Kirándulás Sorrentói-félszigeten, 5 éjszaka Sorrentón és 1-1 éjszaka tranzitszállás reggelivel, buszos utazással, magyar nyelvű idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 41332
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

186.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 41332

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Érezd a bőrödön a napsugarak melegét és a tengervíz simogatását Dél-Olaszországban, a híres sorrentói partokon!

Időpontok

 • 2024. május 19-26.: , 198.000 Ft
 • 2024. június 16-23.: , 186.000 Ft
 • 2024. július 7-14.: , 186.000 Ft
 • 2024. július 21-28.: , 186.000 Ft
 • 2024. augusztus 11-18.: , 198.000 Ft
 • 2024. szeptember 1-8.: , 186.000 Ft
 • 2024. szeptember 22-29.: , 186.000 Ft
 • 2024. október 13-20.: , 198.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • Szállást
 • Reggelit
 • Utazást busszal
 • Tranzitszállások (ha az elhelyezés Hotelben történik, akkor reggelivel)
 • Csoportkísérést végig magyar nyelvű idegenvezetéssel

Az ár nem tartalmazza

 • Baleset-betegség-poggyász, útlemondási biztosítás külön köthető: AEGON biztosítás: 870 Ft / fő / nap
 • Sorrento Vacsora 5 este Hotel Panorama Palace 50.000Ft/fő  4*hotel éttermében,3 fogásos menű!
 • Róma vacsora a hotelben hazafelé: 24,- € / fő / este
 • Fakultatív programokat és belépőket
 • Hotel légkondícionálás! (Házirend szerint csak délutántól késő estig üzemel!)
 • Idegenforgalmi szállásadók, városokba behajtási illetékek, egyes esetekben kikötői adót, mely mindig a helyszínen fizetendő!
 • A részvételi díj eurós része csoportos utazás esetén a Check-inn, ZTL, helyi városi adók, parkolás tartományi illeték, Velence-Oriago tranzit Sorrento, Róma 4* hotel kiemelt övezet hotel idegenforgalmi adókat érkezéskor a 8 napra, mely felnőtteknek 80,- € / fő, gyermek 50,- € / fő kötelezően az idegenvezetőnek a helyszínen kifizetni és ő rendezi minden olasz partnerrel, mivel ezeket a költségeket nem lehet utalni előre, a helyszíneken kell rendezni!

Szállás: (5 éj)

Hotel Panorama 4 csillagos szálloda Meta-Sorrentoban. Hotelben 2-3 ágyas szobák! Nem pótágy! Egyágyas felár: 54.000,- Ft / fő vagy társítást is kérhet.

Szálloda nagyon szép, Sorrentoi-félsziget igen drága üdülő övezet!

Csoportoknál csak ritkán lehet foglalni ilyen szobákat, de van nagy tengerrenéző panoráma terasz minden kedves utas részére.

Tranzitszállás

Oda (1 éj)      

 • Velencénél üdülőfalu 2 fős egyszerű, wc/zuh. nélküli, kis mobil home-bungalók nyáron, mellette közvetlenül a kulturált közös mosdók, zuhanyozók! (igény esetén bungaló wc/zuh.-val: 10.500,- Ft / fő) Családias, tiszta, kis üdülőpark, évek óta szállásunk!
 • Jesolói szálloda májusi és októberi csoportnál, 3*-os, 2 ágyas, WC / Zh szoba

Vissza (1 éj)

 • Quality Hotel Green Palace Roma ****

Ellátás

 • Velencénél önellátás
 • Sorrento – reggeli 5 alkalommal
 • Róma – reggeli
 • Vacsora igényelhető
  • Sorrento Vacsora 5 este Hotel Panorama Palace 50.000 Ft/fő 
   4*hotel éttermében,3 fogásos menű!

Program

(Dél-Olaszország nevezetességei, Róma városa megtekinthető egyénileg is helyi járattal (kék SITA buszra 1 jegy = kb. 1,5 €), de NEM KÖTELEZŐ! Helyi idegenvezetők és a mi kísérőnk kísérik utasainkat. A kirándulások ára a helyszínen fizetendőek euróban. Programok min. 18 fővel indulnak, de az idegenvezető 1-2 jelentkező esetén is elkíséri a vendégeket, igény szerint helyi járathoz! (4 program befizetésénél kedvezmény az árból!)

4 program befizetésénél kedvezményes ár: 300,- € / fő
(Amalfi-Ravello, Capri-sziget, Nápoly-Pompei, Róma + audioguide)
Amennyiben vacsorát is rendel Sorrentoban 5 napra, így 400,- € csak összesen a 4 program és az 5-szöri vacsora!

1. nap: (Vasárnap)

Utazás rövid pihenőkkel, útközben 1 hosszabb megálló Szlovéniában vagy Ausztriában. Ebédidő. Érkezés a kora esti órákban a Velence mellett lévő tranzitszállásra. Esti városnézés (igény szerint):

Májusban és októberben Puntasabbioniból Velencébe a Szt. Márk térhez a bérelt hajó ára 35,- € / fo (oda-vissza) (Minimum létszám 25 fo! )

Nyáron a Serenissima kempingbol busszal (8,- € oda-vissza) a Piazzale Rómáig és onnan bérelt hajóval a Sz.Márk térig (20,- € oda-vissza) = 28,- € (Minimum létszám 25 fo!)

2. nap: (Hétfő)

Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Európa leghíresebb és egyben legfestőibb üdülőhelyére, a Sorrentoi-félszigetre. Érkezés a késő délutáni órákban. Sorrento esti fényei helyi járattal vagy fürdőzés a tengerben, medencében Tasso tér, St. Antonio tér, San (Francesco kerengő). Szállás elfoglalása Meta di Sorrento itt 5 éjszaka a H. Panorama Palace-ban és vacsorázási lehetőség a szállodában.

3. nap: (Kedd) – AMALFI-RAVELLO (fakultatív)

Egésznapos kirándulás olasz iroda buszával, idegenvezetéssel a meseszép Amalfiba és Ravelloba (Amalfiban a Szt. András Dóm és XIII. századi kolostora, kerengo,Amalfi város kis utcái,sikátorok és lehetoség van a tengerparton fürdozésre ebédidoben, majd tovább indulunk Ravelloba, ahol elénk tárul a Villa Ruffolo parkja, vagy Villa Cimbrone).
Az egyik legszebb kirándulás. Ebédido, vásárlás a sikátorok kis üzleteiben! Este érkezés a szállásra!
Program ára: 85,- €

4. nap: (Szerda) – CAPRI-SZIGETE (fakultatív)

Egésznapos hajókirándulás Capri-szigetére. Magyar + olasz idegen-veztokkel, kisbuszokkal a szigeten. (Villa Axel Munthe, Augustus császár kertje, Via Krupp megtekintése, Limoncello kostoló). Nyáron délután van fürdozési lehetoség a tengerben.

Program ára tartalmazza a transzfereket a szállodától + kiköto, szigeten kisbuszokat Caprira, Anacaprira + belépoket + külföldi idvezt + hajójegyet Sorrentoból Capri-szigetre.

Program ára: 100,- €

(Egyéni kirándulás esetén csak hajójegy + transzfer a kikötőbe a szállodából oda-vissza 80,- €)

5. nap: (Csütörtök) – POMPEI-VEZÚV-NÁPOLY (fakultatív)

Délelőtt szakszerű olasz-magyar idegen-vezetéssel a Pompei ásatások megtekintése. Aki nem szertene továbbutazni,az a kedves utas a “circum vesuviano”-val (Hév) vissza tud jutni a szállodába.
Csak Pompei program ára: 60,- €

Délután kirándulás a Vezúvra autóbusszal, majd a kráterig gyalogosan (18,- € a kráterig és online kell idopontot foglalni!). Kora délután kirándulás Campania tartomány “fővárosába” Nápolyba. Gyalogos séta a műemlékek között. Castel dell'Ovo, Umberto Galéria, Királyi Palota, Teatro San Carlo, S.Francesco Paola templom, Via Toledo, Pálma sétány, Nápolyi Öböl, Piazza Plebescito.
(A csoportos Vezúv látogatás igényt irodában elore jelezni kell, mivel 2022-ben elore kell online foglalni látogatási jegyet fizetni online! 2022-ben egyéni Vezuv látogatás esetén nem kell online foglalni elore!)
Egész napos program ára: 90,- €

6. nap: (Péntek) – SZABADNAP – SORRENTO – POSITANO

Fürdőzés a tengerparton, vásárlás, séta Sorrentoban, sőt helyi járattal vagy hajóval el lehet jutni, akár Positanoba, vagy Circum Vesuvianoval ismét Nápolyba. Pihenés a festői környezetben.

Program lehetőségek:

A. Délelőtt vásárlási lehetőség busszal + csoportkisérővel egy Castella Mare-hoz közeli bevásárlóközpontban, ahol az olcsó árak miatt érdemes itt vásárolni italt, csokit, tészát, kisebb ajándékokat az utazás végén. Minimum 15 fővel indul! Csak a közlekedést árát kell fizetni oda-vissza!

Buszjegy ára oda-vissza: 15,- €

B. Egésznapos kirándulás Positanoba. A hoteltől helyi járattal, majd Sorrento kikötőbe hajóval, oda-vissza. A hajó reggel 9 órakor indul és délután jön vissza Sorrentoba. Minimum létszám 12 fő. Program ára: 60,- €

7. nap: (Szombat) – RÓMA VÁROSNÉZÉS (fakultatív)

Reggel útunk Rómába vezet. Gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel a műemlékek között. Piazza di Spagna, Trevi kút, Navona, Pantheon, Szt. Péter Bazilika, Viale Corso, Piazza del Popolo. Érkezés este a tranzitszállásra a város északi részén lévő üdülőfaluba.

A helyszínen fizetendő Róma közlekedés (metró- és buszjegy), magyar nyelvű helyi idegenvezetés (+ a mi kísérőnkkel), busz-parkolás, idegenforgalmi helyi díj a “chek inn” pontnál. Vezetővel érdemes Róma műemlékeit megtekinteni ezen a napon, aki még nem látta!
Program ára: 55,- €

Aki külön szeretne menni csak 15,- € / fő (közlekedés, chek inn) és estére találkozót kell az idegenvezetővel megbeszélni! Tranzitszállás Rómában 1 éjszaka.

8. nap: (Vasárnap)

A kora reggeli órákban hazaindulás (ébresztőóra ajánlott!). Folyamatos utazás Budapestre. Filmek, játék, totó, idegenvezető beszámolói teszik kellemesebbé az utazást. Érkezés a késő esti órákban (kb. 22 óra).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Kirándulás Sorrentói-félszigeten, 5 éjszaka Sorrentón és 1-1 éjszaka tranzitszállás reggelivel, buszos utazással, magyar nyelvű idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
33 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére