Kirándulás Chilében és a Húsvét-szigeten, a híres moai szobrok otthonában, 11 nap 3-4*-os szállodákban reggelivel, transzferekkel, belépőkkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34833
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

790.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34833

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Csodáld meg élőben a misztikus moai szobrokat a Húsvét-szigeten és fedezd fel a világ leghosszabb országát, a több éghajlati övet felölelő Chilét!

Időpont

  • 2020.02.10. - 2020.02.20.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 9 éjszaka szállást, helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobában
  • Reggelis ellátást
  • A program szerinti transzfereket
  • A magyar nyelvű idegenvezetést
  • A belépőjegyeket

Az ár nem tartalmazza

  • A nemzetközi repülőjegyet illetékkel kb. 650.000 Ft
  • Borravaló kb. 60 USD/fő
  • Útlemondási biztosítást 1,5%
  • BBP biztosítás

Felár

  • Egyágyas felár 139.000 Ft

Ismertető

Eljutni a világ leghosszabb országába, amely szinte minden éghajlati övet felölel, önmagában is különleges, nem beszélve a gyönyörű látnivalóiról és a híres chilei vörösborokról. Meglátni a Húsvét-sziget hallgatag óriásait, a moai-kat, minden utazó álma, ezen az utazáson ez is valóra válhat! Számtalan szépség és különlegesség mellett a világ egyik legszebb természeti szépségét, a Torres de Paine Nemzeti parkot is felkeressük, a híres gleccsereket és a Paine szikla tornyait.

Program

1-2. nap: Budapest – Santiago de Chile

Utazás Budapestről repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással Chile fővárosába, Santiago de Chilébe. Lakosainak száma kb. 6 millió fő, ami az ország lakosságának csaknem 40%-a. Érkezés után transzfer a szállodába, majd városnézésre indulunk, melyet gyalogosan és helyi közlekedéssel teszünk meg. Elsőként meglátogatjuk a főteret és a belvárost, valamint az Elnöki Palotát és Pablo Neruda házát. Siklóval felmegyünk a San Cristobal hegyre, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a városra. Szállás Santiago de Chilében (2 éj).

3-4. nap: Valparaiso – Vina del Mar – Húsvét-sziget

Reggeli után egész napos kirándulás a programunk, először Valparaiso városát látogatjuk meg. A kikötővárost körülölelő és az óceán partjáról felfutó meredek lejtőkön szinte egymáshoz tapadnak az élénk színekre festett házak. A kesze-kusza lépcsők, sikátorok és meredek gyalogösvények között csak a helyi lakosok ismerik ki magukat. Az ebédidőt követően továbbutazunk Vina del Marba, Chile híres óceánparti üdülőhelyére. Rendezett utak, parkok teszik hangulatossá és látványossá a települést. Másnap délelőtt transzfer a repülőtérre, és elutazunk a Húsvét-szigetre (Rapa Nuira). Kevés olyan sziget van a Földön, amelyet annyi misztikum, vélt vagy feltételezett információ és legenda lengné körül, mint ezt a szigetet. Különleges nevét felfedezésének napja apropóján kapta, mivel épp húsvét volt akkor. A sziget az egyetlen kőtömbből kifaragott, hatalmas szoborfejeknek, a moaiknak köszönheti a hírnevét. Érkezés után megnézünk párat ezekből, majd transzfer a szálláshelyünkre. Szállás Hanga Roa térségében (2 éj).

5-6. nap: Húsvét-sziget – Santiago de Chile

Reggeli után egész napos kirándulásra indulunk. Először a Rano Raraku vulkánhoz utazunk, ahol annak idején a moaik készültek. Egy piknik a vulkán kráterénél, majd továbbutazunk Ahu Tongariki szobraihoz. A nap folyamán még megnézzük a TePito Kuránál található sírhalmot, és a napot az Anakena-öböl hófehér homokos partján zárjuk, ahol további moaikat nézünk meg. Másnap megnézzük a Rano Kau vulkánt és a kráterben található tavat. Majd felkeressük Orongo városát, a madárember kultusz központi helyét. Transzfer a repülőtérre és visszautazás Santiago de Chilebe. Szállás Santiago de Chilében (1 éj).

7-8. nap: Punta Arenas – Puerto Natales – Torres del Paine Nemzeti Park

Ezen a napon az ország déli része felé, Punta Arenas városába repülünk, amely már Patagóniához tartozik. Patagónia egy földrajzi régió, amelyen Argentína és Chile osztozik. Nyugati és déli részét az Andok hegyei borítják, keleti részén fennsíkok és alföldek osztoznak. Punta Arenasból Puerto Natalesbe utazunk (kb. 2,5 órás út). Szállás Puerto Natalesben (1 éj). Másnap a reggeli órákban a 112 km-re fekvő Torres del Paine Nemzeti Parkba megyünk, amely a világ legszebb nemzeti parkjainak egyike. A Paine szó jelentése: kék, ami nem véletlen, hiszen a gleccserek, a türkiz tavak és a 2600 m fölé emelkedő csúcsok napközben kékes árnyalatban látszanak. A terület a hegymászók és túrázók paradicsoma, de mi autóbusszal járjuk be a legfőbb látnivalókat: a Paine csúcsokat, a sztyeppéket, a Grey-gleccsert, a tavakat, a Laguna Margaritat, a Laguna Amargat, és a Salto Grande vízesést. Innen Cerro Castilloba utazunk, ahol a határátlépést követően már Argentínában folytatjuk az utunkat. Szállás El Calafateben (1 éj).

9-11. nap: Los Glaciares Nemzeti Park – Buenos Aires - Budapest

Délelőtt a Perrito Moreno gleccserhez indulunk. A Los Glaciares Nemzeti Park bejárata után még kb. 30 kilométerre találjuk a látványosságot. Hajóra ülünk, hogy közelebbről is megtekinthessük a gleccsert. A 250 km²-es jégformáció 30 kilométer hosszú, 5 kilométer széles, a legmagasabb pontja pedig 60 méter. A világ kevés haladó gleccserei közé tartozik, napi két métert csúszik előre, jóllehet majdnem ilyen ütemben veszít is a tömegéből. A parkból egyenesen a repülőtérre megyünk, és egy esti géppel Buenos Aires-be, Argentína fővárosába repülünk. A várost gyakran a Dél Párizsának vagy a tangó fővárosának nevezik. Ez a 2,7 milliós főváros Dél-Amerika egyik „legeurópaibb” városa, elsősorban építészete, széles sugárútjai, hatalmas parkjai miatt, de az itt lakók többsége is inkább európai kinézetű. Szállás Buenos Airesben. 10. napon délelőtt transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással Budapestre. Érkezés a 11. napon.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás Chilében és a Húsvét-szigeten, a híres moai szobrok otthonában, 11 nap 3-4*-os szállodákban reggelivel, transzferekkel, belépőkkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére