Kirándulás Grönland hómezőin, az eszkimók földjén, repülőjeggyel, illetékkel, 3*-os szállásokkal, reggelivel, 2 vacsorával, belépőkkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35734
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.540.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35734

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nevezz be egy felejthetetlen grönlandi kalandra, ahol eszkimókkal, bálnavadászokkal, szánhúzó kutyákkal és hatalmas úszó jéghegyekkel is találkozhatsz!

Időpontok

  • 2024.02.23 - 2024.02.29.: , 1.540.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • a repülőjegyet illetékkel (melynek értéke: kb. 650.000 Ft)
  • 5 éj szállást ,kétágyas szobákban
  • a reggelis ellátást,
  • a belépőjegyeket
  • a meghirdetett látnivalókhoz
  • a helyszíni közlekedést
  • a magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Az útlemondási biztosítást 2,5% (COVID-19 fedezettel)
  • BBP biztosítás (EUB Biztosító)
    • Nívó: 640 Ft/fő/nap
    • Top: 860 Ft/fő/nap
    • Top Extra: 1.320 Ft/fő/nap

Program

1. nap: Reykjavík, az Arktisz népei
Elrepülés Reykjavíkba egy átszállással. Délutáni bejelentkezés a hotelbe, majd városnézés Izland fővárosában: látogatás a kikötőbe, vázlatos ismertetéssel a történelem előtti Dániából és Norvégiából történt viking kirajzás eseményeire (Shetland, Feröer, Izland és Grönland felfedezése és benépesítése). 

Fakultatív esti Calsberg kóstoló és disputa arról, vajon tényleg ez-e a világ legjobb söre… ahogy sokan állítják.

Tervezett szállás: Center Hotels Plaza

2. nap: Izland és Grönland természeti földrajza
Kései kijelentkezés a hotelből. Séta lehetőség az óceánpartra, a Sun Voyager Emlékműhöz, majd a Hallgrímskirkja-hoz, Izland legnagyobb, “bazalt orgonaszerű” templomához. Pihenő az Észak-Amerikát felfedező Leif Erikson szobránál, megemlékezéssel Tyrkerről, Leif magyar nevelőapjáról. Fakultatív 2,5 órás látogatási lehetőség a Sky Lagoon fürdőben, a gyógyfürdő élvezete a helyi 7 lépéses rituálé szerint. Éjszakai repülés Ilulissat (Jakobshavn) városába, bejelentkezés hotelünkbe.

Fakultatív Aurora borealis keresés a bevállalósabb résztvevőknek a település határában.

Tervezett szállás: Hotel SØMA

3. nap: Úszó jéghegyek között
Reggeli után rövid elméleti ismerkedés Észak-Grönland természeti földrajzával, az UNESCO világörökségi védelem alatt álló Ilulissat Kangerlua (Jakobshavn gleccserfjord) csodájával – majd gyalogos városnézés a 4.500 lakosú városban. Közös látogatás a Knud Rasmussen szülőházába. Az „Eszkimó világ nagykövete” életének, fantasztikus felfedező útjai, a Thule Expedíciók történetének megismerése. Séta az 1779 óta működő Zion templomhoz, az elképesztő méretű jéghegyek látványával. Délután kihajózás a Disko Bay- öböl vizeire, illetve a jégviszonyoktól függően, a 40 km hosszúságú, UNESCO világörökségi védelem alatt álló Kangerlua gleccserfjodba. Navigálás az Északi félteke legnagyobb úszó jéghegyei között. Partra érés után séta a kikötő öblében.

Tervezett szállás: Hotel SØMA

4. nap: Kutyaszánnal Grönland peremén, Ilulissat Kangerlua
Reggeli után 3 órás kutyaszán túra a szikrázóan fehér porhómezőkön, befagyott partszakaszokon. Hazaérkezés után rövid pihenő a szállodában, majd kb. 4 órás séta a The Icefjord Centre kiállítóközpontba, majd onnan a mesésen szép Ilulissat Kangerlua partjára. Hazatérés a hotelbe sötétedéskor.

Tervezett szállás: Hotel SØMA

Fakultatív Aurora borealis keresés a bevállalósabb résztvevőknek a település határában.

5. nap: A jégből született UNESCO világörökség
Reggeli után látogatási lehetőség a belváros boltjaiba. Ezt követően elmegyünk a Régi Helikopter reptértől a piros útvonalon a Holms Bakke szikláihoz, ahonnan más szögből is megcsodálhatjuk az Ilulissat-jégfjord végtelen jégtömegét. Rövid esti utazás a reptérre. Éjszakai repülés Izland szigetére, éjszaka a repülőn!

6. nap: Izland vulkáni mezői
Megérkezés a keflavíki reptérre kora hajnalban. Bérelt autónkkal utazás a Fagradalsfjall vulkáni vidék (Izland egyik legfiatalabb, ma is születőben lévő területe) legkülönlegesebb látnivalóihoz: Gunnuhver források – a Geldingadalir vulkán panorámájának megtekintése távolról – Krysuvík geotermikus mező. Látogatás a Kleifarvatn-tó nyugati partjain, illetve Valahnúkamöl szikláinál, az óceánparton. Pihenő és étkezési lehetőség Grindavík kikötővárosában, majd igény szerint 2 órás látogatási lehetőség a Blue Lagoon híres termálfürdőjében. Elrepülés Amszterdamba este, megérkezés amszterdami transzfer hotelünkbe éjszaka.

Éj Amszterdamban, a reptér közelében

Tervezett szállás: ibis Schiphol Amsterdam Airport

7. nap: Amszterdam - Budapest
Repülés Budapestre, érkezés a Liszt Ferenc reptérre a déli órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás Grönland hómezőin, az eszkimók földjén, repülőjeggyel, illetékkel, 3*-os szállásokkal, reggelivel, 2 vacsorával, belépőkkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére