4 napos szilveszteri kirándulás Isztrián, Horvátországban, buszos utazással, 3*-os szállással, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 37262
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

105.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 37262

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Szilveszterezz az Adriai-tengernél, Isztrián!

Időpont

  • 2022. december 30.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
  • 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
  • 3x reggeli
  • Alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint
  • Magyar nyelvű idegenvezetést a programokon
  • Útlemondás biztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 80 Kuna
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 65 Kuna
  • BBP biztosítás
    • Utasbiztosítás (Classic): 2.600 Ft
    • Utasbiztosítás (Prémium): 3.400 Ft 
    • Utasbiztosítás (Privileg): 4.360 Ft 

Felár

  • Egyágyas felár: 18.500 Ft
  • 3x vacsora felár: 9.500 Ft
  • 25-34 fő esetén: 9.500 Ft/fő

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Zágráb – Isztria (580 km)

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről. Utazás a Budapest–Nagykanizsa–Letenye–Zágráb–Karlovac útvonalon az Isztriai-félszigetre. Útközben látogatást teszünk a horvát fővárosban. Zágráb lakóinak lelkét a tengerparti napsütés formálja, még akkor is, ha éppen tél van és esik a hó. Könnyű itt jól érezni magunkat, a belváros – kis túlzással – egy nagy kávéházi teraszhoz hasonlítható. Induljunk el egy történelmi városnéző sétára: megtekintjük a székesegyházat, Jelasics tér, Kőkapu és a mindig hangulatos Tkalciceva utca (lehetőség függvényében felvonóval jutunk fel (felvonójegy!) Városnézésünket a Lotrscac toronynál zárjuk, ahonnan vetünk egy pillantást a városra. Utunkat folytatva az esti órákban érkezünk szálláshelyünkre. A szállás elfoglalását követően vacsorával várnak bennünket. Vacsoránkat elfogyasztva sétálunk a tengerparton, élvezzük a tenger sós levegőjét.

2. nap: A félsziget déli csücske: Pula. Rovinj és Poreč (190 km)   

Reggelit követően kirándulásra indulunk a félsziget déli csücske felé. Utazásunk első állomása Pula, ahol római emlékekkel ismerkedünk: amfiteátrum, római fórum, Augustus temploma, Sergius diadalíve.  Továbbutazunk a közeli Rovinjba, melynek festői óvárosa megragadja a látogatót. Felkapaszkodva az óvárosba találjuk a Szent Eufémia templomot, mely az Isztria legnagyobb barokk temploma, tornya a velencei Campanile mintájára épült. A félszigeten elhelyezkedő óváros belső öblében gyönyörködhetünk a régi kikötőben ringatózó színes kis halászhajók látványában. Poreč felé folytatjuk utunkat. A tengerbe nyúló kis félsziget az egyik leglátogatottabb üdülőhely nyáron. Láthatjuk hangulatos óvárosát, az UNESCO Világörökség részét képező Szent Eufrásziusz bazilikát, a várostornyot, a kerek tornyot. Sétálunk hangulatos tengerparti promenádján, élvezzük kikötői hangulatát. Visszatérünk szálláshelyünkre, ahol felfrissülünk, megpihenünk és készülődünk a szilveszter estére. Vacsoránkat klasszikus formában a szállodában fogyasztjuk el, így ünnepi öltözet nem szükséges. A vacsorát követően belevetjük magunkat a belváros utcabáli hangulatába, ahol a főtéren és környékén élőzenés koncertek és ünnepi hangulat vár bennünket! Jókedvvel, vidám hangulatban perdülünk táncra, majd éjfélkor a tűzijáték alatt búcsúztatjuk az Óévet, köszöntjük az Újévet!! Miután a szállodánk a belváros közelében van, mindenki kedvére ünnepelhet, vagy könnyed sétával térhet vissza nyugovóra.

3. nap: KRK-sziget (260 km)

Az újév első napján a kései reggelit követően a Kvarner-öböl legnagyobb szigetére, a KRK szigetre indulunk. Felkeressük a festői öböl partján fekvő Punatot, kishajóval átmegyünk Košljun szigetére (hajójegy) a ferences kolostorhoz. Sétálunk a sziklára épült városka: Vrbnik zegzugos utcácskáiban, itt megkóstolhatjuk az Isztria legjobb borát, a Vrbnička Žlahtinát is. Végül KRK-sziget központjával, KRK várossal ismerkedünk. Középkori városfalai, citadellája, katedrálisa megőrizték a régi idők hangulatát. Estére visszatérünk szálláshelyünkre, vacsora.

4. nap: Opatija – Rijeka – Budapest – Szeged (580 km)

Reggelinket elfogyasztva a „boldog békeidők” szépséges Abbáziájával (ma: Opatija) ismerkedünk. A város már a XIX. században a monarchia legjelentősebb üdülőhelye volt, máig megőrizte a monarchia hangulatát. Kellemes klímája, gyönyörű fekvése miatt egész évben kedvelt üdülőhely. Sétálunk promenádján, betérünk egy finom kávéra, fagylaltra a promenádon található Hotel Millennium cukrászdájába. A monarchia legjelentősebb kikötőjébe, Fiuméba utazunk tovább, a mai Rijekába melynek belvárosa máig megőrizte kellemes hangulatát. Sétálunk a csendes város nevezetességei között: XVII. századi barokk városkapu, városháza, Kormányzósági palotát, színház épülete és a vásárcsarnok. Élvezzük az ország legnagyobb tengeri kikötőjének hangulatát, a búcsú utolsó pillanatait.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos szilveszteri kirándulás Isztrián, Horvátországban, buszos utazással, 3*-os szállással, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére