Kirándulás trópusi tájakon: Malajzia, Szingapúr, Indonézia és Bali, 10 éjszaka szállás félpanzióval, repülőjeggyel, buszos kirándulásokkal

Ajánlat kód: 28198
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

498.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28198

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Intenzív körutazás Dél-kelet Ázsiában, tengerparti pihenéssel az istenek szigetén, Balin!

Időpont

  • 2020. 05. 20.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet Budapest – Kuala Lumpur és Denpasar– Budapest útvonalon átszállással Dohában
  • közlekedést a körutazáson légkondicionált autóbusszal
  • 10 éjszaka szállást helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • félpanziós ellátást: reggeli és ebéd vagy vacsora a programoktól függően a 2. nap ebédtől a 12. nap ebédig
  • kirándulásokat a program szerint
  • belépőjegyek árait
  • magyar és helyi idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • repülőtéri illetéket: kb. 154.000 Ft / fő (Az indulásig változhat!)
  • belső repülőjegy árát: 430 USD / fő (Irodánkban fizetendő készpénzben vagy bankszámlánkra befizetve szintén készpénzben!) A fenti USD összeg FIZETÉSI határideje: az utazás időpontját megelőző 61. nap, azaz 2020. március 19-e!
  • kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5%)
  • kötelező szervízdíjat / borravalót a helyi személyzet részére: 7- USD / fő
  • minimális utaslétszám hiányában, 15 – 19 fő indulása esetén a 39.800 Ft-os / fő felárat
  • valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Egyágyas felár 174.500 Ft

Fakultatív program: (min. 10 fő esetén)

  • Rámájána balett előadás vacsorával Yogyakartában: 30 USD (helyszínen fizetendő)

Program

1. nap: Budapest – Kuala Lumpur
Délelőtt elutazás Budapestről átszállással Kuala Lumpurba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Kuala Lumpur – Putrayaja – Kuala Lumpur
Érkezés a délelőtti órákban Kuala Lumpurba. A városnézést Malajzia adminisztratív fővárosában, Putrajayában kezdjük. A szövetségi kormány székhelye és az ország közigazgatási központja nevét az első malajziai miniszterelnök tiszteletére kapta és a közelmúltban építészeti, technológiai és környezetvédelmi csodákkal büszkélkedő várossá nőtte ki magát. A legismertebb látnivalók megtekintése: Seri Perdana (miniszterelnöki rezidencia), a rózsaszín kupolás Putra Mosque, Istana Melawati (a királyi család lakhelye), Istana Kehakiman (Igazságügyi palota). Ebéd Kuala Lumpur hangulatos Bukit Bintang éttermi negyedében, majd transzfer a szállodába, pihenés és szabadidő. Szállás Kuala Lumpurban.

3. nap: Kuala Lumpur
Kirándulás a Batu barlangokhoz, ahol rendkívül sok barlang és hindu szentély található. A templomrendszer ritka természeti képződményei közül a legnagyobb és legnépszerűbb a Templombarlang, ahol a szentély megtekintéséhez először meg kell mászni 276 lépcsőfokot. Ha ez sikerült, akkor egy életre szóló élményben lesz részünk! Visszatérés Kuala Lumpurba, ahol a városnézés során megtekintjük Malajzia fővárosának legismertebb látnivalóit: a híres Petronas ikertornyok, a Jamek Mosque (a város egyik legrégebbi mecsete), a régi és az új Királyi Palota, a Nemzeti Emlékmű, a Nemzeti Mecset, a Függetlenség tere és a kínai negyedben a színpompás Sri Mariamman hindu templom. Este maláj táncműsorral egybekötött vacsora. Szállás Kuala Lumpurban.

4. nap: Kuala Lumpur – Melaka – Johor
Utazás az UNESCO világörökségi listán szereplő Melakába. A települést Parameswara, palembang-i hindu herceg alapította. Egykor portugál, holland majd angol gyarmat volt, az épületek máig őrzik az európai befolyás jegyeit. Ebédet követően városnézés: Porta de Santiago, Szent Pál templom, Stadhuys épülete, a Keresztény templom, Cheng Hoon Teng templom (legrégibb kínai templom Malajziában) stb. Továbbutazás autóbusszal Szingapúr irányába, szállás Johorban.

5. nap: Szingapúr
Utazás Szingapúrba, az egykori brit gyarmat, a világ egyik legkisebb és legsikeresebb országába. A tradicionális kínai és ázsiai építészet elemeit lélegzetelállító módon ötvözik a modern építészeti és a legmodernebb technológiai, megoldásokkal. Városnézés Szingapúrban: Merlion (a városállam jelképe a félig hal, félig oroszlán) gyönyörű kilátással az öbölre, a régi parlament, a műemlékké nyilvánított Raffles Hotel, Legfelsőbb Bíróság, városháza, Szent András Székesegyház, a városközpont ultramodern épületei, a Singapore folyó menti gyönyörű házsorok, Kis India, Kínai negyed. Szingapúr egyik leglenyűgözőbb modern építészeti jelensége a tengertől visszahódított területen kialakított Gardens by the Bay parkban felépített Szuperfa-liget, ahova szintén ellátogatunk a városnézés során. Szállás Szingapúrban.

6. nap: Szingapúr
A szingapúri városnézés folytatása: Orchidea Kert megtekintése, majd kirándulás a Sentosa-szigetre, mely egykor katonai bázis volt. Ma már igazi trópusi Disneyland-ként funkcionál, rengeteg természeti és mesterséges látványossággal kiépített hely. Délután szabadprogram Szingapúr központjában, a híres 2 km hosszú bevásárlóutca – az Orchard Road – környékén. Szállás Szingapúrban.

7. nap: Yogyakarta– Prambanan
Délelőtt átrepülünk Indonéziába. Yogyakartábanban felkeressük Prambanan hindu, kőcsipkés templomait, melyek az UNESCO Világörökség helyszínei közé tartoznak. Szállás a Közép-Jáva szívében fekvő Yogyakarta-ban.

8. nap: Yogyakarta – Borobudur
Városnézés Yogyakartában, a „művészetek fővárosában”: Szultáni palota, Wayang árnyékbábokat készítő műhely, ezüst patkolókovács műhely és a Sonobudoyo Múzeum (gyűjteményében jávai batikolt textíliák, antik bútorok, gamelán hangszerek, wayang árnyékbábok, maszkok, fegyverek stb.). Utazás Borobudurba, a buddhista templomegyütteshez. Az odavezető teraszokat kb. 5 km hosszan Buddha tanításait ábrázoló domborművek, a szentélyt pedig 504 különböző Buddha-szobor díszíti. Az építkezés a IX. sz. közepéig tartott, ekkorra a környékbeli lakosság megfogyatkozott. Az angol hódítók csak a XIX. sz. elején bukkantak a grandiózus kőpiramisra. Este fakultatív Rámájána táncos előadás megtekintése vacsorával. Szállás Yogyakartában.

9. nap: Yogyakarta – Bali /Denpasar – Ubud
Délelőtt átrepülünk Denpasar-ba, Bali szigetére. Érkezést követően utazás Ubudba. A zöldellő rizsföldekkel és dzsungellel körbevett városka Bali igazi spirituális központja, ahol intenzíven szívhatjuk magunkba a különleges Balinéz kultúrát. Pihenés, szállás Ubudban.

10. nap: Kintamani – Besakih – Tenganan
Kirándulásunk elsősorban Bali természeti, kulturális és művészeti értékeire összpontosít. Kintamani  fontos gyümölcs- és zöldségtermő vidék. Itt élvezhetjük a tiszta levegőt, a még működő Batur vulkán és a krátertó látványát. Besakih „Anyatemploma” az Agung tűzhányó oldalán épült, hogy az isteneknek minél kevesebbet kelljen utazniuk az áldozatokért. Igazából nem egyetlen templom, hanem több templom komplexuma, mely a leghatalmasabb és legszentebb minden templom között. TengananBali egyik legősibb falva, lakosai a bali aga hagyományainak követői. A település híres a kultikus textíliáiról, melyet a turisták is előszeretettel vásárolnak, hiszen a legendák szerint, viselőit megóvja a gonosz varázslattól. Szállás Ubudban.

11. nap: Batubulan – Mengwi – Tanah Lot
Batubulanban Barong és Keris táncbemutatón veszünk részt. Itt készülnek a balinéz templomok bejáratait, a hídfőket védelmező őrzőszellemek, az útkereszteződéseket vigyázó mitológiai teremtmények szobrai is. Mengwi temploma az egykori királyság székhelyének fő látnivalója a XVIII. századból. A Batukaru vulkán alatt lévő Bratan-tó partján épült Devi Danun istennő számára felszentelt Ulun Danu temploma, amely a szinte a víz felszínén lebegő hindu-buddhista szentélyről vált világhírűvé. A festői Tanah Lot a délnyugati tengerpart legszebb dísze. A balinézek úgy tartják, hogy a templomszigetet tengeri kígyók őrzik. Az éles szirtekkel körülvett építmény csak apálykor közelíthető meg, és kizárólag hinduk léphetnek a szentélybe, melynek lenyűgöző látványa is örök élményt nyújt. Szállás Ubudban.

12. nap: Bali – Ubud – Denpasar
Délelőtt pihenés, szabadprogram. Ajánljuk meglátogatni Ubud sok csodálatos gyűjteménnyel rendelkező művészeti galériáját, továbbá kézműves piacain is érdemes körbenézni. Visszautazás Denpasarba, a sziget fővárosába, ahol szembetűnő a hagyomány és a modern világ egyidejű jelenléte, hiszen a XXI. századra jellemző lakóparkok, bevásárlóközpontok mellett a belváros területén még érintetlen rizsföldek váltják egymást. Transzfer a repülőtérre, majd az esti órákban hazautazás Budapestre átszállással. Éjszaka a repülőn. Kérjük, hogy esetleges hosszabbítási igényüket jelentkezéskor közöljék, a repülőjegy módosítása miatt.

13. nap: Budapest
Érkezés Budapestre a reggeli órákban a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás trópusi tájakon: Malajzia, Szingapúr, Indonézia és Bali. 12 éjszaka szállás 1 személyre félpanzióval, repülőjeggyel, buszos kirándulásokkal

Fontos

Vásárlás előtt szabad helyekről érdeklődj az utazási irodánál • Megvételét követően Alkuponodat 3 napon belül voucherre kell váltanod! Foglalás után a voucher ára nem visszatéríthető! Küldj üzenetet az Alkupon kódoddal, a kívánt dátumokkal és az utasok nevével az utazas@netida.hu email címre • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére