Kirándulás Európa legészakibb pontjára, a Geiranger-fjordhoz és a Lofoten-szigetekre, repülőjeggyel, illetékkel, 3*-os szállással, reggelivel

Ajánlat kód: 35747
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

635.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35747

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg Európa legészakibb pontját, sétálj az észak Párizsának tartott Tromsőben és kalandozz a varázslatos Lofoten-szigeteken!

Időpont

  • 2021. július 12.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy illetékkel és csomagdíjjal
  • Szállás 3*-os szállodákban
  • Reggeli
  • BBP utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Foglalási díj: 3.000,- Ft/foglalás
  • A belépőjegyek árát (kb. 150,- SEK; 1.300,- NOK)
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 2 %

Felár

  • Egyágyas felár:182.900,- Ft
  • Félpanziós felár (ajánlott): 109.600 Ft (10 alkalommal vacsora)

Program

1. nap: Budapest – Oslo – Otta (kb. 350 km)

A délelőtti órákban repülés Oslóba. Délután panorámás városnézés a norvég fővárosban. (Vigeland szoborpark, Operaház, Belváros, Városháza, Királyi Palota kívülről). Továbbutazás a szállásra Otta környékére.

2. nap: Otta – Geiranger – Oppdal (kb. 500 km)

A mély, gleccser vájta völgyek birodalmán kelünk át. Nyugat-Norvégia fjordjai, a Geirangerfjord és a Nærøyfjord a természeti világörökség részei, így programunkból nem maradhat ki az ország legszebb fjordja, a Geiranger. Utazás a híres Trollstigenen, mely az ország egyik leglátványosabb útvonala. Szállás Oppdalban.

3. nap: Oppdal – Trondheim – Mosjøen (kb. 560 km)

Norvégia harmadik legnagyobb városát, Trondheimet keressük fel. Séta az egykori fővárosban és királyi koronázó városban, mely napjainkban egyetemi központ. A Nidaros dóm (királyi koronázó templom és temetkező hely) mögött áll Skandinávia legrégibb épülete, a XII. századi Érseki Palota. Észak felé folytatva utunkat rövid megálló a Laksfoss vízesésnél. Szállás Mosjøenben.

4. nap: Mosjøen – Bodö (kb. 340 km)

Mo i Rana városa mellett elhaladva érkezünk a lenyűgöző Svartisen-gleccserhez, amelyet kb. háromórás túra keretében fedezünk fel. Következik az út egyik csúcspontja: átkelünk az Északi-sarkkörön! Szállás Bodö városában.

5. nap: Bodö – Lofoten-szigetek – Moskenes – Leknes (kb. 80 km)

A délelőtti órákban áthajózunk a Lofoten-szigetek legdélebbikén elterülő Moskenesre (kb. 3 órás út). A nap folyamán ízelítőt kapunk a szigetlánc természeti szépségeiből. Reine sziklacsúcsokkal körülvett, tündérmesébe illő falu, melyet Norvégia legfestőibb helyének választottak, Nusfjord hangulatos halászfalu. Szállás Svolvaer környékén.

6. nap: Svolvaer – Tromso (kb. 500 km)

Svolvaert, a régió kereskedelmi és halászati központját autóbusszal fedezzük fel. A Lofoten-szigetekre régebben csak komppal lehetett átkelni, napjainkban már alagúton és hídon is visszajuthatunk a szárazföldre. Irány Tromso! A települést gazdag építészeti emlékei, pl. katedrális, püspökség, botanikus kert és a planetárium – már a XIX. században „az északiak Párizsává” emelték. Szállás Tromsöben.

7. nap: Alta – NORDKAP – Honningsvåg (kb. 580 km)

Altát sziklarajzai tették történelmi jelentőségű településsé. A nap fénypontja, egyben programunk névadója a Nordkap-sziget, ahova délután érkezünk. Kafjordból tenger alatt épített alagúton jutunk át Magerøya szigetére, és már csak kb. 35 km áll előttünk a csúcsig! Nyár közepén az Északi-fokon az éjféli nap élménye fogad minket. Látogatás az Északi Csarnokban, ahol oklevelet is kaphatunk a hosszú utazásról. Szállás Honningsvågben.

8. nap: Alta – Levi (kb. 550 km)

Eddig északnak tartottunk, most dél felé vesszük az irányt Finnország egyik legnépszerűbb síterepére, Levibe. Szállás.

9. nap: Rovaniemi – Skelleftea (kb. 380 km)

Átkelünk a sarkkörön Lappföld kereskedelmi központjába, a Mikulás otthonának tartott Rovaniemibe. A Mikulás postahivatalából lesz lehetőségünk üdvözlő levelet küldeni szeretteinknek. Határátkelést követően Svédországban folytatjuk utunkat. Gammelstad a Botteni-öböl partján fekvő település. Ez a legjobb állapotban megőrzött templomközösség, mely egy különleges, régebben egész Skandináviában elterjedt településforma volt. A XV. századi kőtemplom az azt körülvevő 424 faépülettel világörökségi helyszín. Szállás Skellefteában.

10. nap: Skelleftea — Stockholm (kb. 800 km)

Kis halászfalvak, télisport-központok mellett elhaladva utazás rövid fotószünetekkel Stockholmba. Szállás Stockholm külvárosában.

11. nap: Stockholm – Budapest

Délelőtt un. panorámás autóbuszos városnézés: Városháza (kívülről, a Nobel-díj vacsora és ünnepség helyszíne), Lovagok szigete, Királyi palota (kívülről), Vasa Múzeum megtekintése stb. Hazautazás, érkezés Budapestre a késő délutáni órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás Európa legészakibb pontjára, a Geiranger-fjordhoz és a Lofoten-szigetekre, repülőjeggyel, illetékkel, 3*-os szállással, reggelivel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére