Kirándulás Madeirán, ahol mindig tavasz van, 7 éjszaka szállás repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel és két ebéddel, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 30233
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

354.300 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30233

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Élvezd a tavaszt novemberben is Portugália mesés szigetén, Madeirán!

Opciók

  • 2020. máj. 10-17.*: , 367.300 Ft
  • 2020. jún. 14-21.: , 377.300 Ft
  • 2020. jún. 28 - júl. 5.: , 377.300 Ft
  • 2020. júl. 19-26.: , 386.300 Ft
  • 2020. aug. 2-9.: , 390.300 Ft
  • 2020. aug. 23-30.: , 394.300 Ft
  • 2020. nov. 22-29.: , 354.300 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyet illetékkel
  • A helyi autóbuszt Madeirán
  • 7 éjszaka szállást
  • Reggelit, a 3. és 6. napi ebédet
  • Az útlemondási biztosítást
  • A programokat
  • Idegenvezetést
  • A következő belépődíjakat: Funchal Botanikus Kert, Egyházi Művészetek Múzeuma, kabinos felvonó Montéba, Monte Palace Trópusi Kert.

Az ár nem tartalmazza

  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 470 Ft/nap

Felárak

  • Félpanziós felár: (5 vacsora) 47.900 Ft
  • Egyágyas felár: 95.000 Ft
  • 3. ágy kedvezménye: 39.000 Ft

Szállás

7 éjszaka egy 4 csillagos hotelben. A szálloda Funchal szállodanegyedében, a városközponttól kb. 2-2,5 km-re, az óceánparttól és a Lido fürdőkomplexumtól pedig kb. 300 méterre található. A városközpontba a szálloda buszával is be lehet jutni. A kétágyas, fürdőszobás, erkélyes szobákban műholdas tévé, telefon, légkondicionáló, minibár, bérelhető széf és hajszárító szolgálja a vendégek kényelmét. A szállodához egy fűtött belső és két külső úszómedence is tartozik, ezen kívül külön térítés ellenében a wellness-központ szolgáltatásait is igénybe vehetik. 

Fontos

* A máj. 10-i csoport menetrendje odaúton a fentiektől eltérő módon alakul: a repülőgép délután indul Budapestről és késő este érkezik meg Madeirára. Mivel első nap nincs közös program, ezért ezen csoport esetében is teljesülni fog az összes meghirdetett szolgáltatás.

** A novemberi csoportok menetrendje hazaúton tér el a többségtől: késő délelőtt indulnak el Madeiráról, majd egy lisszaboni városnézés után a hajnali órákban érkeznek meg Budapestre.
Megjegyzés: a májusi és novemberi csoportok esetében is igaz, hogy abban az időszakban a TAP menetrendjében nincs olyan indulási nap, amelyik ideálisabb lenne. Más légitársaságokat is megnéztünk, az viszont jóval magasabb árat jelentett volna.

Program

1. NAP:

Kora reggel elutazás Budapestről Madeirára, érkezés a déli órákban, transzfer a funchali szállodába (7 éj).

2. NAP: FUNCHAL (BOTANIKUS KERT, PIAC, ÓVÁROS)

Délelőtt szabad program, pihenés. Délután ismerkedés Madeira meseszép fekvésű fővárosával, Funchallal (kb. 5 óra). Először a botanikus kertet nézzük meg: szubtrópusi és trópusi növények Afrikából, Ázsiából, Dél-Amerikából és Ausztráliából; kaktuszgyűjtemény; egzotikus madarak; pazar panoráma Funchalra. Ezután látogatás a városi piacon, ahol a Madeirán termesztett szubtrópusi gyümölcsök, zöldségek és virágok hihetetlen választékát kínálják. A délután hátralévő részében séta Funchal szépen karbantartott óvárosában (katedrális, Egyházi Művészetek Múzeuma, városháza, Jezsuita templom stb.).

3. NAP: KELET-MADEIRA (CAMACHA, PICO DO ARIEIRO, RIBEIRO FRIO, SANTANA, PORTELA-HÁGÓ, MACHICO, PONTA DO GARAJAU)

Egész napos kirándulás (8-9 óra). Először a sziget belsejének egyik legnagyobb falujába, Camachába utazunk. Camacha a híres madeirai kosárfonó ipar központja. Ezután jó idő esetén felkapaszkodunk Madeira második legmagasabb hegycsúcsára. A Pico do Arieiro 1818 méter magas, tiszta időben nagyszerű kilátás nyílik a környező sziklavilágra. A csúcsról lejőve pihenő Ribeiro Frióban, a pisztrángnevelő meglátogatása. Innen könnyű túrázási lehetőség egy levada mentén a Balcões-kilátópontra.

A sziget északi lejtőin leereszkedve ismerkedés Santana faluval és annak jellegzetes nádtetős házaival. Ebéd egy helyi étteremben.

Délután a Portela-hágón keresztül érkezünk meg Madeira legkeletibb pontjaira. Kilátópontok felkeresése után séta a sziget második legnagyobb városában, Machicóban. Visszaútban a szállodához megálló a Ponta do Garajau fok monumentális Krisztus szobránál, ahonnan lélegzetelállító panoráma nyílik Madeira déli partjaira.

4. NAP: MONTE, PICO DOS BARCELOS, CURRAL DAS FREIRAS

A délelőttöt a Funchal felett található Monte városkában töltjük. Funchal központjától kabinos felvonóval megyünk fel Montéba. Az utazás során megcsodálhatjuk Madeira fővárosának különböző negyedeit. Montéban közös látogatás a Monte Palace Trópusi Kertben (egzotikus fák a világ minden részéből; japán kert; apró tavacskák díszhalakkal; csempefestmények, melyek Portugália történelmét mesélik el; ásványkiállítás stb.). Ezután a montei Miasszonyunk templomot tekintjük meg, ahol lerójuk kegyeletünket az utolsó magyar király, IV. Károly sírjánál.

A Montéból Funchalba való lejutás ősi módja a toboggan nevű speciális szán, amit két jól megtermett férfi kormányoz a szán mellett futva, miközben az nagy sebességgel csúszik lefelé az aszfalton. Lehetőség a toboggan kipróbálására (ára: kb. 15 EUR, a helyszínen fizetendő). A montei program után borkóstoló a világhírű madeirai borokból.

Délután először a Barcelos kilátópontról gyönyörködünk Funchal és környékének panorámájában, majd kirándulás a sziget belsejébe. Sűrű eukaliptusz erdőn keresztül haladva érkezünk meg az 1000 méter magasan lévő Serrado-nyeregre, ahonnan kb. 15 perc gyaloglással érhető el a Serrado-kilátópont. Innen felejthetetlen panoráma nyílik Madeira hegyeire és a több száz méterrel alatta lévő majdnem kerek völgyben található Curral das Freiras falura. A faluba leereszkedve rövid séta és kóstoló a helyiek által készített Ginja likőrből.

5. NAP: PORTO SANTO SZIGETE

Szabad program, pihenés.

Fakultatív program: Egész napos kirándulás Porto Santo szigetére, ebéddel (kb. 14 óra). Transzfer a funchali kikötőbe, majd hajózás a Madeirától 43 km-re fekvő Porto Santo szigetére (kb. 2,5 óra). Porto Santo elsősorban a 8 km hosszú homokos strandjáról nevezetes. A megérkezés után utazás az egyik tengerparti szállodába, lehetőség átöltözésre és strandolásra – jó idő esetén. Ebéd a szállodában vagy egy helyi étteremben.

Délután utazás a sziget délnyugati csücskében található Calheta-kilátóponthoz, ahonnan tiszta időben Madeira is jól látható. Ezután a Vila Baleira városkában lévő Kolumbusz-ház megtekintése – kis múzeum. (Kolumbusz a sziget első kormányzójának lányát vette feleségül.) Továbbutazás a sziget egyik legmagasabb pontjára, a 437 méter magas Castelo-csúcson lévő kilátóhoz, majd a Portela-kilátópont következik. Késő délután visszahajózás Madeirára.

A fakultatív program ára: kb. 110 EUR – belépődíjjal és ebéddel együtt (irányár) / a helyszínen fizetendő. Figyelem: Az érzékenyebb gyomrúaknak az óceán esetleges erősebb hullámzására gyógyszerrel ajánlatos felkészülni.

6. NAP: NYUGAT-MADEIRA (CÂMARA DE LOBOS, CABO GIRÃO, ÚT A TENGER FELETT, PORTO MONIZ, PAÚL DA SERRA)

Egész napos kirándulás (kb. 9 óra). Kora délelőtt séta Câmara de Lobosban, egy festői halászfaluban (Winston Churchill kedvenc tartózkodási helye volt). A következő programunk a Cabo Girão. Ez a hatalmas sziklatömb 580 méterrel emelkedik a tenger fölé (lélegzetelállító panoráma). Továbbutazás Ribeira Brava érintésével a sziget északi partjára az Encumeada-hágón keresztül.

Érkezés egy gyönyörű panorámaúton Porto Monizba, Madeira északnyugati csücskébe. Ebéd, majd rövid szabadidő. Lehetőség az akvárium megtekintésére. Délután felkapaszkodunk az 1400 méteres magasságban lévő Paúl da Serra fennsíkra. Ez a kietlen, mocsaras vidék pont az ellentéte a buja növényzettel borított tengerpart közeli területeknek. Hamarosan ismét leereszkedünk a déli part közelébe, Ponta do Sol faluba, és banánültetvények mentén haladva érkezünk vissza Funchalba.

7. NAP: MADEIRA TEMATIKUS PARK

Szabad program, pihenés.

Fakultatív program: Félnapos kirándulás. Először látogatást teszünk egy madeirai rumgyárba, ahol alkalom lesz megkóstolni a cukornádból készített rumot is. Ezt követően folytatjuk a kirándulást a Madeira Tematikus Parkba, mely látványos formában bemutatja mindazt, amit Madeiráról tudni érdemes: Madeira felfedezése, történelme, jelene, földrajza, hagyományok, kézművesek, gazdasági élet, a sziget legszebb tájai, Madeira jelképei stb. A park honlapja: www.parquetematicodamadeira.pt
A fakultatív program ára: 8.000 Ft – belépővel (garantált indulás).

Fakultatív program: Espetada-est

Vacsora egy tipikus helyi étteremben: madeirai paradicsom- vagy zöldségleves, espetada (nyárson grillezett marhahúsdarabok), vegyesköret, desszert, madeirai borok. Vacsora közben az énekesek portugál népdalokat adnak elő (fado), az est pedig a helyi folklórcsoport bemutatójával zárul.
A fakultatív program ára: 9.800 Ft (garantált indulás).

8. NAP:

Kora reggel elutazás Madeiráról Budapestre, érkezés a délutáni órákban.

Megjegyzés: A novemberi csoportok menetrendje hazaútban eltérő módon alakul: a repülőgép késő délelőtt indul el Madeiráról, s így kora délután érkezik Lisszabonba. Mivel a TAP legközelebbi csatlakozása Budapestre csak a késő esti órákban indul, ezért utasainknak a közbenső időben egy autóbuszos városnézést és sétát biztosítunk a portugál fővárosban. Érkezés Ferihegyre a hajnali órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás Madeirán, ahol mindig tavasz van, 7 éjszaka szállás repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel és két ebéddel, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére