Kirándulás a Plitvicei és az Una Nemzeti Parkban, buszos utazással, félpanzióval, idegenvezetéssel – augusztus 20-án is!

Ajánlat kód: 36432
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

49.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36432

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogasd meg Horvátország mesés nemzeti parkjait, a Plitvicei-tavakat és az Una Nemzeti Parkot akár augusztus 20-án is!

Időpontok

  • 2020. augusztus 20-23.: , 49.900 Ft
  • 2020. szeptember 16-19.: , 49.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • Szállást (szálloda 3* Bihac)
  • Félpanziót
  • Programokat
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (EUB Nívó: 1.350 Ft/fő)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő)
  • Üdülőhelyi díjat 12 év felett: 1.500 Ft/fő/4 éj
  • Fakultatív programokat és a belépőket

Felárak

  • Egyágyas felár: 6.000 Ft/fő
  • Az augusztusi időponthoz debreceni gyűjtőjárat: 9.900 Ft

Gyermekkedvezmény

  • 14 évig: 3.000 Ft/fő

Belépők

  • Una és Jajce belépők: kb. 35 EUR
  • Rafting igény szerint: 50 EUR/fő
  • Plitvice: augusztus 200 HRK/felnőtt, gyermek 7-18 évig kb. 50% kedvezmény

Program

1.nap:  Indulás:

Indulás este 23.00 órakor Budapestről. Éjszakai utazás. 
 
2. nap: Jajce, vízimalmok 

A délelőtti órákban érkezés Boszniába, Jajce-be, melynek 30 m-es vízesését és annak szépségét Csontváry is megfestette. Ha már megcsodáltuk a vízesést, idegenvezetőnk megismertet bennünket a városka viharos múltjával és emlékeivel, melyek közül kiemelkednek a városfal alatti Nap Istene - Mitrij templom maradványai. Hogy közelebb kerüljünk a helyi lakók életéhez, benézünk a kis Etno Múzeumba is, majd felkeressük a Pliva-tavon látható híres Jajce-i vízimalmokat, melyek Bosznia nemzeti műemlékei közé tartoznak.  Tovább haladva Bihac-ba érünk. Szállás elfoglalása és vacsora. 

3. nap: Una Nemzeti Park vízesései rafting lehetőséggel, Bihac

Ezen a napon megismerkedünk a gyönyörűséges Una folyó vízeséseivel, több helyszínen is. A legnagyobb vízesés Martin Brod-nál található, 800 méteren, a víz  néhol 54 méteres szintkülönbséggel zubog alá. Nem hagyjuk ki a gyönyörű Strbacki Buk vízesés rendszerét sem, ahol a folyó vize 24 méterről, több teraszon keresztül zuhan a mélybe. A fából készített kis teraszok és utak segítik a vízesések megközelítését, hogy fotózhassunk és gyönyörködhessünk ebben a lenyűgöző természeti csodában. Egyes helyszínek csak kisbusszal közelíthetőek meg, ezért rövid időre átszállunk helyi mikrobuszokra. A természet szépségén kívül néhány középkori vár maradványait is láthatjuk. Délután, fakultatív program keretében, a merészebbek kipróbálhatják a raftingot is az Una folyón, helyi túravezetőkkel. A folyó egyes helyeken kiszélesedik, ekkor az evezés mellett megcsodálhatjuk az Una kanyon szépségét. A folyó partján megkóstoljuk a bosnyák specialitásokat, melyeket házigazdánk készít el nekünk. Élményekkel telve térünk vissza a szállásra. Rövid pihenő után megismerkedünk a történelmi emlékekben gazdag Bihac városával, melyet még Zsigmond király ajándékozott a Frangepán családnak. A városnézés alkalmával megtekintjük Kapetán várát, Una legendás szobrát, majd Európa egyetlen gótikus dzsámiját. 

4. nap: Plitvice

Reggeli után rövid buszozással átérünk Horvátországba és elérjük a Világörökség részeként Európa-szerte ismert, lenyűgöző természetvédelmi területet, a Plitvicei- tavakat és vízeséseinek kavalkádját. Folyamatosan változó karsztbarlangok, varázslatos zuhatagok és zubogók sokaságának különleges természeti szépsége jellemzi a tájat. Vízen ringatózó hajókról és fából készült kis hidakon, ösvényeken sétálva, időnként lépcsőkön át megközelíthető, csodálatos tájak ejtenek minket ámulatba. A Nemzeti Park 16 tóból és számtalan káprázatos vízesésből áll. Az ott töltött idő kb. 5 óra, mely idő alatt kb. 6-8 km gyaloglásra kell számítani. A kb. 5 órás túra, kijelölt gyalog- és hajóútvonalakon történik, mely együttesen teszi a teljes kirándulást. A kiránduláson mindenki saját felelősségére, fizikai és egészségügyi állapotának ismeretében vesz részt.

Élményekkel telve elindulunk Magyarországra. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás a Plitvicei és az Una Nemzeti Parkban, buszos utazással, félpanzióval, idegenvezetéssel – augusztus 20-án is!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére