egy elbűvolő mesevilág a megannyi titkot rejtő Burmában és Taiwanon!

Időpontok

  • 2021. november 21 - december 05.: , 869.000 Ft
  • 2022. március 06 - március 20.: , 869.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyek illetékekkel (nemzetközi és belső)
  • BBP biztosítás
  • Közlekedés külön busszal, csónakkal, belső repülőjárattal
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban, reggelivel
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig

Az ár nem tartalmazza

  • Burmai vízum és előkészítési díjak: 19.500 Ft
  • Helyszíni kilépési illetékek: 15 USD (Burma)
  • Belépők és a program szerinti étkezések: 260 USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)
  • Sztornó biztosítás: 11.195 Ft (a részvételi díjra, a belső repülőjegyekre és a reptéri illeték
  • A 4. napi fakultatív program: 24.500 Ft (Mingun)
  • Egyágyas felár: 148.000 Ft

Program

1. nap: Bécs

Elrepülés Bécsből átszállásokkal. Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.

2. nap: Rangon (Burma) – Shwedagon Pagoda

Megérkezés Rangonba, Burmába. Érkezést követően a Shwedagon Pagoda megtekintése, melynek majdnem 100 méter magas kupoláját 60 tonna arannyal vonták be, és ezt fokozva a legfelső részét gyémánt- és rubinkövekkel rakták ki, a legtetejét pedig egy 76 karátos gyémánt díszíti. Vacsora. Szállás Rangonban.

3. nap: Rangon – Mandalay – Amarapura

Reggeli után transzfer a repülőtérre és elrepülés Mandalaybe. Érkezést követően városnézés: megtekintjük a Mahamuni pagodát egy Buddhát ábrázoló aranylemezekkel borított képpel. A Kuthodaw pagodában található a „világ legnagyobb könyve”, amely 729 márványlapból áll, és a Tipitaka (buddhista szentírás) teljes szövegét tartalmazza.  Folytatjuk látogatásunkat a Kyauktawgyi Pagodával és a Shwenandaw kolostorral, mely gyönyörű fafaragásairól ismert. Délután utazás Amarapurába, a XVIII-XIX. századi királyi fővárosba. Útközben megálló egy selyemszövő műhelyben, majd a 200 éves U Bein fahíd megtekintése. Vacsora. Szállás Mandalayben.

4. nap: Mandalay – Mingun – Sagaing

Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: hajóba szállunk és Mingunba hajózunk az Ayeyarwaddy folyón. Már messziről feltűnik egy hatalmas piramis, a befejezetlen pagoda (Mingun Paya). Ugyancsak itt láthatjuk a világ legnagyobb, még működő harangját is. Ezután átkelünk az 1 km hosszú hídon Sagaingba, egy újabb régi, XIV. századi fővárosba, majd folytatjuk utunkat Ava (régi főváros) kis kikötőjébe, ahol csónakokba szállunk, hogy átjussunk a folyón. Ezután lovaskocsival jutunk el a Bagaya és a Maha Aungmye Bonzan Menu kolostorokhoz, végül utunkat egy kilátótoronyban fejezzük be. Visszatérés Mandalaybe. (A program ára: 24.500 Ft.) Vacsora. Szállás Mandalayben.

5. nap: Mandalay – Irrawaddy-folyó – Shwe Pyi Thar – Bagan

Reggeli, majd sétálunk az Irrawaddy-folyó (burmai nyelven Ayeyarwaddy folyó) partján. Útközben meglátogatunk egy helyi piacot, ahol egzotikus gyümölcsök és zöldségek számos fajtáját megtalálhatjuk. Elutazunk Shwe Pyi Thar falucskába. Délután utazás autóbusszal Baganba, melynek romvárosa a XI-XIII. századi I. Burmai Királyság fővárosa volt. Vacsora. Szállás Baganban.

6. nap: Bagan

Reggelit követően városnézésünket az Ananda templom megtekintésével kezdjük, majd az egyedülálló freskókkal rendelkező Kubyaukgyi, valamint a Manuha és Nan Paya templomok következnek. Később egy kézműves műhelybe látogatunk, ahol híres bagani termékeket csodálhatunk meg. Naplementekor lovaskocsin utazás a Thatpyinnyu templomhoz (a legmagasabb Baganban), az óriási Dhammayangyi szentélyhez, majd a Sulamani templomhoz. Vacsora. Szállás Baganban.

7. nap: Bagan – Rangon – Sule pagoda – Bogyoke piac – Chaukhtatgyi

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre és elrepülés Rangonba. Érkezést követően a városnézés folytatása: először megtekintjük a 2.500 éves Sule pagodát; a nyolcszögletű aranypagoda a legenda szerint egy szent ereklyét őriz (Buddha egy hajszálát). Ezután átsétálunk a Bogyoke piac macskaköves utcáin, ahol többek között galériák, burmai kézművesek (fafaragások), ékszerészek (híres burmai jádekő, rubin) kínálják portékáikat. Látogatás a hatalmas Chaukhtatgyi fekvő Buddha-szobornál. Vacsora. Szállás Rangonban.

8. nap: Rangon – Taipei (Taiwan)

Reggeli. Délután transzfer a repülőtérre és elrepülés Taipeibe. Érkezés, majd transzfer a hotelbe. Taiwan szigete napos tengerpartokat, erdőkben gazdag hegyeket, valamint csendes vidékeket kínál. A kínai és japán örökségből származó műemlékek és templomok keverednek a felhőkarcolókkal. Fővárosa a Taiwan szigetének északi részén elterülő Taipei-i-medencében fekszik, melyet hegyek vesznek körül - a legmagasabbak a várostól északkeletre elterülő Tatun-hegy és a Csisin-hegy, mindkettő 1000 méternél magasabb. Vacsora. Szállás Taipeiben.

9. nap: Taipei – Nap-Hold-tó

Reggeli után utazás a sziget belsejébe, a sziget legnagyobb édesvizű tavához, a hegyekkel övezett Nap-Hold-tóhoz, mely eredetileg két külön tengerszem volt, később vizüket felduzzasztották, így egy tóvá alakultak. Önmagában is hatalmas turisztikai látványosság. Hajókázás a tavon. Vacsora. Szállás a Nap-Hold-tónál.

10. nap: Nap-Hold tó – Tainan – Kaohsiung

Reggeli után továbbutazás Tajvan legrégebbi városába, a fontos műemlékekkel teli Tainanba. Látogatás az egykori holland erődítménynél és a Chikan toronynál. Továbbutazás a sziget második legnagyobb városába, Kaohsiungba. Látogatás a város jelképének tekintett ikerpagodáknál, a tigris és sárkány pagodánál. Vacsora. Szállás Kaohsiungban.

11. nap: Kaohsiung – Taitung

Reggeli után látogatás a Fo Guang Shan buddhista múzeumban, ahol egy 40 m magas buddha szobrot is láthatunk. Továbbutazás Taitungba. Vacsora. Szállás Taitungban.

12. nap: Taitung – Hualien

Reggeli után látogatás az érintetlen szépségű Keleti Part Természeti Körzetben. Út közben megálló a Kis Yehliu sziklás partszakaszánál és a sárkányhídnál, amely a Három Halhatatlan Szigetére vezet. Továbbutazás Hualienbe. Vacsora. Szállás Hualienben.

13. nap: Hualien – Taroko-szoros – Taipei

Reggeli után kirándulás a Taroko Nemzeti Parkba a Taroko-szoroshoz, ahol a Liwu-folyó több száz méter mély szurdokot vágott a kőzetbe. Látogatás Jiu Fen városban, amelyet a Qing Dinasztia alapított, majd a japán megszállás alatt aranybányász város lett, ma pedig hangulatos turistalátványosság. Visszatérés Taipeibe.

14. nap: Taipei.

Reggelit követően megkezdjük városnézésünket Taipeiben. Megtekintjük a Nemzeti Palotamúzeumot, ahol a világ legnagyobb kínai gyűjteménye található: az 5000 éves kínai császárság kézműves remekei és vagyont érő jádekövei. Ezután ellátogatunk a Mártírok Szentélyéhez, az óriási épület a mártírok bátor szellemét szimbolizálja. A pekingi Tiltott Város csarnokához hasonlító szentély az ország háborús áldozatainak állít emléket. Délután látogatás a Lungshan templomnál, mely a város leghíresebb temploma, a hagyományos tajvani építészet szimbóluma, mely más régi taiwani épületekhez hasonlóan megőrizte dél-kínai jellegét. Földrengések és tűzvészek következtében többször megsérült, nem egyszer teljesen elpusztult, de a taipei-iek kitartó munkájának köszönhetően mindannyiszor eredeti pompájában helyre állították. Belső szentélyében keverednek a buddhista, taoista elemek a helyi, Matsu istennőhöz köthető díszítésekkel. Megtekintjük a Szabadság tér keleti oldalán álló Csang Kaj-Sek Emlékcsarnokot, a Csang Kaj-sek emlékére készített hófehér emlékművet, melynek északi és déli oldalán található a Nemzeti Színház és Koncertterem épülete. Látogatás a Taipei 101 nevű felhőkarcolónál, ami a város jelképévé vált és 2009-ig a világ legmagasabb, befejezett felhőkarcolója volt a maga 101 emeletével. (Felmehetünk a 89. emeleten található csillagvizsgálóhoz is, ára kb. 25 USD/fő, helyszínen fizetendő.) Napközben ebéd egy Michelin-csillagos étteremben. Transzfer a repülőtérre és elrepülés Budapestre. Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.

15. nap: Bécs

Érkezés Bécsbe.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Burmában és Taiwanon, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel – Amarapura, Mandalay, az Irrawaddy-folyó, Taipei, Nap-Hold-tó

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére