Kismama vagy baba-mama fotózás akár az egész családdal a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-tól

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

3.790 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
40.000 Ft 63% 25.100 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
Budapest IX. kerület Páva utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.facebook.com/blendefotobudapest

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

A családi örömök legnagyobbika a gyermek érkezése. Ne hagyd hát ki a lehetőséget, és örökítsd meg szelfik helyett professzionális minőségű műtermi vagy szabadtéri képeken a születés előtti pocaklakó időszakot, és az ezt követő heteket, hónapokat, hiszen ezek a fotók évtizedek múltán is felidézik a soha vissza nem térő, örömteli pillanatokat!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 14.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.790 Ft, a fennmaradó 11.110 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Kismama vagy baba-mama fotózás akár az egész családdal a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-tól
  • 40-50 perces műtermi vagy külső fotózás hétköznapokon
  • 6 fő részére
  • 2 átöltözési lehetőséggel
  • Legalább 100 darab digitális fotóval
  • 16 db retusált fotóval

A fotózásra a babán és édesanyján kívül természetesen örömmel várjuk az apukát és a testvéreket, sőt a nagyszülőket és más családtagokat is. Ha inkább a szabadban vagy az otthonotokban szeretnétek képeket, az is megoldható.

Ha kívánjátok, a képeket vagy azok egy részét magatok is elkészíthetitek, és ehhez szakértő segítséget adunk. Mi több, ha nincs fényképezőgépetek, ezt is biztosítjuk a fotózás idejére. A fotós csomagok alapdíja a fotós szolgáltatást tartalmazza, hétköznapokon, Budapest belterületén. Az esetleges egyéb díjak (helyszín- és/vagy műterem bérleti díj, 1 órán túli utazás és költség, hétvégi időpont foglalás stb.) külön fizetendők, így mindig csak a valóban igénybe vett szolgáltatásokért fizetsz.

Helyszínként választható bármilyen természetes vagy épített környezet, műtermek, rendezvény helyszínek, nyilvános helyek vagy akár a saját otthonod is. (Néhány példa: Millenniumi Városrész (felár nélkül), Budai Arborétum, Feneketlen tó, Városliget, Kopaszi gát, Margitsziget, Gül Baba utca, türbe és rózsakert, Filozófusok kertje, Széll Kapu stb.)

Tudni kell azonban, hogy több nyilvános, de magántulajdonú területen számítani kell arra, hogy nem vagy csak díj ellenében engedik a fotózást. Ilyen esetekben a megrendelő feladata a szükséges belépők vagy használati díjak megfizetése. Az esetleg szükséges fotózási engedély beszerzésében segítünk. Ha pedig inkább műtermet szeretnél, az elképzelésednek megfelelő stílusú műtermet (pl. gyerekek, babavárás, romantikus, indusztriális stb.) ajánlunk.

Ha igényled, a fotózás előtt egyeztethetjük az elképzeléseket, legyen szó helyszínekről, ruhákról, kellékekről vagy bármi másról, amitől az egész család jól érezheti magát a fotózáson, és megfelel az elképzeléseiteknek.

A fotós kupon azért is tökéletes választás, mert a kuponból több is vásárolható, így a fotózásra szánt összeg - és ezzel együtt a képek száma illetve az időtartam - szabadon megválasztható.

A megvásárolt kuponok összértékében elegáns AJÁNDÉKUTALVÁNYT állítunk ki, a kívánt szöveggel, amely egy éven belül bármikor felhasználható, ha a kuponok érvényesítése a beváltási határidőn belül megtörténik.

Tudnivalók

 • A kupon tartalma: 40-50 perces fotózás legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan), 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab nagy felbontású digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általad kiválasztottat retusálunk is.
 • Saját műtermünk Ferencvárosban, a Páva utcában található.
 • Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, egy éven belül bármikor szeretettel várunk.
 • Időpont foglalást csak érvényes kuponkóddal és/vagy a részvételi díj (különös tekintettel az esetleges tőlünk független bérleti díjak) rendezésével fogadunk el, e-mailben.
 • Visszatérő megrendelőink időpont foglalásai előnyben részesítjük, és az aktuális részvételi díjból 15% kedvezményt biztosítunk.
 • A munkánkért felelősséget vállalunk. Sokszáz elégedett és visszatérő ügyfelünk a garancia a minőségre. Ha pedig mégsem vagy elégedett az eredménnyel, megkeressük a megfelelő megoldást, akár a fotózás megismétlésével is.
 • A kupon bármilyen fotózásra felhasználható (pl. családi, páros, erotikus, akt, kismama sport)
 • Ajándékutalványt kizárólag beváltott kupon ellenében, a teljes részvételi díj rendezése után állítunk ki. Az ajándékutalvány alapesetben egy éven belül használható fel.
 • Lemondás - TELEFONON: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 20%, a fotózás napján 30% felárral. Ha értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintjük. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintünk ettől (ha értesítesz). Műterem foglalás esetén a lemondási díj az adott műterem szabályzata szerint alakul.
 • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
 • Házi kedvenceidet is szívesen látjuk, de műtermi foglalás esetén ezt az adott műterem szabályzata határozza meg.
 • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás távoli (legalább 1 órás utazással járó) vagy nem ingyenes helyszíneken, szabadban, műteremben vagy otthon is. / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat, fotókönyv vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi időpont foglalás.
 • Műtermi fotózás esetén a háttér megrongálásának vagy bármi más kárnak a költsége a megrendelőt terheli. Ezeket a költségeket az adott műterem szabályzata határozza meg.
 • Ha kívánod, családi fotóidat vagy azok egy részét magad is elkészítheted, szakértő segítséggel, és még kamerát is biztosítunk ehhez.
 • Információk: steinerg@gaborphotography.hu / +36-30 680-0861
 • Facebook: Blende Fotó Műhely – gabor photography, Blende Fotó Suli - gabor photography
 • Facebook Messenger: GaborSteinerHun
 • Web: a www.gaborphotography.hu
 • Skype: steinergbp
 • Instagram: gabor.steiner.photo
 • A szolgáltatás további részletei tekintetében a honlapukon megtalálható Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) az irányadók.

Jó szórakozást kívánunk!

Budapest IX. kerület Páva utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kismama vagy baba-mama fotózás akár az egész családdal a Blende Fotó Műhely - gabor* photography-tól

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2023.11.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: steinerg@gaborphotography.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére