Kirándulás az USA Nyugati partján, repülőjeggyel, illetékkel, 3*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel - Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, nemzeti parkok

Ajánlat kód: 35504
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

719.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35504

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Los Angelesben, tedd próbára a szerencsédet Las Vegasban és kirándulj vadregényes kanyonokban és nemzeti parkokban az USA Nyugati partján!

Időpontok

  • 2021. november 3-15.: , 719.000 Ft
  • 2022. március 23 - április 4: , 719.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyek illetékkel
  • BBP biztosítás
  • Közlekedés külön busszal
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3*-nak megfelelő) szállodákban, kétágyas, fürdőszobás/zuhanyzós szobákban, részben kontinentális, részben büfé reggelikkel
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és a program szerinti étkezések: 295 USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)
  • Sztornó biztosítás: 10.65 Ft (a részvételi díjra és a reptéri illetékekre)
  • ESTA engedély: 6.500 Ft
  • Egyágyas felár: 255.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Los Angeles

Elrepülés Budapestről egy átszállással Los Angelesbe. Étkezések a gép fedélzetén. Érkezés a délutáni/esti órákban. Szállás Los Angeles körzetében.

2. nap: Los Angeles

Reggeli. Délelőtt Los Angeles belvárosának (Downtown) érdekességeit nézzük meg: a híres Walt Disney Concert Hallt, a város legrégebbi utcája az Olvera utcát és a Union Station vasútállomást. Majd természetesen nem marad ki Hollywood, séta a Hollywood Boulevard-on, Hírességek sétánya, Dolby Filmszínház, az Oscar-gála helyszíne, hírességek kéz- és láblenyomataik. Szabadidő, vásárlási lehetőség. Délután folytatjuk közös városnézésünket vagy egyéni fakultatív programra van lehetőség. A közös városnézés során az óceánpartot fedezzük fel: elsőként a bohém Venice Beach-t majd az előkelő Santa Monica-t. A fakultatív program során: látogatás a filmvilág fővárosába, a Universal Studios-ba, ahol a virtuális technikák segítségével az űrutazástól a katasztrófák széles soráig felejthetetlen élményeknek lehetünk túlélői (belépő kb. 115 USD, minimum létszám: 15fő), a programon az idegenvezető nem vesz részt. Szállás Los Angeles körzetében.

3. nap: Los Angeles - Calico - Laughlin

Reggeli. Ezen a napon az angyalok városának legismertebb és legizgalmasabb helyeit keressük fel. Elsőként Beverly Hillsben állunk meg: Rodeo Drive, Városháza. A délelőtti megálló után elhagyjuk Los Angelest és a Los Angeles-i medencét is. Utunk már a Mojave-sivatagban halad tovább. Következő megállónk egy igazi XIX. századi vadnyugati városka lesz, Calico. Az egykori bányász városkában sétálgatva úgy érezzük mintha megállt volna az idő nagyjából 150 éve. A nap végén a Coloradó folyó partján fekvő Laughlin városába érkezünk. Vacsora és szállás Laughlinban.  

4. nap: Laughlin – Grand Canyon – Flagstaff

Reggeli, majd indulást követően már Arizona államban utazunk. Utazásunk célja ezen a napon pedig nem más, mint a híres Grand Canyon. A méretek, a távolságok, a mélységek lenyűgözőek. A természet egyik igazi remekműve.  Fakultatív programlehetőség: kisrepülővel repülés a kanyon felett (kb. 199 USD - időjárásfüggő). A nap végén Flagstaffbe érkezünk. Vacsora, szállás Flagstaffben. 

5. nap: Flagstaff – Monument-völgy - Glen Canyon – Powell-tó – Kanab

Reggeli, majd utazás a Monument-völgybe, amely Amerika egyik jelképe, a Navajo indiánok szent helye. Ezen az impozáns helyen számos westernfilmet forgattak. A sivatagos fennsík tele van ámulatba ejtő formájú gigantikus homokkövekkel. Részt veszünk egy piknikkel egybekötött dzsip túrán, ahol megkóstolhatjuk az igazi navajo ételeket. Ezt követően utazás a Powell-tóhoz. A Powell-tó egy nem mindennapi tó. Egy mesterséges duzzasztást követően a Coloradó folyó vizét a Glen Canyonban duzzasztották fel. Fakultatív programlehetőség: repülőút a szigetek, hegycsúcsok, szurdokok által szabdalt, káprázatos tájképet nyújtó Powell-tó felett (kb. 199 USD - időjárásfüggő). Vacsora, szállás Kanabban.

6. nap: Kanab – Bryce Canyon – Zion Canyon - Las Vegas

Korai reggeli, majd a délelőtt folyamán két csodálatos nemzeti parkot látogatunk meg Utah államban, a Bryce és a Zion Canyon nemzeti parkokat. Egyik ámulatból a másikba esünk át. A homokkő formációk lélegzetelállítóak. Délután pedig a szerencsejáték és szórakoztatóipar egyik leghíresebb városába, Las Vegas-ba érkezünk. Este fakultatív programlehetőség: kb. 3 órás buszos-gyalogos városnézés számtalan fotóstoppal a káprázatos fények városában (az öreg Las Vegas és a világon egyedülálló, képzeletet felülmúló Strip sugárút, ára: kb. 65 USD/fő, minimum létszám: 20 fő).

7. nap: Las Vegas – Tűz völgye – Las Vegas

Reggeli, majd indulás a Nevada sivatagba, a mélyvörös színben pompázó, Tűz völgyébe (Valley of Fire). A durva talaj és a csipkézett falak olyan vörös homokkő-formációkat alkotnak, amelyek kb. 150 millió évesek. Kora délután visszaérkezés Las Vegasba, majd szabad program, a város kaszinóinak egyéni felfedezése, vagy kedvező vásárlási lehetőségek.  Napközben ebédszünet. Vacsora, szállás Las Vegasban. 

8. nap: Las Vegas – Death Valley - Bakersfield

Reggeli, majd elhagyva Las Vegas városát visszaérkezünk Kaliforniába és utazásunk hátralevő részében már itt is maradunk. Ezen a napon egy újabb nemzeti parkot látogatunk meg, azt a helyet, amelyik az észak-amerikai kontinens legmélyebb és legforróbb területe is egyben. Ez a hely pedig nem más mint a Halál Völgye. (Death Valley) Késő délután érkezés Bakersfildbe, vacsora és szállás Bakersfieldben.

9. nap: Bakersfield – Yosemite Nemzeti Park – Maripose Grove – Yosemite Valley – Merced

Reggeli után újabb nap, újabb nemzeti park, újabb legek. A Yosemite Nemzeti Park területe volt az első térség, ami állami védettséget kapott az Egyesült Államokban még az 1860-as években. Csodálatos gleccservölgyek, világhírű gránit falak (El Capitan, Half Dome) , több mint 700m magas vízesés és óriás mamutfenyők. Ezeket mind megnézzük. Vacsora és szállás Mercedben.

10. nap: Merced – Monterey - Carmel – San Francisco

Reggeli, majd a Csendes-óceán partjához utazunk. Annak is az egyik legszebb kaliforniai szakaszát nézzük meg, a híres 17 mérföldes úton. Két hangulatos óceánparti városkát is felkeresünk Carmelt és Monterey-t. Előbbi hangulatos kisvároska, utóbbi pedig különböző művészek kedvelt városa már majdnem 100 éve. Monterey a XX. század első felében a halászat és a halfeldolgozás jellemezte. Mára a halászatot már erősen szabályozzák a térségben, az egykori halfeldolgozó üzemek pedig átalakultak szállodákká, éttermekké, bevásárló központokká. Egyedi, sajátságos hangulatú városka az óceánparton. Délután pedig már San Francisco-ba érkezünk. Vacsora és szállás San Francisco-ban.

11. nap: San Francisco

Reggeli majd délelőtt városnézés az Egyesült Államok egyik leghíresebb nagyvárosban, San Francisco-ban: Városháza tér, a Szépművészeti Múzeum csodálatos, több mint 100 éves épülete, a gyönyörűen karbantartott Viktória korabeli házak, a Golden Gate szoros és híd. A városnézést a kikötőben fejezzük be, ahol a délutáni szabad programot tölthetjük el (butikok, kikötői pubok, kiállító termek, képgalériák, éttermek sorjáznak egymás után több kilométer hosszan). Lehetőség nyílik a híres kábel villamos kipróbálására is, sétálhatunk a kínai negyedben vagy hajóra szállhatunk az öbölben, mely során többek közt elhajózunk a fókatelep és a hírhedt börtönsziget, az Alcatraz mellett is (ára kb. 37 USD). Napközben ebédszünet. Vacsora, szállás San Francisco-ban.

12. nap: San Francisco

Reggeli, majd szabad program. Transzfer a repülőtérre és hazaindulás Budapestre. Étkezés és éjszakázás a gép fedélzetén.

13. nap: Budapest

Érkezés Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás az USA Nyugati partján, repülőjeggyel, 3*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel - Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, nemzeti parkok

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére