Körutazás 1 főre Franciaországban párizsi városnézéssel, kirándulással a Loire-menti kastélyokhoz, 7 éjszaka szállással 2*-os hotelben, reggelivel, buszos utazással

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

159.900 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
netida.hu/
Ajánlat kód: 34492

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Az ajánlat leírása

Sétálj Párizsban, a romantika városában és látogass el a csodálatos Loire-menti kastélyokhoz!

Időpont

 • 2019. szeptember 14.

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • 7 éjszaka szállás 2*-os hotelben, kétágyas szobában
 • Reggeli
 • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

 • Biztosítás: 4.560 Ft/fő
 • Sztornó biztosítás: 1,5%
 • Kötelezően fizetendő audio-guide: 2.400 Ft
 • Idegenforgalmi adó (Párizs): 0,5 EUR/fő/éj

Felár

 • Félpanzió (5 vacsora): 32.000 Ft/fő
 • Egyágyas felár: 55.000 Ft/fő

Belépők

 • 2 napos múzeumbérlet: 48 EUR
 • 4 napos múzeumbérlet: 62 EUR
 • Louvre magyar nyelvű tárlatvezetéssel: 30 EUR
 • Sétahajózás a Szajnán: 15 EUR
 • Pantheon: 8,50 EUR
 • Notre Dame torony: 9 EUR
 • Versailles fakultatív kirándulás: 35 EUR
 • Montparnasse torony: 17 EUR
 • Versailles/kert: 9 EUR
 • Invalidusok + Napóleon sírja: 11 EUR
 • Orsay Múzeum: 12 EUR
 • Viaszmúzeum: 22,5 EUR
 • Rodin Múzeum: 10 EUR
 • Loire-völgye egy-egy kastély: kb. 10-13 EUR

Felszállási lehetőségek

 • Budapest - Déli pu. Koronaőr köz: 06:00
 • Tata – Shell kút, 64-es km, Remeteségi pihenő 06:45
 • Győr - M1-es autópálya 119-es km, Arabona pihenő, OMV benzinkút: 07:30
 • Mosonmagyaróvár - M1-es autópálya 163-as km, Mosoni pihenő, MOL-Marché benzinkút: 07:50

Program

1. nap: Budapest - Freyming Merlebach

Kora reggeli találkozó Budapesten. Megkezdjük utazásunkat a romantika világába. Körutazásunk alkalmával Franciaország legszebb kastélyai és Párizs megannyi arca kápráztat majd el. Párizs nem más, mint a lázadás, az állandó megújulás, a polgárpukkasztó finom szemtelenség. Ahol találkozik a múlt a jövővel, az a város, mely sokszínű, meglepő és varázslatos, időnként pedig izgalmasan titokzatos főváros a látogatók számára. Ausztrián és Németországon át utazunk a franciaországi tranzitszállásra. Szállás elfoglalása az esti órákban.

2. nap: Párizs

Reggeli után utazás Párizsba, mely kétségkívül a világ egyik legszebb városa, és soka szerint egyben a legromantikusabb is. Elsősorban kivételes építészeti és kulturális örökségével hódít, de a francia főváros ugyanakkor a gasztronómia, a divat és a vásárlás fővárosa is. Izgalmas, színes, újító és merész, ahol mindig történik valami és ahol egyszerűen lehetetlen unatkozni. Érkezésünk után autóbuszos városnézés keretében kezdünk ismerkedni a francia fővárossal. Latin negyed: Sorbonne, Panthéon, Luxemburg kert, Szent Mihály körút. Montparnasse negyed, Invalidusok. Programunkat fakultatív szajnai hajókirándulás zárja majd. Szálláshely elfoglalása a késő esti órákban.

3. nap: Párizs

Miután megreggeliztünk, folytatjuk párizsi városnézésünket. A mai napon a jobb part számtalan látnivalója vár ránk: Bastille tér, Mocsár negyed, Pompidou Központ, Concorde tér, Opera, Champs-Elysées, Diadalív. Gyalogos városnézésünk a Cité szigeten folytatódik. Ez tulajdonképpen Párizs ókori bölcsője, a Notre-Dame, a Forradalom siralomháza mind itt sorakoznak fel. Párizs központi részén, a Szajnán található természetes sziget, mely hangulatának, látnivalóinak köszönhetően a francia fővárost felkereső turisták egyik legkedveltebb célpontja. Mindezek után a Louvre csodálatos múzeumába invitáljuk Önöket. (Ár: 30 EUR/fő*) A világ egyik legismertebb és Párizs legnagyobb múzeuma, mely látványos üvegpiramisa alatt megszámlálhatatlan kincset rejt. Múzeumlátogatásunk után mai programunkat egy kellemes esti séta zárja a kultúra és művészetek központjakét elhíresült Montmartre-on, ahol a híres Vörös malom-Moulin Rouge, hangulatos piano bárok és a Festők tere szerepel a látnivalók között. A város fölé magasodó híres Sacré-Coeur Bazilikától Párizs fantasztikus esti panorámáját is megcsodálhatjuk. Visszaérkezés a szállásra a késő esti órákban.

4. nap: Párizs - Versailles – Chartres

Letűnt korok Párizsát mögöttünk hagyva a jövőbe utazunk: cél a párizsi "Manhattan city", a Défense negyed. A csúcstechnológiás építkezés felhőkbe nyúló mesterséges megalitjai egészen más világba kalauzolják a látogatót. Élményekben itt sem lesz hiány. Európa egyik legnagyobb üzleti negyede, rengeteg felhőkarcolóval és számos műalkotással várja a látogatókat. Innen még egy búcsúpillantást vetünk Párizsra, és ismét indulunk a múltba. Pompa és sötétség, hahota és elfojtott sikolyok, modorosság és fertő, és ki tudja még hány felvillanó kép köszönt vissza ránk a Napkirály hajdani versailles-i palotájának falai mögül. Természetesen megcsodáljuk a kertet, a Kis-és Nagy Trianon palotákat, valamint XVI. Lajos feleségének faluját. (Ár: 35EUR/fő*) Mindezek után a kastély szomszédságában egy kellemes ebéd aligha visszautasítható. Ebéd után indulunk Chartres városába. A Világörökség tagjai közé sorolt katedrálisa a franciaországi Mária-kultusz egyik legfontosabb helyszíne. Több ezer négyzetméternyi üvegablaka, ma is látható labirintusa és számos egyéb részlet, mind a középkor misztériumát őrzik. Kapuján belépve részleteiben fogjuk megfejteni a hajdan kor rejtett összefüggéseit. A katedrálisból kilépve gyönyörű sétát teszünk a XIII. századi város hamisítatlan emlékei között. Az esti órákban érkezünk a Loire folyó menti szálláshelyünkre.

5. nap: Loire völgyi kastélyok: Blois - Chambord - Cheverny - Chaumont

Ma a Loire-völgy mesébe illő vidéke vár ránk. „Franciaország kertje” a Loire folyó mellett fekvő régió számos kastélya mesevilágot idéző képekkel lepi meg a látogatót. Kirándulásunk alkalmával négy kastélyt látogatunk meg. Loire völgyi barangolásainkat a régi királyi városban, Blois-ban kezdjük. A feudális grófok várából királyi székhellyé előlépett város és kastély vitathatatlanul Párizs riválisaként hagyott nyomokat a Loire történetében. Ezután Chambord következik. A Loire vidékének legnagyobb kastélya uralkodók és művészek lángoló képzeletvilágából született. Építésének körülményeit máig homály fedi. A XVI. században épült pompás reneszánsz kastély egyik legfőbb nevezetessége a Leonardo da Vinci által tervezett lépcsősora. Délután Cheverny-be látogatunk. A részben lakott kastély berendezése, mértani pontossággal megtervezett parkja, trófea gyűjteménye, lebilincselő látványt nyújt. Utolsó állomásunk Chaumont erődítményszerű épülete. A középkori jellegét őrző kastély Medici Katalintól Napóleonig titkos események cinkosaként kísérte végig a múlt századokat. Kora este visszautazunk a szállásra.

6. nap: Chenonceaux - Amboise - Tours

Reggeli után Chenonceaux-ba indulunk. A Loire vidékének második leglátogatottabb kastélya nem a Loire, hanem annak egyik mellékfolyója, a Cher mentén található. „Hat hölgy kastélyának” is szokták nevezni ezt a maga nemében egyedülálló építményt. A Cher folyóra épült "híd kastély"-t hosszú századokon keresztül csak hölgyek alakították, de a legzordabb férfiszíveket is megdobogtatja. Ma minden egyes része letűnt korok híres dámáiról zeng dalokat. Néhány kilométer után elérjük Amboise-t. Itt található a legelső reneszánsz királyi kastélyok egyike. Kápolnája őrzi Leonardo da Vinci földi maradványait. Napnyugta felé betérünk egy több száz éves pincébe, ahol a híres tourain-i borokat kóstoljuk meg. Ezután Tours-ba, pannóniai Szent Márton városába utazunk, mely a Loire és a Cher folyó alkotta háromszögben fekszik. Franciaország kulturális és történelmi városa címet viseli. A város leghíresebb püspöke Szent Márton, pannóniában született 316-ban és római katonaként került a gall provinciába. Egy látomása hatására megkeresztelkedett és hittérítő lett. A város elbűvölő részleteit az esti fényekben csodálhatjuk meg. Szállásunkra az esti órákban térünk vissza.

7. nap: Orléans - Reims

Ezen a napon Jeanne d'Arc diadalmenetének legfontosabb állomásaiból kapunk egy kis útravalót. Jeanne d’Arc a mai napig meghatározó szerepet tölt be a nyugati kultúrában. Szent Johanna, az „orléans-i szűz”, katolikus szent, francia nemzeti hős emlékét idézzük fel. Délelőtt Orléans-ba utazunk, a Szűz legfényesebb győzelmének helyszínére. A Loire-folyó mentén fekvő város Franciaország kulturális és történelmi városa címet viseli. Látogatásunk után folytatjuk az utunkat Champagne tartomány legnagyobb városába, mely a középkortól fővárosa is egyben. A koronázások és a pezsgő városa vár ránk. A Reims-i Notre-Dame Katedrális az európai gótikus művészet egyik legfontosabb épülete, az UNESVO Világörökség része. A XIII. századi remekmű 25 királyi koronázásnak volt a színhelye. A katedrális megtekintése és autóbuszos városnézés után folytatjuk utunkat szálláshelyünk felé.

8. nap: Freyming Merlebach - Budapest

Reggeli a szállodában, majd megkezdjük utazásunkat Magyarországra. Rövid pihenőkkel folyamatosan utazunk haza. Megérkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás 1 főre Franciaországban párizsi városnézéssel, kirándulással a Loire-menti kastélyokhoz, 7 éjszaka szállással 2*-os hotelben, reggelivel, buszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
+36 20 283 8074
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:30
Oldal tetejére