Körutazás Brazíliában, repülőjeggyel, illetékkel, 16 nap 3-4*-os szállodákban reggelivel, programokkal, helyi közlekedéssel, idegenvezetéssel – irány Rio, Sao Paulo és az Amazonas vidéke

Ajánlat kód: 34845
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.505.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34845

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Brazília híres látnivalóival, az izgalmas városokkal, Rióval és Brazíliavárossal, valamint a lélegzetelállító Amazonassal!

Időpont

  • 2021.november 20.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Nemzetközi és belföldi repülőjegyeket illetékkel: kb. 570.000 Ft
  • 13 éjszakai szállást, helyi 3-4*-os szállodák kétágyas szobáiban
  • Reggelis ellátást, az Amazonasnál reggelit, ebédet és vacsorát (italok nélkül)
  • A megadott programokat
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Helyszíni közlekedést

Az ár nem tartalmazza

  • Borravaló kb. 75 USD/fő
  • Útlemondási biztosítást 1,5%
  • Fakultatív programok
  • BBP biztosítás
  • További étkezések és italok díjai

Felár

  • Egyágyas felár 198.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Brazíliaváros

Indulás Budapestről repülővel, átszállással Brazíliavárosba, az ország fővárosába. Késő délutáni érkezés után transzfer a szállodába, szállás Brazíliavárosban (2 éj).

2. nap: Brazíliaváros

Reggeli után városnézés: az Elnöki Palota (Alvorada Palota), a Külügyminisztérium épülete, a Három erő tere a „két csészével”, a Brasilia Katedrális, a tv torony. Majd szabad program, vagy fakultatív Mar Brasilia hajókirándulás (jelentkezés és fizetés a helyszínen).

3. Nap: Brazíliaváros – Manaus

Elutazunk a Rio Negro partján épült Manausba az Amazonas kapujának nevezett városba. Érkezés után városnézés: az Operaház (Teatro Amazonas), a Vámház, a Szent Sebestyén tér, Rio Negro Palota, és az Indián Múzeum. A program végeztével elfoglaljuk a szálláshelyünket. Éjszaka Manausban (1 éj).

4-5. nap: Amazonas

Korai reggeli után utazás a Rio Negro egyik mellékfolyója, a Taruma partján fekvő szálláshelyünkre. Egész napos program: hajókirándulás az Amazonas és a Rio Negro találkozásához, majd a Caboclo ház felkeresése, ismerkedés egy helyi család életével. Éjszaka az Amazonasnál (2 éj). Másnap reggeli után egész napos programok: horgászás, dzsungeltúra.

6. nap: Amazonas – Manaus – Salvador de Bahia

Kora reggel transzfer Manausba a repülőtérre és utazunk tovább a gyarmati idők óceánparti brazil fővárosába Salvador de Bahiaba, átszállással. Érkezés után városnézés: a Barra világítótorony mellől csodáljuk meg a Mindenszentek– öbölre nyíló csodálatos panorámát, az Alsó és Felsőváros látványosságait, melyet a Lacerda lift köt össze, megnézzük a koloniális épületeket és a Szent Ferenc székesegyházat. Majd szabadprogram, pihenés a tengerparton. Éjszaka Salvadorban (2 éj).

7-8. nap: Salvador de Bahia – Sao Paulo

Délelőtt folytatjuk a városnézést: a Barra torony és a Szent Antal erőd, a Tororó-tóban lévő Orixás szobrok, a Miasszonyunk templom, a Modelo piac és az alagsori járatai. Majd szabadprogram, pihenés a tengerparton vagy fakultatív Bahia show. Másnap átrepülünk Sao Pauloba. Érkezés után buszos városnézés: a híres Avenida Paulista, a fő utca, a Modern Művészetek Múzeuma, a Városi park. Szállás Sao Paulóban (1 éj).

9-10. nap: Sao Paulo – Iguazu

Délelőtt látogatás a világhírű Butantan Intézetben, majd transzfer a repülőtérre és utazás Iguazuba. Érkezés után a szálláshely elfoglalása. Este fakultatív Rafain shown vehetünk részt. Szállás Iguazuban (3 éj). Másnap a vízesés brazil oldalát látogatjuk meg. Délután szabadprogram vagy fakultatív programlehetőségek: Park Aves (Madárpark) látogatás, helikopteres repülés vagy szafari program, ahol motorcsónakkal közelíthetjük meg a vízesést, ennek során garantáltan senki nem marad szárazon! (Jelentkezés és fizetés a helyszínen, mindegyik program időjárás függő!).

11-12. nap: Iguazu – Rio de Janeiro

Reggel a vízesés argentin oldalára látogatunk. Sétánkat a legmagasabb zuhatagnál fejezzük be, ahol a víz a látványos Ördögtorok-szakadékba zuhan. Végül a Hármashatár  (Argentína-Brazília-Paraguay) környékét fedezzük fel. Másnap reggeli után transzfer a repülőtérre és utazás Rio de Janeiróba. Érkezés után látogatás a Cukorsüveg-hegyre, melyre csupa üveg felvonókkal jutunk fel. Mielőtt elfoglaljuk a szállásunkat, még megismerkedünk Rio elegáns negyedeivel is. Szállás Rio de Janeiróban (3 éj).

13-14. nap: Rio de Janeiro

Reggeli után félnapos városnézés során felfedezzük Rio belvárosát: a Maracaná Stadion, a Nemzeti Színház, a Szépművészeti Múzeum, a Sambodromo, a karneválok felvonulási tere, és a betonból épült Katedrális megtekintése után szabadidő vagy fakultatív program: szambaiskola látogatás. Másnap egész napos szabadprogram, fürdés és pihenés Copacabana homokos strandján.

15-16. nap: Rio de Janeiro – Budapest

Reggeli után fogaskerekűvel felmegyünk a Tijuca Nemzeti Parkon keresztül a Corcovado hegyre, ahol a város jelképe, a Megváltó Krisztus szobra áll. Felejthetetlen panoráma tárul elénk: a Rodrigo Frei- tas-tó, a Gávea Lóversenypálya, és a város híres strandjai. Ezután folytatjuk a panorámás városnézést, a Flamengo Parkon áthaladva a Guanabara - öbölhöz jutunk, ahol a "Jövő Múzeuma" is található. Rövid sétát teszünk az Olimpikonok sétányán, majd transzfer a repülőtérre, utazás Budapestre európai átszállással. Érkezés a 16. napon.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Brazíliában, 16 nap 3-4*-os szállodákban reggelivel, programokkal, helyi közlekedéssel, idegenvezetéssel – irány Rio, Sao Paulo és az Amazonas vidéke

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére