Körutazás Balin tengerparti pihenéssel – repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 5*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42892
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

899.000 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42892

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ötcsillagos szállodák, trópusi vakáció!

Időpont

  • 2024. november 4.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy oda-vissza az Emirates járatain Budapest-Denpasar útvonalon átszállással, turista osztályon
  • Személyenként egy feladott poggyász (max. 23 kg), egy kis- és egy nagyméretű kézipoggyász (max. 8 kg) minden járaton
  • Szállás 4 éjszakára Ubudban, az Anandadara Resort & Spa Hotelben, kétágyas szobában
  • Szállás 4 éjszakára Nusa Duán, az Ayodya Resort kétágyas kertre néző szobáiban
  • Reggeli
  • Két ebéd a kirándulások alatt
  • Kirándulások, városnézések légkondicionált autóbusszal, helyi idegenvezetővel, belépőkkel
  • Magyar idegenvezető a teljes út során

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás 3%
  • Utasbiztosítás 950 Ft-tól / fő / nap
  • Javasolt szervizdíj : 50 USD/fő (helyszínen fizetendő)
  • Vízumdíj: 500 000 IDR (kb. 12 000 Ft/fő), érkezéskor a helyszínen fizetendő
  • Turistaadó: 150 000 IDR (10 USD), előre online vagy a helyszínen a szigetre való belépéskor fizetendő
  • Idegenforgalmi adó: 150 000 IDR (10 USD/fő)

Fakultatív program

  • Egész napos kirándulás Észak-Balira Helyszínen fizetendő 90 USD /fő
  • Fakultatív kirándulás Kelet-Balira Helyszínen fizetendő 80 USD /fő
  • Hajós kirándulás Nusa Penidára Helyszínen fizetendő 130 USD /fő
  • Kirándulás az Uluwatu-templomhoz, Kecak-táncelőadás és vacsora Jimbaran tengerpartján: Helyszínen fizetendő 90 USD /fő

Program

november 4. hétfő
Elutazás Budapestről egy átszállással az Egyenlítőtől 8 fokra délre található Bali szigetére (Budapest-Dubaj 16:00-23:20, Dubaj-Denpasar 03:25-16:35).

november 5. kedd
Megérkezés után transzfer Ubudba, a paradicsomi környezetű kulturális és művészeti központba, ahol három éjszakát töltünk. A balinéz és modern stílust ötvöző gyönyörű, buja trópusi környezetben fekvő Anandadara Ubud Resort & Spa 4* a város központjától autóval 10 percre található, a rizsteraszok közelében.  Úszómedence, étterem, bár, wellnessközpont tartozik szolgáltatásaihoz. A tágas erkélyes szobák telefonnal, tv-vel, minibárral, tea- és kávéfőzővel, hajszárítóval felszereltek.
Szállás Ubudban: Anandadara Ubud Resort & Spa 4*

november 6. szerda
Egész napos kirándulás: elsőként a Szent Majomerdőt keressük fel, ahol a dzsungelben sétálunk a templomromok között, melyeket az itt élő majmok védelmeznek. Vigyázzunk értékeinkre - lehet, hogy a napszemüvegünket csak néhány banán ellenében kaphatjuk vissza! Következő megállónk a Tegallalang rizsterasz, ahol a káprázatos látvány mellett a "subak"  öntözőrendszerrel is ismerkedhetünk - amit a Világörökség részévé nyilvánítottak. Ezután a Tirta Empul templomot látogatjuk meg, ahol a szent forrásból táplálkozó medencékben tisztulnak meg a hívek, majd  felkeressük az őslakosok által lakott hagyományos falut, Penglipurant, ahol a balinéz kultúrával és szokásokkal ismerkedünk, és itt is költjük el ebédünket. A nap zárásaként a a Tegenungan vízesést nézzük meg. Szállás Ubudban: Anandadara Ubud Resort & Spa 4*

november 7. csütörtök
Elsőként Mengwibe utazunk, ahol a Taman Ayun templomot nézzük meg, majd nyitott tetejű Volkswagen oldtimerekkel megyünk a csodálatos buja őserdei környezetben található Batukaru templomhoz. Ebéd után a sziget legszebbjének tartott Jatiluwih rizsteraszokat fedezzük fel - itt ebéd után egy másfél órás gyalogtúrát teszünk a rizsföldeken. Festői tájakon vezet az utunk vissza - immár busszal - Ubudba. Szállás Ubudban: Anandadara Ubud Resort & Spa 4*

november 8. péntek
Szabadidő Ubudban. 

Fakultatív kirándulás Kelet-Balira: 80 USD/fő (helyszínen fizetendő). A sziget keleti részére utazunk. az Agung vulkán által uralt vidékre. Látogatás a balinéz hinduk  legfontosabb szent helyén, a Besakih templomegyüttesben, mely a vulkán déli lejtőjén található. 23 egymással kapcsolatban álló templom épült itt sok száz évvel ezelőtt, a kilátás tiszta időben csodálatos a környező hegyekre, rizsteraszokra és az óceánra. Innen az egykori királyi palotához, a Tirtaganggához vezet útunk, mely csodálatos kertje elbűvöli a látogatót. A szent forrásból táplálkozó medencék és környékük a balinéz kertművészet egyik legszebb alkotása.  Ezután Tengananba,  a balinéz őslakosok (Bali Aga) birodalmába vezet az út. A Bali Agák szigorúan követik őseik hagyományait, viszonylagos izolációban élnek. Az itt készült bonyolult dupla ikat technológiával készült szőttes világhírű. A kirándulást a Goa Lawah templomnál zárjuk, melynek érdekessége, hogy a szentély mögötti barlangban rengeteg denevér él, melyek a legenda szerint a szentélyben élő mítikus óriáskígyónak szolgálnak élelemként.

Szállás Ubudban: Anandadara Ubud Resort & Spa 4*.

november 9. szombat
A sziget déli részére, Nusa Duába indulunk; útközben megtekintjük Bali egyik legismertebb látnivalóját, a tengerből kiemelkedő sziklán épült Tanah Lot templomot, majd szabadidő a szörfösök kedvenc városában, Kután - ha vásárolni szeretnénk, itt találjuk a legjobb árú szuveníreket. Megérkezünk az arany homokos tengerparton épült szállodánkba, ahol öt éjszakát töltünk.  
Az ötcsillagos Ayodya Resort gyönyörű buja, trópusi környezetben épült Nusa Dua tengerpartjára, tíz percre a legközelebbi bevásárlóközponttól. Öt étterem, hatalmas lagúna jellegű medence, wellnessközpont, sportolási lehetőségek egészítik ki a szolgáltatásokat. A szobák a csodálatos kertre néznek, erkélyesek, légkondicionáltak, minibárral, széffel, tea- és kávéfőzővel felszereltek. 
Szállás: Ayodya Resort 5*.

november 10-12. vasárnap-kedd
Egész napos pihenés a tengerparton. Szállás: Ayodya Resort 5*.

Fakultatív hajós kirándulás Nusa Penidára: 130 USD/fő.  Három csodálatos tengerparton töltjük a napot a közeli Penida szigeten. Gyorshajóval kelünk át a szigetre, majd felfedezzük a sziget három legszebb partját:  a képeslapokból ismert Kelingking partot, majd az Angel Billabong sziklaformációkban gyönyörködhetünk a Broken Beachnél. A Crystal-öbölben napozhatunk, fürdőzhetünk és sznorkelezhetünk (a felszerelést az ár nem tartalmazza).

Fakultatív kirándulás az Uluwatu-templomhoz,  Kecak-táncelőadás és vacsora Jimbaran tengerpartján: 90 USD/fő (helyszínen fizetendő). Délután a festői tengerparti sziklán épült Uluwatu-templomhoz indulunk. A felejthetetlen színekben pompázó naplemente a legendás Kecak-táncelőadás alatt ér minket, utána a tengerparti homokra kitelepült romantikus étteremben tengeri herkentyűket vacsorázunk.

Egész napos kirándulás Észak-Balira: 90 USD/fő (helyszínen fizetendő). Kora reggel indulunk a sziget északi részének felfedezésére. Első megállónk a Bratan-tó felett magasodó hegyvidéken a Wanagiri kilátó, ahonnan csodás látvány tárul elénk a környező hegyekre és a tóra. Továbbutazunk a Banyumala ikervízeséshez, ahova 15-20 perces gyaloglás után érkezünk meg (a lépcső csúszós lehet, jó fizikai állapot szükséges a táv megtételéhez). A paradicsomi környezetben található természetes medence hűs vizében feltétlenül mártózzanak meg! Ebéd egy helyi étteremben, majd tovább utazunk a Handara kapuhoz, ami a fotókról biztosan ismerős lesz – a zöld környezetben magasló hindu kapu igazából egy golfpálya bejárata. A napot a Bratan tó partján fekvő Ulun Danu úszótemplomnál zárjuk mely a balinéz templomépítés szép példája. A szállodába este érkezünk vissza.

november 13. szerda
Szabadidő a szállodában (a szobák este nyolc óráig állnak rendelkezésre), majd transzfer a repülőtérre. Elutazás Budapestre egy átszállással (Denpasar-Dubaj 00:05-05:25).

november 14. csütörtök
Továbbutazás Budapestre (Dubaj-Budapest 10:30-14:25).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Körutazás Balin tengerparti pihenéssel – repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 5*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
25 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére