Kirándulás a Sorrento-félszigeten strandolási lehetőséggel, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44181
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

350.520 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44181

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a Sorrento-félszigetet, az Amalfi-partot és Nápolyt, strandolj a mesés tengerben!

Időpontok

  • 2024. június 7-12.: , 350.520 Ft
  • 2024. június 28-július 3.: , 350.520 Ft
  • 2024. szeptember 6-11.: , 350.520 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • a repülőjegyet, illetékeket és adókat
  • a feladható 10 kg-os poggyászt/fő, a fedélzetre vihető 10 kg-os (20x30x40 cm) kézipoggyászt/fő
  • a szállást 4*-os hotelben, kétágyas szobában
  • reggelit és vacsorát
  • transzfereket
  • magyar nyelvű idegenvezetőt az út során végig
  • félnapos buszos/gyalogos városnézést Nápolyban

Az ár nem tartalmazza

  • a fentieken felüli étkezések, italfogyasztás
  • a belépőjegyek és audio guide a programok során kb. EUR 110 EUR /fő (mely a helyszínen fizetendő)
  • idegen forgalmi adó kb. 4 EUR/fő/éj (közvetlenül a szállodának fizetendő)
  • egyéb személyes jellegű kiadások
  • borravaló kb. 4-5 EUR/nap (kb. 30 EUR/fő)
  • egyágyas felár
  • utasbiztosítás (BBP)
  • útlemondási biztosítás (storno) a teljes díj 2,5%-a

Fakultatív programok

  • Amalfi-part egész napos kirándulás: 27 900 Ft/fő + belépők és kompjegy kb.25 EUR/fő (min. 15 fő)
  • Pompei-Vezúv egész napos kirándulás Vezúv belépővel: 35 900 Ft/fő + Pompei belépő kb. 20 EUR/fő (min. 15 fő)

Program

1.nap: Elutazás Nápolyba a Wizzair légitársaság menetrend szerinti járatával. Érkezést követően a transzferrel egybekötött buszos városnézés után, gyalogosan is megismerkedünk Nápoly óvárosával. Átsétálunk a város legnagyobb terén, a Piazza Plebiscito-n, melynek központi épülete a királyi palota, a Palazzo Reale. Kívülről megtekintjük a világhírű San Carlo Operaházat és a milánói mintára épült passzázst, a Galleria Umberto-t,  végül nézelődünk egy kicsit a város főutcáján a via Toledo-n.  A programot követően transzfer a szállodához. 

2. nap: Szabadprogram vagy egész napos fakultatív kirándulás az Amalfi-parton. A gyönyörű panoráma úton lehetőség lesz fényképeket készíteni a képeslapokról jól ismert Positano lépcsőzetesen elhelyezkedő színes házairól és a lélegzetelállító Salernoi-öbölről. A partszakasz névadó városában, Amalfiban teszünk egy sétát, melynek fő nevezetessége a Piazza Duomo-n épült impozáns székesegyház, de a tengerparti sétányon vagy a szűk kis sikátorokban is több csodás épületben gyönyörködhetünk. Áthajózunk Maioriba, ahonnan busszal folytatjuk a kirándulásunkat Vietribe. A világhírű kézzel készült színes kerámiáiról ismert kisvárosban készítik mindazokat a vidám, mediterrán hangulatú edényeket és tárgyakat, melyekkel már több helyen is találkozhattunk a kirándulás során. Késő délután visszaérkezés a szállodába. 

3. nap: Szabadprogram vagy egész napos fakultatív kirándulás a Vezúvra és Pompei romjaihoz. Helyi magyar nyelvű idegenvezetővel egy nagyon érdekes sétán vehetünk részt az ókori római város romjai között, mely I.sz. 79-ben a közelében található Vezúv kitörése során pusztult el. Éppen ezért a program elválaszthatatlan része, hogy ezt a mai napig aktív vulkánt közelebbről is szemügyre vegyük. Busszal kb. 1000 méter magasságig megyünk fel, onnan turistaúton gyalogosan megyünk tovább, hogy aztán elkápráztasson minket az innen nyíló csodás kilátás a Nápolyi-öbölre és bepillanthassunk a Vezúv hatalmas kráterébe. Késő délután visszaérkezés a szállodába. 

4. nap: Szabadprogram vagy egész napos  fakultatív kirándulás Caprira. Kristálytiszta víz, gyönyörű kertek, csodaszép villák, luxus és nyüzsgés jellemzi ezt a világsztárok által is kedvelt szigetet. Amennyiben az időjárás engedi a felfedezést kishajókra szállva a sziget körbehajózásával kezdjük. Ezt követően kisbuszokkal és gyalogosan járjuk be a sziget főbb látványosságait. Capri városában elsétálunk a San Giacomo karthauzi kolostorhoz, Anacapriban megnézzük a híres svéd orvos Axel Munthe villáját.  Egy kis ebédszünet után akinek kedve van libegővel felmehet a sziget legmagasabb pontjára, a 589 méter magasan fekvő Monte Solarora, ahonnan pazar kilátás nyílik többek között Capri egyik szimbólumára a hármas sziklákból álló Faraglioni-ra. A nap folyamán megkóstoljuk a vidék legfinomabb citromjaiból készült Limoncellot is!

FONTOS! A kirándulás a helyszínen fizetendő, kb. 120 EUR/fő, de a programon való részvételi szándékot kérjük, hogy az utazás befizetéskor előre jelezzék! Az ár tartalmazza a hajójegyeket, kisbusz transzfereket és a helyi magyar idegenvezetőt, belépők külön fizetendők kb.25 EUR. 

5. nap: Szabadprogram, strandolási lehetőség.

6. nap: A hajnali esetleg kora reggeli órákban (a légitársaság menetrendjétől függően) transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre. (Az utolsó napon reggeli csomagot kapnak utasaink.)

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Kirándulás a Sorrento-félszigeten strandolási lehetőséggel, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
30 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére