Kirándulás Kanadában repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, programokkal, belépőkkel, idegenvezetéssel – vár Montreal, Québec, Ottawa és Toronto

Ajánlat kód: 35706
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

954.700 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35706

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Kanadában, ahol hangulatos városok és mesébe illő tájak várnak!

Időpontok

  • 2024. aug. 14-22.: , 954.700 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyeket illetékkel
  • A helyi autóbuszt
  • 7 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • A vacsorát a 2. napon
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat
  • Idegenvezetést
  • A következő belépődíjakat: Notre-Dame bazilika Montrealban, Sainte-Anne bazilika, Sainte-Anne kanyon, Omega Szafari Park, „1000 sziget” hajótúra, CN-torony, hajókirándulás a Niagaránál.

Az ár nem tartalmazza

  • Borravaló: kb. 30 kanadai dollár
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 545 Ft/nap

Felár

  • Félpanziós felár: 62.500 Ft (4 vacsora és 1 ebéd – napi egy főétkezés a 3. naptól a 7. napig. A 7. napon az ebéd a Niagaránál egy panoráma-étteremben lesz.)
  • Egyágyas felár: 239.000 Ft

Program

1. NAP: MONTREAL
Elutazás Budapestről egy nyugat-európai átszállással Montrealba, Kanada második legnagyobb városába. Érkezés (helyi idő szerint) a délutáni órákban, transzfer a városközponti szállodába (1 éj).

2. NAP: MONTREAL
Városnézés Montrealban, mely Párizs után a világ második legnagyobb francia nyelvű városa: az óváros a pompás Notre-Dame bazilikával; a belváros modern felhőkarcolói, melyek közrefogják a római Szent Péter-bazilika kétharmadára kicsinyített mását, a „Mária, a világ királynője” székesegyházat; az Olimpiai negyed a híres ferde toronnyal; a Mont Royal hegy; a Szt. József templom, mely a XX. században épült és a világ egyik legnagyobb temploma lett stb. A közös programok után szabadidő az óvárosban, illetve lehetőség a különleges földalatti város felfedezésére (közel 2000 üzlet, 30 km-es folyosórendszer).
Késő délután utazás a Szt. Lőrinc-folyó mentén Québecbe. Útközben vacsora egy juharszirupkészítő műhely éttermében. A juharszirup készítésének nagy hagyománya van Kanadában, hiszen az itt élő indiánok készítették el először a mai modern konyha szerint is elismerten kincseket tartalmazó természetes édesítőszert. Szállás Québecben (2 éj).

3. NAP: QUÉBEC, SAINTE-ANNE-DE-BEAUPRÉ, SAINTE-ANNE KANYON
Québec a francia kultúra bölcsője Amerikában. Több mint 400 évvel ezelőtt alapították, sokak szerint Észak-Amerika leginkább történelmi hangulatú városa. A városnézés során sétálunk az alsóváros bűbájos utcácskáin és a falakkal körülvett felsővárosban is. Ez utóbbihoz tartozik a város jelképévé lett hatalmas Frontenac kastélyhotel, valamint a Szt. Lőrinc-folyó feletti teraszra épült Dufferin-panorámasétány.
Délután kirándulás a közeli Sainte-Anne-de-Beaupré városkába, a gyönyörű bazilika megtekintése (Kanada talán legfontosabb zarándokhelye). Ezt követően a Sainte-Anne folyó vízeséséhez utazunk, séta a vadregényes kanyonban.

4. NAP: OMEGA SZAFARI PARK, OTTAWA
Utazás Ottawa irányába. Útközben látogatás az Omega Szafari Parkban, ahol gyönyörű környezetben Kanada jellegzetes állataival ismerkedhetünk meg (bölény, vapiti, szarvas, medve, farkas, hód stb.). Megérkezés a kanadai fővárosba késő délután, rövid városnézés, majd a szállodai szobák elfoglalása (1 éj).

5. NAP: OTTAWA, KINGSTON
Folytatjuk a városnézést Ottawában. A francia és az angol nyelvterület határán fekvő város egy kompromisszum révén lett Kanada fővárosa a XIX. század közepén. A város sok szép épülete közül kiemelkedik a Kanadai Parlament háromrészes, nagyszerű neogótikus épületegyüttese az Ottawa folyó partján. Késő délelőttől szabadidő, ezalatt az érdeklődőknek lehetőségük lesz a Kanadai Történelem Múzeumának megtekintésére. A szupermodern múzeum remek áttekintést ad a különböző indián törzsek néprajzáról, valamint a fehérek megérkezése óta eltelt időszak történelméről.
A kora délutáni órákban búcsú Ottawától, utazás az Ontario-tóhoz. Ismerkedés Kingstonnal, az ország egyik legrégebbi városával, mely egy időben Kanada fővárosa volt. Az Ontario-tó partján emelkedő Fort Henry a legnagyobb erődítmény Kanadában, része az UNESCO világörökségnek (fotószünet). Szállás Kingstonban (1 éj).

6. NAP: „1000 SZIGET” HAJÓTÚRA A SZT. LŐRINC-FOLYÓN, TORONTO
A Szt. Lőrinc-folyó a világ egyik legbővizűbb folyója, az észak-amerikai Nagy-Tavak vizét vezeti az Atlanti-óceánba. Ahol a folyó kilép a hatalmas Ontario-tóból, több mint 1000 kisebb-nagyobb sziget található. Az indiánok a „Nagy Szellem Kertjének” nevezték ezt a vidéket. A szigetek jó része magántulajdonban van, nyaralóházakkal, pazar villákkal. A leglátványosabb közülük a Boldt várkastély, mely a romantikus német várak mintájára épült.
Egyórás panoráma hajókirándulás a szigetek között, majd továbbutazás az Ontario-tó északi partja mentén Torontóba. Autóbuszos városnézés (fotószünetekkel) Kanada legnagyobb, s talán legmodernebb városában (Yonge Street – a világ leghosszabb utcája, a régi és az új városháza, Ontario tartomány parlamentje, a belváros felhőkarcolói, Sky Dome, kikötő stb.). A program fénypontjaként felmegyünk a modern világ egyik csodájának tartott CN-toronyba (a XX. század végéig a világ legmagasabb építménye volt).
Szállás Toronto környékén (2 éj).

7. NAP: NIAGARA-VÍZESÉS, NIAGARA ON THE LAKE
Kirándulás a Niagara-vízeséshez. Séta a vízesések kanadai oldalán, majd a klasszikus hajókirándulás következik, melynek végcélja a félelmetes robajjal lezúduló Patkó-vízesés. Lehetőség lifttel felmenni a 236 méter magas Skylon-toronyba, ahonnan lélegzetelállító panoráma nyílik a vízesésekre és a környező kanadai és amerikai területekre.
Fakultatív program: Kilenc perces helikopteres repülés a vízesések felett.
A fakultatív program ára: kb. 185 CAD (a helyszínen fizetendő).
Délután ismerkedés Niagara on the Lake városkával. Ez a bájos település ott helyezkedik el, ahol a Niagara folyó beleömlik az Ontario-tóba. A XIX. század eleje óta szinte érintetlenül megmaradt ízléses villáival, épületeivel Kanada legszebb kisvárosai közé tartozik.

8. NAP: TORONTO
Szabad program Torontóban, lehetőség belvárosi sétára, valamint idegenvezetőnkkel a világ nagy múzeumai közé tartozó ROM (Royal Ontario Museum) megtekintésére. A kiválóan összeállított kiállítások közül a legérdekesebbek a dinoszaurusz galéria, valamint az egyiptomi és a kínai gyűjtemény.
Kora délután transzfer a repülőtérre, elutazás egy nyugat-európai átszállással Budapestre.

9. NAP:
Érkezés Budapestre a délelőtti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Kirándulás Kanadában repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, programokkal, belépőkkel, idegenvezetéssel – vár Montreal, Québec, Ottawa és Toronto

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
24 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére