Kirándulás Provence mesés tájain és a Cote d'Azurön, vagyis a francia riviérán, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35367
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

139.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35367

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Gyönyörködj Provence elbűvölő vidékében és érezd magd filmsztárnak a francia riviérán!

Időpontok

  • 2020.08.10.: , 139.900 Ft
  • 2020.09.07.: , 139.900 Ft
  • 2020.09.21.: , 139.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 1-1 éjszaka szállás tranzitszállás Olaszországban
  • 1 éjszaka szállás Grasse környékén
  • 3 éjszaka szállás Avignonban egyszerű szállodában 2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,5 %-a)
  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
  • VOX készülék (városnézéshez): 2.800 Ft/fő
  • Programok költségei
    • Monaco Oceanografiai Múzeum kb. 14 Euro/fő
    • Marseille hajókázás kb. 20 Euro/fő
    • Arles-i St. Trophime templom: kb. 6 Euro/fő
    • Avignon, Pápai Palota + híd: kb. 20 Euro/fő
    • Pont du Gard: kb. 5 Euro/fő
    • Olívafarm: kb. 10 Euro/fő
    • Roussillon, okkerbánya: kb. 5 Euro/fő
    • Eze Village, botanikus kert: kb. 6 Euro/fő

Fakultatív programok

  • Aix-en-Provence-Roussilon-olívafarm: 25 Euro/fő

Felár

  • Fakultatív vacsora kb. 20 Euro/fő/alkalom

Program

1. nap

Indulás 05.00-kor Budapestről, a Hősök terétől. Folyamatos utazás rövid megállásokkal Olaszországig. Este a tranzitszállás elfoglalása (1 éj)

2. nap

Reggeli után továbbutazás a francia Riviérára. Elsőként a Côte d'Azur egyik igazán gazdag és elegáns városállamába látogatunk, Monacoba, ahol rövid városnéző sétát teszünk (óváros, hercegi palota, Grace Kelly sírja stb....) és bejárhatjuk a „száguldó cirkusz" útvonalának egy részét. Rövid szabadprogram után továbbutazunk. Utunkat folytatva a Corniche panorámaúton Eze Village városkába jutunk, ahol egy csodás egzotikus kertet is megtekintünk, valamint sétálunk a faluban. Kő házak, kézmüvesek, galériák, utcácskák és csodálatos panoráma, ez vár minket.Rövid szabadprogram után továbbutazás Antibes-ba. A város végig nagy jelentőséggel bírt a történelem folyamán. A római időkben templomokat, fürdőket, egy diadalívet és nagy terjedelmű védelmi berendezéseket építettek. Hangulatos mediterrán óvárosa, festői sikátorai, provinciális piaca, kulturális látnivalói mind-mind sétára csábítanak. Este a szállás elfoglalása Grasse környékén (1 éj)

3. nap

Reggeli után első megállónk Grasse a parfümgyártás fővárosa. Bepillantást nyerhetünk a parfümgyártás technikai fejlődésébe, valamint a parfüm múzeum megismerteti a látogatót a parfüm előállításának lépéseivel. Ezentúl a város egyedülálló történelmi örökséggel büszkélkedhet, amely ritka példája a középkori építészet fennmaradásának. Délután kirándulás Marseillebe, az ország legrégibb városába. Először az öböl csodálatos panorámájával találkozunk a Notre-Dame-de-la-Garde-ról, majd városnéző séta a kikötő érintésével. A városnézés után szabadprogram, vagy fakultatív hajókirándulási lehetőség a marseille-i öbölben. A kirándulás alkalmával elhajózunk Európa legmagasabb tengeri szikláihoz is. Este a szállás elfoglalása Avignon környékén (3 éj)

4. nap

Reggeli után ellátogatunk a Pont du Gardhoz, a rómaiak által épített, Gard folyón átívelő vízvezetékhez, mely a világörökség részét képezi. A híd 49 méter magas, 275 méter hosszú. Egy nagyobb vízvezeték és hídrendszer része volt, mely a környék vízellátását hivatott szolgálni. Innen Nimesbe utazunk. A várostFranciaország Rómájának is nevezik, köszönhetően az ókorból megmaradt számos műemléknek. Városnéző séta: a régi római amfiteátrum, a legépebben fennmaradt az országban, Maison Carré, Augustus császár idejéből származó templom. Innen utunk Provence lelkébe, Arles-ba vezet. Sétánk során megtekintjük az Amfiteátrumot, a St. Trophime templomot és kerengőjét. Napunk utolsó állomása Avignon, a vidék fővárosa. Városnéző séta a pápák egykori városában, ahol a főbb nevezetességek megtekintése után rövid szabadprogramra nyílik lehetőség. Visszautazás a szálláshelyre.

5. nap

Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulás: Aix-en-Provence-Roussilon-olívafarm

Reggeli után utazás Roussillonba. A város a jellegzetes Provence-i szín, az okker városa. Innen utazás Aix-en-Provenceba, Provence szellemi központjába. A város ódon utcái, terei, szökőkútjai, palotái párizsi hangulatot idéznek. Informatív városnéző séta után rövid szabadidő. A mai napon még ellátogatunk egy olívafarmra, ahol betekintést nyerhetünk az olívaolaj készítés rejtelmeibe és vásárlásra is nyílik lehetőség. Este visszautazás a szálláshelyre.

6. nap

Reggeli után ismét a Riviérára látogatunk. Első megállónkat Cannes-ban tartjuk, ahol az élet maga egy fesztivál. A város öble két szigetével, a híres sétánya, terei, a kellemes hangulatú óváros része mind-mind ámulatba ejtenek. Városnéző séta következik Nizzában a Massena téren, ahol a híres Operaház, a városháza, az igazságügyi palota is található. Este a tranzitszállás elfoglalása Olaszországban (1 éj)

7. nap

Reggeli után hazaindulás, folyamatos utazás. Érkezés Budapestre a késő éjjeli órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás Provence mesés tájain és a Cote d'Azurön, vagyis a francia riviérán, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére