Kirándulás Olaszországba, a Garda-tóhoz, Veronába és Vicenzába, reggelivel, buszos utazással és magyar idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35218
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

108.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35218

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kerekedjetek fel Olaszország egyik gyöngyszeméhez, a Garda-tóhoz!

Időpontok

  • 2024. március 29. - április 1.: , 108.000 Ft
  • 2024. augusztus 17-20.: , 108.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás Garda-tó déli részétől kb. 20 percre, északra található, szép családias ***Hotel medencével
  • Kontinentális reggeli
  • Autóbuszos utazás
  • Magyar idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • A részvételi díj eurós része, a helyi behajtási illeték és helyi idegenforgalmi adó szállásra, városokra (Verona, Sirmione, Mantova, Padova, Vicenza, Gardaland), mely a felnőtteknek csak 70,- €, gyermeknek 50,- € / fő összesen, és ez az összeg a helyszínen fizetendő érkezéskor az idegenvezetőnél, összesen csak egy alkalommal!
  • Belépők a helyszínen fizetendőek Euróban:
    • Sirmione: Motorcsónakázás a tó körül, nagyon szép: 15,- € / fő
    • Vicenza: Teatro Olimpico, Palazzo della Raggione, Dóm: 18,- € / fő

Felár

  • Vacsora 3 alkalommal 24.000 Ft
  • Egyágyas felár 44.000 Ft

Program

1. nap:

Indulás Budapestről a reggeli órákban, útközben 3 óránként pihenő, délben ebédelési lehetőség Szlovéniában a Marché egyik fogadójában. Késő délután érkezés a Garda-tó partjára. Szállás elfoglalása.

GARDA-TÓ – SIRMIONE: A tóra mélyen benyúló földnyelv csücskén található város. Észak-Olaszország gyöngyszeme, mely híres a XIII. századi Scaligeri család váráról és Catullus római író villájáról. Séta és szabadprogram az elegáns üzletekkel és sikátorokkal övezett kisvárosban. Szabadidőben lehetőség a motorcsónakázás a tavon, ami felejthetetlen élmény Sirmionéban. Sirmione Észak-Itália legszebb, legfestőibb, mikroklimájú nyaralóhelye, Caprihoz hasonlítják. Szállás és vacsorázási lehetőség.

2. nap:

2 választási lehetőség:

Verona és Mantova megtekintése

Délelőtt – VERONA városában kezdjüka sétánkat, ahol Júlia házát, a nyáron is működő Amfiteátrumot, az Arénát látogatjuk meg, mely ma is a zenei élet központja. Dante szobra, Piazza delle Erbe, SanZeno templom, majd egy kis szabadidő a középkori kisvárosban.

Délután – MANTOVA, séta az Óvárosban.

Gonzaga hercegek székhelye volt ez a kis középkori város egészen 1707-ig! Sz. András Basilika, Szent Lőrinc templom, Igazságügyi palota épülete, Piazza Sordello. Hercegi Palota, Rigoletto háza, Palazzo Té, amit lehetőség szerint megtekinthetünk ezen a délután egyénileg Mantovában.

Két város megtekintése, a program ára: 50,- €

(Ezen a napon, aki nem kíván részt venni a csoportos kiránduláson, annak lehetősége nyílik egyénileg programot szervezni vagy pihenni a szálláson!)

GARDALAND Olasz Disnayland, ajánlunk kicsiknek, nagyoknak!

Hatalmas Vidámpark! Olasz Disnayland! A csoport reggel a bejáratig viszi azokat a vendégeket, akik itt szeretnék eltölteni a napot és este értük megy a busz!

Egésznapos belépő kb. 45,- € / nap!

Este vacsorázási lehetőség csoportosan a Hotel éttermében.

3. nap:

Délelőtt – VICENZA: (városnézés busszal és az idegenvezetővel). Megtekintjük a Palladio Színházat helyi idegenvezetéssel kívülről, a dómot, Monte Berico Szűz Mária templom, az óvárost, és lehetőség nyílik egy kis vásárlásra is az út vége felé.

Délután – MAROSTICA – BASSANO DEL GRAPPA

MAROSTICA

Már messziről feltűnik a teljes egészében megmaradt városfal, amely körbeöleli a dombokon elhelyezkedő ékszerdoboz kis Marosticát. Hangulatos észak-olaszországi középkori kisváros, ahol 2 évente megrendezik az élősakk fesztivált. A város főtere, maga a sakktábla, amin középkori ruhákban öltöztetett emberek alakítják, formálják magát a játszmát. Majdnem minden hétvége fesztiváli hangulatban várja az idelátogatót legyen az zenei, gasztronómiai vagy folklor program.

BASSANO DEL GRAPPA

A város az első világháború emlékeit őrző város, a közeli Grappa-csúcs (Cima di Grappa) környékén és tetején vívott, sok áldozatot követelő harcok elesetteinek emlékére nevezték át a régi nevéről Bassano Venetoról. A város a Brenta-folyó két partján helyeszkedik el, és legismertebb látványossága az Andrea Palladio tervei alapján, fából épült, fedett Régi Híd (Ponte Vecchio, vagy gyakrabban Ponte degli Alpini). A környék mezőgazdaságában kiemelt helyet kap a spárga, gyümölcstermesztésben pedig a cseresznye de a legismertebb és a legkeresettebb a híres “Grappa” törköly pálinka, amelyet a város szívében található nagy múltú Poli üzemben meg is kóstolhatunk.

Program ára: 60,- €

4. nap:

Reggeli, majd búcsú Olaszországtól és indulás Magyarországra. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Kirándulás Olaszországba, a Garda-tóhoz, Veronába és Vicenzába, reggelivel, buszos utazással és magyar idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
47 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére